ben kızımı doğurmak istemıyorum

Sıkıysa doğurma:smiley-cool:, Allah seni iyi etsin emi.
Bu tarz olaylarda lütfen başkalarına o güzel kulaklarınızı tıkayın.Herkesin tecrübesi farklıdır. Herkesin bünyesi, acı eşiği farklıdır. Millet keyfinden sezeryan ister, bana doktorlar sezeryan yapalım istersen dedikleri halde istemeyip 4 kilo kadar bir kuzucuğu normal doğurdum.e biraz zor oldu tabi ama olsun.

Ben hiiiç dinlemedim diğerlerinin tecrübelerini. Ne ilk gecede nede doğumda.Lütfen sizde aynısını yapın ve sadece doktorunuza kulak asın. Onun dediklerini harfiyen yapın.

Hadi kolay gelsin.

Doktorum ilk hamileliğimde etraftan duyduklarınla bana geleceksen gelme demişti hiç unutmam..Hele ki gün,güneş gibi toplantılarda millet çektiği ağrıyı,acıyı saatlerce anlatır..Halbuki ne ben ona,ne o bana benzer..
Ama oldu işte etki altında kaldım..Dinledim kabus gördüm,dinledim kabus gördüm..Doktoruma da diyemedim kendi kendimi yedim..
En sonunda beynen hazırnamadığım için,ecel terleri döktüğüm için sezeryan masasına yattım..
Kalp ameliyatından sonra en riskli ameliya çeşitidir sezeryan ama korkularım bunun önüne geçti..
Diyeceğim odur ki hiiiiiç kulak asma..Sen salla başını,ben bilirim işimi de ve geç..
Ama kafanla konuş,kendini hazır hissettiğin şekilde ki durumda doğum yap..
Temmuzda bendeniz yine sezeryan masasındayım kısmetse:)

Allah sana da kolaylıklar versin..

ya arkadaşım şöle düşün kadınlar yüzyıllardır bu mucizeye ortak oluyorlar.yoksa sen ben bu dünya ve diğer insanlar olamazdık.Tabiki zor bişey doğum bikere dünyaya yeni bir can getiriyorsun kolaymı??? ama seni bu kadar korkutacak ne anlattılar ve neden anlattılar hiç anlamadım bide sen hangi akla hizmet oturdun dinledin o insanları pes doğrusu ?? sana tavsiyem zamanı bi düşün çekeceğin acı haftalarca yada aylarca sürmiyecek insanlar kaza geçirip ömürlerinin geri kalanında inanılmaz acılar çekiyorlar hem nedemek doğurmak istemiyorum kızımı şimdi gözlerini kapa ve kızını düşün onun mis kokusunu düşün ve cesur ol

ben de çok korkuyorum, ama asla ben oğlumu doğurmak istemiyorum diyemem. Allah razı olmaz böyle bir haykırışa. Onu sen istedin ve dünyaya getirmek boynunun borcu. Acı çeksen de doğucak o bebiş. o sana annelik vasfını yükleyecek yeterki sağlıklı olsun. görümcem istemiyordu bebişini, bunu dile getirip duruyordu ve bebeğinin son kontrolünde kalp atışlarını duyamadı kürtajla aldılar bebeğini.ve ne dedi biliyor musun? öyle dayanılmaz bir acıydı ki bin kere doğum yapsaydım ve bir kere bu acıyı yaşamasaydım dedi. sonuçta o ağrıların sonunda hiç bir şeyi yoktu. kendini toparlaması da hayli zaman alacak gibi...iyi düşün ve şükret sana bu bebeği layık gören ALLAH'A. VE YİNE DÜŞÜN BİR BEBEK SAHİBİ OLMAK İÇİN VARINI YOĞUNU HARCAYIP DA SENİN ŞU AN SAHİP OLDUĞUN O GÜZEL VARLIĞA SAHİP OLAMAYANLARIN HALİNİ...

