Ben korkak bir aptalım

Bir sebepden değil yada sizden aldığım izlenimden dolayı değil. Sadece öylesine hissettim.
O pişkinse sizde ona üzüldüğünüzü belli etmeyin. Hatta kurtuluyorum senden sevinci yaşadığınızı gösterin.
Evet bunu yapmamayı çok istiyorum normalde de senden nefret ediyorum tavrında dolaşırdım.Su an üzüldüğüm agaldigim için kafami duvarlara vurasın geliyor o diğer odada osura osura uyuyor

Evet bunu yapmamayı çok istiyorum normalde de senden nefret ediyorum tavrında dolaşırdım.Su an üzüldüğüm agaldigim için kafami duvarlara vurasın geliyor o diğer odada osura osura uyuyor
Öfke, nefretde bir duygudur. Karşıdaki insanı önemsedigimizi gösterir. En güzel şey umursamaz davranmak. Ama bunu başarabilmek çok çok zor.

Gerçekten sadce bu problem değil birçok problemimiz vardı ailesi basta olmak üzere ben aptallık edip 2 sene önce bosamadigima yanıyorum sadece
Umarım gerçekten cesaret edersiniz bu kez.
Eşiniz artık arsızlığı ele almış.
Bu kez de ayrılmazsanız emin olun yanınızda, gözünüzün önünde kızlara asılmaya devam edecektir.
Belli ki aranızdaki sevgi saygı bitmiş.

Gerçekten sadce bu problem değil birçok problemimiz vardı ailesi basta olmak üzere ben aptallık edip 2 sene önce bosamadigima yanıyorum sadece
Bir arkadaşım kişisel gelişime çok ilgili. O her şeyin bir sebebi vardır, der. Yaşayıp, ders çıkarıp guclenmemiz gerekir, der.

• Beğen
Reactions: Tzk
Umarım gerçekten cesaret edersiniz bu kez.
Eşiniz artık arsızlığı ele almış.
Bu kez de ayrılmazsanız emin olun yanınızda, gözünüzün önünde kızlara asılmaya devam edecektir.
Belli ki aranızdaki sevgi saygı bitmiş.
Tabi ki artik affetmem siz konusu bile değil öncekinde inkar ederdi ağlardı yalvarırdı şimdi yüzsüz yüzsüz ben asıldım karşılık vermedi diyor

Öfke, nefretde bir duygudur. Karşıdaki insanı önemsedigimizi gösterir. En güzel şey umursamaz davranmak. Ama bunu başarabilmek çok çok zor.
Öyle ben dünyanın en kinci insanıyımdır o ve ailesi sürünmeden huzura kavusamam

Hic bir bosanma gece yarisi kavgayla uyanip yatagindan alinip noldugunu anlamadan babanneye gonderilmesi kadwr travma yaratmaz bana sorarsaniz.
Deme öyle icim yanıyor hicbir zaman ona layık anne baba olamadik

Deme öyle icim yanıyor hicbir zaman ona layık anne baba olamadik
Bir tanidigim vardi. Arkadas demeye dilim varmiyor cunku artik muhattapim degil. Ben kizimi 18 aylik krese verip calismaya dondugumde bana ne bicim annesin sen cocuk 18 aylik birakilir mi yazik sut cocugu daha demisti. Allah rizkini veriyor zaten neden calisiyorsun demisti. Ve daha bir suru sey.

Bende hasss.tir demistim. Cocuk buyutmek sadece ekmegini suyunu vermek degil cunku. Geleceginide düşünmek. Egitimini sağlığını vs herseyi dusunuyorsun anne olunca. Guzel bir gelecek icin calismam para kazanmam lazim ki okul seçmem gerekince ucuzunu degil iyisini seceyim. Hastalaninca ilacini doktorunu hemen karsilayayim.
Benim annelik bakis acim budur. O yuzden kotu bir anne oldugunuzu sanmiyorum. Kotu seyoer yasamis ve hatalar yapmis bir annesiniz sadece herbirimiz gibi. Bu saatten sonra yanlisin farkina varip dogrusunu yapin kafi..

