• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben kırıldım o alındı

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaslar biraz acil bir durum.
dun sevgilimle mesajlasirken hem de epey iyi konusuyorduk dertlisinnne zamandir dedi dedim ki ailme hala durumu bilmediği için artık insanlarin arkasindan bir şeyler yapmaktan rahatsiz kaliyorum iki yüzlü hissediyorum aileme karsi hani artık bir sonucu olsun iliskimizin anlaminda yaziyordum. Halbuki kendime söz vermistim bu konulari yüz yüze konuşacağım diyr ama elimden kaciverdi..
kendim kendimin kızı olsa üzülürdüm dedim.. o da ben de üzülürdüm dedi sonra boğulma artık tamam bulusmayalim yarın bundan sonra bu mevzu kapanmıştır sen öyle hissedeceksen vs..
Dedim ben bitirelim mi yazdım da bunları söylüyorsun diye..
o da beni hangi konuma getirdiğini farketmedin herhalde dedi..
ben de farketmedim ama sonraki konuşmalarında böyle bir durumda olmak istemediğini ama şartların bunu gerektirdiğini vs yazdi tabi ben kırıldım normalde trip atmam durduk yerde çok nadirdir tavir yaptığım..
ama kırıldım yazmadim öte yandan da onu da kırdığımı farkettim ama cevapta vermedim.. birazdan bulusacagiz telefonda kisacik konustuk simdi. nasil davranacagimi bilmiyorum ama..

Ben 22 o 23. 7 yıldir birlikteyiz
Eğer evlenmek için önünüzde bir engeliniz yoksa konuyu buraya geitrmekte haklısın. Yaşlarınız uygun ve çok uzun zamandır birliktesiniz. Evlilik ile ilgili konu açıldığında sana bununla ilgili vaatlerde bulunuyor mu? Önümüzden şu şu engeller kalksın şu tarihte evleniriz diyebiliyor mu? Eğer bunu demeyip evlilikten kaçıyorsa durum hiç hoş değil.
Sizin bu konuyu aileme yalan söylüyorum gibi bahanelerle değil açık açık gelecekle ilgili ne düşündüğünü sormanız gerekli. Bence bugün buluştuğunuzda açık açık konuşun. Sevgiliniz sırf kendini haklı gösterip konudan sıyrılmak için trip atmış, suç bastırmaya çalışmış. Ortada onu düşürdüğünüz size kızacağı bir durum göremiyorum ben

Ben 22 o 23. 7 yıldir birlikteyiz
Maşallah size .. haklısın sen de o da, ama erkek yaşı gencken böyle konuları pek düşünemez be güzelim, hor görme, yüzyüze daha farklı olur, ama tabi ondada böyle bi bitirme tavri gordum, ama bu tür şeylerde aileye ihanet olmaz, öyle düşünmen gereksiz

Teşekkür ederim..
su an bi işi yok yeni mezun..
annesi istemiyor ama bu bir bahane olmamalı. Diger abileri buna rağmen evlendiler.
tam bir vakit vermiyor ama bugüne kadar farkli bir şey düşünmedik evlilikten başka..
Bugün olmadi yarin bitsin modunda lisedeyken bile değildik.

Maşallah size .. haklısın sen de o da, ama erkek yaşı gencken böyle konuları pek düşünemez be güzelim, hor görme, yüzyüze daha farklı olur, ama tabi ondada böyle bi bitirme tavri gordum, ama bu tür şeylerde aileye ihanet olmaz, öyle düşünmen gereksiz

Tesekkurler allah o seneleri bir de nikahla suslemeyi nasip eder ins bize..

Bence erkek arkadaşın bu ilişkinin ciddiyete binmesini istemiyor.Her ne kadar 7 yıllık olsa da bence 23 yaş çok küçük.Evlilik gibi bir düşüncesi yok anladığım kadarıyla.Konuyu kestirip atarak kendini haklı göstermeye çalışmış.

7 sene uzun fakat küçük yaşlarda başlayan ilişkilerde genellikle bu sorunlar kaçınılmaz oluyor. Erken yaşta iki tarafa da büyük bir sorumluluk yükleniyor ister istemez. Kız genelde evlenmek ister erkek önce iş olsun ister bu yaşlarda.
Eğer evlenmek ise niyetiniz nerden bakarsanız bir 3-4 sene daha var gibi gözüküyor.
Askerlik, para biriktirme vs.

Tek çözüm sevgilinizle adam akıllı konuşmak. Beklentilerinizi net bir şekilde söylerseniz ona göre cevaplarınızı net alabilirsiniz.