Eee Doğurmucanda Böleeeee şiş Karinlami Yaşican Kiz çirkin Olur Be Hadi Hadi Ona Buna Kulak Asip Tuhaf Tuhaf Konuşma Bebişinde Darilir Beni Istemiyor Diye Ne Yani Hem Dünya Tatlisi Bebişin Olcak Hemde Ona Kolay Ulaşcan Yok öle Azcik Aci çek Bakalim Allah Kurtarsin

Bu kadına bakmayın o acıların kadını doğum acısı da neymiş:icecream:
Valla ben ilk doğumda korkmadım hem de hiç hep merak ettim şimdi nolacak şimdi nolacak hooop doğuruvermişim:hooray:
Sonra da zati bebeğinizi seyrederken herşey oluyoo bitiyo. Dert etmeyin yaa o kadar hiç mi bigün akşama kadar bi yeriniz ağırmadı. Hamilelik daha zor kanımca yav insan fizyolojisi alt üst oluyo ben de hamilelikten hazetmedim mesela. Ama şu kuzu anım potansiyel taşıyıcı anne hem hamileliği hem de doğumu bek bi seviyo

Neden insanlar doğumla ilgili korkutucu hikayeler anlatırlar??Ben küçüklüğümden beri doğumu hep çok korkunç birşey gibi anlatıldığını hatırlarım.Şimdi bile korkuyorum.

Hamile bir insana doğumun çok zor bir şey olduğunu abarta abarta anlatmak "Bir doğur sonra senide görürüm" gibilerinden laflarla neye varmaya çalışırlar anlamıyorum?Bak biz doğurduk daha iyi biliriz gibi bir kompleks mi?Yaşayanınyaşamayana attığı hava mı bu? Hayır nedir yani?Sezeryan yaptıran ayrı abartır, şöyle oldu böyle oldu diye.Benim annem, ananem de toplam 10 tane doğurdu bir kere duymadım ağzılarından doğumla ilgili en ufak olumsuz birşey.Herkesin kendi yaşadığını abartmakta üstüne yok yaa !!

İnsanlar sadece bebek için sezeryan olmuyorlar ki, rahmini aldırmak zorunda olan var, miyom ameliyatı olan var.Kanser hücreleri görüldüğü için yumurtalıklarını aldırmak zorunda olan var.Onlarda sezeryan oluyorlar, onları korkutmak zevk mi veriyor?

arkadaşlar beni çok yanlış anladınız ya birilerinin olumsuz hikayelerinden etkılendım ve bir an doğumdan çok çok korktum bunuda sizinle paylaşmak istedim.bazı arkadaşlar konuyu çok yanlış anladı ve o şekılde cevap verdi.ben kızımı istemiyorum onu sevmıyorum demedimki.doğurmak istemiyorum derken onu bir ömür karnımda taşımaya hazırım manasında dedim.evet çocuğu olmayıpta bu acıyı çekemeyenler var biliyorum.ben kızımı çok seviyorum o benım parçam canım doğurmayı düşünmesem yapmazdım zaten.ama o gün çok kötüydüm duyduklarım sarstı benı bende size anlattım ve desteğinizi bekledim ama bazı arkadaşlar soylemedıgını bırakmamış bana neyse yinede sağolun

canım bende başlarda doğum yapmaktan çok korkuyordum geceleri uyuyamıyordum ama rabbim ööle bi kolaylık veriyor ki sen bile şaşıyorsun benim normal doğum beklenirken bi anda sezeryana döndü çünkü suyum bitmişti kendimi bi anda ameliyathanede buldum gözümü yumdum ve uyandığımda aşkım kızım kolumdaydı işte o zaman ne ağrı kaldı ne de korku...yerimseniben

oyy kıyamam sana.. ama kabul et. böyle bir başlık attıysan sonuçlarına katlanmak zorundaydın.

bir çok ameliyat geçirmiş biri olarak ilk doğumumda şunu düşündüm ben ameliyat olucam(çünkü sezeryanle dünyaya geldi kızım)ve ameliyatın sonunda muhteşem bir hediye alıcam uyandığımda... böyle düşünsün bence doğumdan korkan arkadaşlarımız....ilk gün birazcık acı çekiliyor ama o bebeğin kokusu herşeyi unutturuyor ben doğumdayken sezeryan olup benden önce odaya alınanlar biraz ağrı sebebiyle sızlanmış falan kayınvalidem eyvah kardelen.im de şimdi böyle acı çekecek demiş ve ben gayet mutlu uyandım (çünkü uyanınca mis kokulu minik meleğim yanımdaydı) ve kayınvalidem şok oldu bilir çünkü acıya dayanma eşiğim zayıftır demekki doğum o kadar zor değil ben hiç acıya dayanamayan biri olarak şükür ki rabbime çok güzel geçti şimdi yine hamileyim diliyorum bu da öyle olur......tabi ilk doktorum muhteşem bir doktordu ben bunu biraz da ona borçluyum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…