Inan uckuruna hic duskun değildir.Yatakta problemi vardı zaten neyine yaptı bilmiyorum

Gerçekten aynı. Benim de eşim birileriyle gorusmus ki hiçte cinselliğe düşkün değildir. Yatakta da problemi var. Ama bir psikologtan duymuştum insanın problemi neyse ağzında en çok o olurmuş. En çok onu konuşurmuş kendilerini böyle iyi hissediyorlar demekki.ilginc ?

Üzülmeyin bundan sonrası inşallah çok güzel olur.Çocuk konusunda da siz çabucak toparlanıp yolunuza bakarsanız eminim yavrunuzda bu sureci sağlıklı atlatır.Artık kimseye güven kalmamış ne yazık ki 😏

Gerçekten aynı. Benim de eşim birileriyle gorusmus ki hiçte cinselliğe düşkün değildir. Yatakta da problemi var. Ama bir psikologtan duymuştum insanın problemi neyse ağzında en çok o olurmuş. En çok onu konuşurmuş kendilerini böyle iyi hissediyorlar demekki.ilginc ?
Sadakatsizligin bahanesi yoktur

Üzülmeyin bundan sonrası inşallah çok güzel olur.Çocuk konusunda da siz çabucak toparlanıp yolunuza bakarsanız eminim yavrunuzda bu sureci sağlıklı atlatır.Artık kimseye güven kalmamış ne yazık ki 😏
Malesef 5 sene sevgiliydik bir kere bile böyle bir şeyini görmemiştim kavun deyil ki koklayıp anlayasin

Bir tanidigim vardi. Arkadas demeye dilim varmiyor cunku artik muhattapim degil. Ben kizimi 18 aylik krese verip calismaya dondugumde bana ne bicim annesin sen cocuk 18 aylik birakilir mi yazik sut cocugu daha demisti. Allah rizkini veriyor zaten neden calisiyorsun demisti. Ve daha bir suru sey.

Bende hasss.tir demistim. Cocuk buyutmek sadece ekmegini suyunu vermek degil cunku. Geleceginide düşünmek. Egitimini sağlığını vs herseyi dusunuyorsun anne olunca. Guzel bir gelecek icin calismam para kazanmam lazim ki okul seçmem gerekince ucuzunu degil iyisini seceyim. Hastalaninca ilacini doktorunu hemen karsilayayim.
Benim annelik bakis acim budur. O yuzden kotu bir anne oldugunuzu sanmiyorum. Kotu seyoer yasamis ve hatalar yapmis bir annesiniz sadece herbirimiz gibi. Bu saatten sonra yanlisin farkina varip dogrusunu yapin kafi..
Gerçekten her anne çocuğunu sever ama benim çocuğum erkek olmasına rağmen o kadar mazlum sakon bir çocuktur ki ona iyi bir aile ortamı sunayım diye sıktım dişimi ama o süreçte bile birbirimizi yedik yanında kaç kere tartıştık belki de o yüzden böyle oldu çocuğum.Ona karşı duyduğum vicdan azabı tarif edilemez yüzüne bakınca bile içim eziliyor

Müstakbel eski eşiniz yüzsüzlüğü iyice ele almış.Daha 29 yaşında görünüyorsunuz.Bu kazmayla yıllarınızı heba etmeyin.Boşanmak bu durumda çok iyi bir seçenek

T Tzk Bir kere yapan hep yapar demiştik ama çocuk için devam etmek istedin.
Keşke böyle olmasaydı daha fazla yaralanmasaydınız ikinizde.
Bundan sonra ne yapacağın önemli. Dik durup çekip gidecek misin yoksa yalvarmalara kanıp tekrar tekrar aldatılacak mısın?
Çocuğunun gözünde bu imajla büyümesini isteyebilecek misin?

annem çok güçlü kadındı babamın aldatmalarını sineye çekmedi terketti mi demesin istersin yoksa Babam defalarca annemi aldattı ama annem ayrılmadı. Babamdan da nefret ediyorum annemin de bu kadar güçsüz olmasına dayanamıyorum demesini istersin

Back
X