Teşekkür ederim..
su an bi işi yok yeni mezun..
annesi istemiyor ama bu bir bahane olmamalı. Diger abileri buna rağmen evlendiler.
tam bir vakit vermiyor ama bugüne kadar farkli bir şey düşünmedik evlilikten başka..
Bugün olmadi yarin bitsin modunda lisedeyken bile değildik.
Erkek arkadaşının yaşını niyeyse 27 diye okumuşum o yüzden evlilikten kaçıyor gibi bir düşünce oluştu gözümde:oops:. Ama 23 yaşındaysa eğer onun gözünden bakınca evlilik için erken. İşi olmadan ailenin karşısına çıkmak istemez. Belirsiz bi durumda seni nişanlı da bırakmak istemez. Bu açıdan bakınca erkek arkadaşına hak verdim doğrusu. Bence bu konuda baskı yapıp bezdirme. Sadece beklentilerini açık açık konuş

Sizler de haklisiniz ama sık boğaz eden biri değilimdir..
Genelde susarım ama bazen ben de tıkanıyorum kendimi çok kotu hissediyorum. Ben onu anlamaya çalışıyorum bu konuda ama dese ki "biliyorum zor ama az kaldı biraz daha sabredecegiz" diye söylese dünyaların yükü kalkacak omzumdan..
Bulustuk sessiz sakin bir tepe var ikimizin yeri, orada saatlerce sustuk diyebilirim.
Çok az konuştuk aylardır beklediği bir sınavdan başarısız oldu iş olarak bir adım daha geç olacak her şey. O yüzden daha da üzüldüm.
Hayırlısı olsun diyorum ama zorlanıyorum bazen derken ;(

E yani isi gucu yok babanin karsisina ne vasifla ciksin da kendini tanitsin? Sen de makul ol biraz

Her ne kadar ilişkiniz 7 yıllık olsa da evlenmek için yaşlarınız küçük.

Sevgiliniz ailenizin karşısına işsiz güçsüz bir damat adayı olarak nasıl çıksın? Adama demezler mi önce işin olsun da evliliği sonra düşün diye.

Uzun suredir birliktesiniz evet ama , evlenmek icin cok gencsiniz..
En azindan nisanlanabilirsiniz , nisan sureci felan derken biraz daha zaman gecer..
Sanirim sevgilin calismiyo suan , once kendi ayaklari ustunde dursun sonra

Ben de pat diye evlenelim demiyorum ama bir söz yani aileler tanışmak adına bir adım.
Biz aynı meslekteniz ilk yıl atamamız sıkıntılı oluyor bir kac sertifika ihtiyacımız yada yüksek lisans vs..
o açıdan ailem isi olmadığına bir sey demez az çok anlayış gösterirler.

Bir de erken değil gibi geliyor o kadar çok arkadaşımız evlendi ki okurken.. ister istemez hevesleniyorum.hatta bebek bekleyenler bile var ben o kadarini değil ama bir söz nisan sorumlğu da kaldirabilecegimi düşünüyorum ama sizlerin tecrübeleri var tabi..
Annesinin istememesi o asırlık mevzu oldu artık bıraktım ucunu

Annesi neden istemiyormus.seni mi istemiyor.daha erken diye evlenmenizi mi istemiyor anlamadim.ben esimi tanidigimda 25 yasindaydim.o da oyle.bana ilk is annenden bisey saklama anlat beni dedi bende anlatmistim zaten.madem ju kadar uzun bi birlikteliniz var annenle bari tanissa ya.

Bir de erken değil gibi geliyor o kadar çok arkadaşımız evlendi ki okurken.. ister istemez hevesleniyorum.hatta bebek bekleyenler bile var ben o kadarini değil ama bir söz nisan sorumlğu da kaldirabilecegimi düşünüyorum ama sizlerin tecrübeleri var tabi..
Annesinin istememesi o asırlık mevzu oldu artık bıraktım ucunu
Cok haklısın canım sözden bisey cıkmaz nisan taktınız hemen mı?evldneceksınız en azından ıs ciddıye biniyor bence erkek arkadasın kacıyor bu durumdan .
AİLENIN KARSINA GECSE BIZ BIRBIRIMIzı SEVIYORUZ SMDI NISAN VEYA SÖZ YAPALIM ISLERIMIZI HERSEYIMIZI YAPALIM 3 YIL MI? SURER 5 YIL MI ? AMA NİSANLİSINIZ SİMDIKI HALİNIZDEN BİN KATNIYI OLACAK BENCE CİDDİYETLİGİNİ GOSTER.

Annesi neden istemiyormus.seni mi istemiyor.daha erken diye evlenmenizi mi istemiyor anlamadim.ben esimi tanidigimda 25 yasindaydim.o da oyle.bana ilk is annenden bisey saklama anlat beni dedi bende anlatmistim zaten.madem ju kadar uzun bi birlikteliniz var annenle bari tanissa ya.

Annesi beni istemiyor, kendisi bulmak istiyor. Beni en başından beri bilmesine rağmen..
ilk basta heves zannetti gecer ayriliriz diye bekledi hatta destekliyormus gibi davrandi bazen..biz hala görüşünce isler değişti..

Back
X