ben kızımı doğurmak istemıyorum

ben hiç korkmuyorum keşke bi günü geklsede doğursam diye bekliyorum çünkü o kadar tatlı bir şey ki okadar güzel bir duygu ki anlatamam inşallah ALLAH IM HERKESE NASİPEYLER BU DUYGUYU ... KUCAĞIMI SENİ BİR ALASAM KIZIM SAĞLICAKLA NE İSTERİM Kİ BAŞKA ...

Canım ne kadar süredir hamilesin bilmiyorum ama o çocuk eninde sonunda bir şekilde dünyaya gelecek..

Benim anlamadığım insanlar niye daha vakti gelmeden birşeyleri kafalarına takarlar ki..Zaten zamanı geldiğinde ne kadar ağrı çekiyorsan çekiyorsun ve doğurup çıkıyorsun.. Şimdiden böyle onun bunun lafıyla korkuya paniğe kapılmanın hiçbir mantığı yok..Ayrıca ben çok doğum gördüm hiçte öyle öcüden korkar gibi korkmayı gerektirecek birşey değil.. Evet kolay değil ama seni doldurdukları kadar zor birşey hiç değil..

Ayrıca ben kiminle konuştuysam benim doğumum kolay oldu diyorlar..Seni korktan insanların muhtemelen acı eşikleri düşüktür ve canları çok tatlıdır.. Boşver sen onları..

UNUTMAKİ ALLAH KİMSEYE KALDIRABİLECEĞİNDEN FAZLASINI YÜKLEMEZ VE DOĞUMDAN SONRA SENDE BİR BEBEK GİBİ BÜTÜN GÜNAHLARINDAN ARINMIŞ OLACAKSIN..

arkadaşim herşeyin mutlaka bi zor tarafı var ama ama sen iyi yönünden bak bence olaya bende 6 aylık hamileyiim sadece iyi olanları duyuyorum bence sende öyle yap ve moral ver kendını oraya giren mutlaka çıkıcak başka yolu yok unutma cefa çekmeden sefa sürülmez herkez dogurmuş annende senı sakın unutma sende bebişini

akılına hep iyi taraflarını getir ve kızını kucNA ALDIGINDA HERŞEYI UNUTUCAKSIN BUNA EMINIM BENIMDE KIZIM OLUCAK VE DOGUCA GÜNÜ DÖRT GÖZLE BEKLIYORUM ALLAH ONLARA SAGLIK BİZEDE KOLAY DOGUMLAR NASIP EYLESİN BENCE DUALARIM SENINLE

normal dogum yapmadim ama 8 saat o sanciyi yasadim cok zor. sezeryanla dogum yaptim. canim gozlerini actiginda minik kizin yaninda olacak allahin izniyle. elbette en sagliklisi normal dogum ben de cok istedim ama olmadi. eger bu kadar korkuyorsan direk sezeryanla dogum yap derim. normal doguma dayanamazsin sen. allah yardimcin olsun. hicccc korkulacak bisey yok emin ol.

ya inanamıyorum aynı benim düşüncelerim çok harika bir yazı yazmışsınız ilk defa böyle güzel ve duygusal bir yazı okudum tebrik ederim.

ya inanamıyorum sana nasıl bir korku vermişler ki kızımı doğurmak istemiyorum diyebiliyosun bana senin bütün organlarını parçalıcaz ve ancak öyle kızını doğurabilirsin deselerde kızıma kavuşmak için herşeye göğüs gererdim.hiç bir kimsenin lafına kulak verme çünkü böyle bir şey yok o kadar zor olsaydı bu iş rabbim bu yükü bize vermezdi

meraba ben yeni üye olanlandanım . Yazını okudum ve çok üzüldüm. ikiz annesiyim . çok zor bir hamilelik dönemi yaşadım. bu dönemde bir sürüde kötü kötü hikayeler duydum. Lütfen söylenenlere kulak asma . doğum yapmış biri olarak söylüyorum . normal doğumdan korkuyorsan sezeryan la doğum yap. ben sezeryanla doğum yaptım . korkulacak hiçççççççç bir şey yok . Güsellll kızını düşün ve sabırlı ol o sana herşeyi unutturracak .

bende korkuyorum ama oğluma kavuşmak içinde sabırsızlanıyorum bence kendini herşeyin çok kolay olacağına inandır beyin inandığını uygular psikolojik olarak hazırla kendini ben öyle yapıyorum (38+4)

korkma canim herkesin dogumu ayni olacak diye bisey yok
senin bünyen ayri diger hamilelerin bünyesi ayri
hem bebek oradan cikmak zorunda
baskalarini dogum hikayelerini dinleme
ben öyle yapiyorum duymak istemiyorum kusura bakma diyorum

ay valla hiçte korkma bak ben üçüncüyü doğuracağım allahıma şükür onun zamanı geldimi öyle kolaylığını veriyorki allah

Arkadaşlar Regli Oldum.bu Ay Verdiğimiz Savaşta Yenildik Yine.ama Heray çok üzülürdüm Bu Ay üzülmedim Mutluyum Nedense.anne Olucam Ben Inşallah Allahim Nasip Edicek Bana Hepimize.aylar çuvala Girmediya Değilmi Kizlar Bozmayalim Moralimizi. Bende Kist Var Oda Hamileliğe Engel 2 Doktara Gittim Netice Sifir Reglim Bitsin Başka Doktora Gidicem.

tut tutabiliyorsan içinde... allah'im sen akil fikir ver
cnm kardesim sen dogurmayacagim derken bunun mümkün olmadigini biliyormusun??
bir mutluluk karsiliginda fedakarlik yapmadan gelmez... her acinin ardindan mutluluk gelir... sen aciyi geç artik düsünme bile kucagina alacagin an için sabirsizlannn...
hem söyle aci çektim bôyle kivrandim diyenlere bakma...
tipki ilk cinsel iliskide ki gibi... dogumdada kiminin çok kiminin az cani yaniyor...

ben bu başlığı okuyunca buz gibi hissettim kendimi.
nasıl bir düşünce, nasıl bir korku kızımı doğurmak istemiyorum dedirtir insana..
allah korusun daha büyük korkular ve acılar yaşatmasın rabbim sana..

teşekkür ederim gerçekten çok güzel anlatmışsın inan okurken gözlerim doldu ve bebeğimi ne kadar çok özlediğimi,bir an önce kucağıma alıp koklamak istediğimi hissettim.evet ne kadar büyük acı olursa olsun ben onu dünyaya getirmek istiyorum Allah ın izniyle.ben kızımı çooooooooooook özledim

çok teşekkür ederim o kadar güzel yazmşsınızkı inanın okurken gozlerım doldu.bebeğimi ne kadar çok özlediğimi,onu bir an önce kucağıma alıp doya doya koklamak istediğimi hissettim.ne kadar buyuk bır acı olursa olsun Allah ın izniyle onu dunyaya getırmek istiyorum.ben kızımı çooooooooooooooooookk özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…