ben koca bir yalanciymisim

magic girl

simdi diyet zamani
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.345
1.124
248
kizlar nereye yazacagimi bilemedim hemen konuya gireyim benim halam yurtdisinda yasiyor yazin tatile gelirdi bizde ablamla kosa kosa halam geldi diye babaanneme giderdik ama halam ablamla beni hic sevmezdi hatta nefret bile ederdi cunku hicbirsey yapmadigimiz halde surekli bizim kotu yaramaz cocuk oldugumuzu ima ederdi neyse yine bir yaz gelmisti yine ablamla gittik hala hosgeldin diye sarildi boynuna ama o bos bos hosbulduk dedi valizlerini acmis diger amca cocuklarida gelmisti getirdigi hediyelikleri dagitiyordu bizde ablamla oturduk amcamin cocuklarina yeni pakette birsuru hediye verdi ablamda bize yokmu hala deyince kizim cikar o ustundeki tisortu sunu giy dedi. kizida sordu niye anne zaten sana yakismiyor su culsuzlara verelimde millet birsey vermedi halsi demesin bari dedi ben ve ablam olmustuk artik cocukda degildik 15 yasinda falandim al bunlari musait bir yerine bez yap demistim sinirle cikmistik ordan yolda giderken abla geberse bu pislik muzik acip suracikda oynarim dedim ve yilllaaaaarrrrr yilllllllllllllllllarrrrrrrrrr gecti halam bizi hic sevmedi sebebide enisteyle kacacaklari gece babam enisteyi eve giren hirsiz zannedip dedemin av tufegiyle havaya ates acmis ev halkida uyaninca halamin plani suya dusmus dedemdende dayak yemis ve babamida hic af etmemis veeeeeeeeeeee az once annemi aradim titrek bir sesle halan oldu dedi. o an neye ugradigimi sasirdim bundan 6 ay oncede diger halam olmustu ben bugunku olen halami aramistim hala sen bizi hic sevmedin ama biz seni cok sevdik demisti cok aglamisti affet beni yavrum demisti keske imkanimiz olsada doya doya sarilsak birbirimize demisti o gun affetmistim halmi pisman demisti taki gecen 2 ay once turkiyeye gitmis babam olumle kalim arasi riskli ameliyati vardi tam ameliyata gidecegi gun babama demiski herkesin onunde sen cezani o masada kalinca anliyacan ya sakat kalirsin ya geberirsin demis. annem deyince kendisi gebersin bak gor o olunce ben nasil gobek aticam 3 gun eglence yapicam dedim. ama ben koca bir yalanciymisim kizlar cok canim yaniyor sonucda sevmesede bizi halamdi o allahim affetsin butun gunahlarini

Son düzenleme:
öncelikle başın sağolsun o kadar kötü muamele görmene rağmen onun için üzülüyor olman senin ne kadar iyi yürekli biri olduğunu gösterir yalancı olduğunu değil. Allah rahmet eylesin halana ama ben senin yerinde olsam böyle düşünemezdim heralde.. bu arada halan çok gereksiz bir konu yüzünden sizlere kin gütmüş yazık onca zaman sizin hiçbir günahınız yokki yaşananlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…