Ben korkak bir aptalım

Siz de ondan ayrıydınız siz de aldatin o zaman beni yansıdığı halde nasıl buna cesaret edebildi inanamiyorum

6 ay asker yolu bekledim aklımın kiyisindan bile bisey geçmemişti. Geçemezdi de.ama insan herşeyi yaşıyormuş hayatta

Gerçekten her anne çocuğunu sever ama benim çocuğum erkek olmasına rağmen o kadar mazlum sakon bir çocuktur ki ona iyi bir aile ortamı sunayım diye sıktım dişimi ama o süreçte bile birbirimizi yedik yanında kaç kere tartıştık belki de o yüzden böyle oldu çocuğum.Ona karşı duyduğum vicdan azabı tarif edilemez yüzüne bakınca bile içim eziliyor

Canım aynı bizimde böyle çocuk yanında tartışmalar. Beni bir daha dövmemişti ama tartışmalarda üstümegeliyordu. Çocuğun demişti ki babam hep dovuyo bende babamı dovcem dedi . Biz şok olduk bir daha elini de kaldırmamıştı ama tartışmalar da yetiyor demekki gerçekten belki böylesi daha kötü çocuklar için. Ayrılmak daha iyi

Canım aynı bizimde böyle çocuk yanında tartışmalar. Beni bir daha dövmemişti ama tartışmalarda üstümegeliyordu. Çocuğun demişti ki babam hep dovuyo bende babamı dovcem dedi . Biz şok olduk bir daha elini de kaldırmamıştı ama tartışmalar da yetiyor demekki gerçekten belki böylesi daha kötü çocuklar için. Ayrılmak daha iyi
Ben de oyle dusunuyorum be kadsr ondan nefret etsem de kotulemeyecgim görmesine izin vereceğim

Linç yenecek bişey yok, bu saatten sonra tekrar affederseniz gelir yersiniz lincinizi. Şimdi güçlü durun. Olan olmuş, üstünden 2 sene geçmiş. Geçmişe üzülmek yerine geleceği planlayın. Devlet memurusunuz, maddi imkanlarıniz var. Şimdiden sonra cocugunuzla yaşayacağınız guzel şeyleri düşünün. Bu adam iyice akillanip yakalanmaya da bilirdi, ömrünüzü bu adamın enayi yerine koyduğu bı kadın olarak geçirebilirsiniz. Ama farkettiniz. İcguduleriniz sizi dürttü. Sevinmeniz lazim

Linç yenecek bişey yok, bu saatten sonra tekrar affederseniz gelir yersiniz lincinizi. Şimdi güçlü durun. Olan olmuş, üstünden 2 sene geçmiş. Geçmişe üzülmek yerine geleceği planlayın. Devlet memurusunuz, maddi imkanlarıniz var. Şimdiden sonra cocugunuzla yaşayacağınız guzel şeyleri düşünün. Bu adam iyice akillanip yakalanmaya da bilirdi, ömrünüzü bu adamın enayi yerine koyduğu bı kadın olarak geçirebilirsiniz. Ama farkettiniz. İcguduleriniz sizi dürttü. Sevinmeniz lazim
Evet benim alamadığım da önver defasında yakalanması önceden sonuna kadar inkar ederdi şimdi diyor ki seni kaybedeceğini bile bile yaptım.Kufur etmeyeceğim ama niye adam gibi gelip boşanmadın da bu halti yedin

Üzüldüm. Ama atlatır evladınız da endişelenmeyin. 🤗 Sağlıksız sevgisiz evlilikte büyümesi daha kötü.

Çok üzüldüm, yapan yine tekrarlar lafını yaşadıklarınız doğruluyor. Birini beğenip asılmak nedir? Madem aşkınız bitmiş, ilk defa da yalvarıp, tekrar barışmayı istemeseydi? Haklı ve geçerli bir sebep değil bu, işiniz de var ne güzel, hiç taviz vermeyin inanın iflah olmaz, böyle de bir ömür geçmez.

• Beğen
Reactions: Tzk
Evlilikte sorun ne olursa olsun, kimde olursa olsun, aldatmak olmaz. Kim olduğunu bile bilmediği kadınlar icin kendi eşini, çocuğunun annesini bu şekilde küçük düşüremez. Kendine nasıl yetirebiliyor, bu nasıl pişkinlik hayret. Benim anlamadığım, doğuya tayin demissin, boşanıp bir kucuk çocukla dul bir kadın ne işin var tek başına bilmedigin yerde.

• Beğen
Reactions: Tzk
Korkunç bir durum ya demeli anında terketmek lazım, nişanlıyken bunun sinyallerini hiç hissettiniz mi

Çok üzüldüm, yapan yine tekrarlar lafını yaşadıklarınız doğruluyor. Birini beğenip asılmak nedir? Madem aşkınız bitmiş, ilk defa da yalvarıp, tekrar barışmayı istemeseydi? Haklı ve geçerli bir sebep değil bu, işiniz de var ne güzel, hiç taviz vermeyin inanın iflah olmaz, böyle de bir ömür geçmez.
Kesinlikle yapan bir daha yapıyor burada boşuna konu açmayın aldatildim ne yapayım diye pişman olup bir daha yapmayanı görmedim

Evlilikte sorun ne olursa olsun, kimde olursa olsun, aldatmak olmaz. Kim olduğunu bile bilmediği kadınlar icin kendi eşini, çocuğunun annesini bu şekilde küçük düşüremez. Kendine nasıl yetirebiliyor, bu nasıl pişkinlik hayret. Benim anlamadığım, doğuya tayin demissin, boşanıp bir kucuk çocukla dul bir kadın ne işin var tek başına bilmedigin yerde.
Doğu görevimi yapmam lazım yükümlüyum.Bosanir boşanmaz da gideceğim aynı okulumda kalamam.Bana da o daha çok ağır geliyor hadi aşık okursun defol git ama resmen abaza gibi pesinde koşmuş bence kesin ilişkileri var yüz vermedi diyor ama benden korktuğu için geçen eve simsiyah uzun bir kıl getirmişti parçaları şimdi birlestiriyorum

Bir tık sonrası O KIZ SENDEN DAHA İYİ ,EVET ONDA BİR ÇOK ŞEY BULDUM,EVET SENİ SEVMİYORUM,SEN BANA NEDEN YAPIŞTIN BOŞANSANA.. bu sözlere kadar dayanır bu gidişat.. Ve o aşamada artı gurur gitmiş herşey anlamsızlaşmış olur.. En azından boşanman anlamlı olsun.Süreç bir şekilde yolunu buluyor. Olması gereken bu ve bir an evvel olmalı. Ha bugün ha yarın

T Tzk Bir kere yapan hep yapar demiştik ama çocuk için devam etmek istedin.
Keşke böyle olmasaydı daha fazla yaralanmasaydınız ikinizde.
Bundan sonra ne yapacağın önemli. Dik durup çekip gidecek misin yoksa yalvarmalara kanıp tekrar tekrar aldatılacak mısın?
Çocuğunun gözünde bu imajla büyümesini isteyebilecek misin?

annem çok güçlü kadındı babamın aldatmalarını sineye çekmedi terketti mi demesin istersin yoksa Babam defalarca annemi aldattı ama annem ayrılmadı. Babamdan da nefret ediyorum annemin de bu kadar güçsüz olmasına dayanamıyorum demesini istersin
Gerçekten böyle der mi ya da beni bozmamış aile çocuğu yaptılar eksik büyüttüler der mi? Kendime saygım kalmaz kalırsam onun kendini bu kadar alçaltmasana da katlanıyorum gerçekten ben böyle mi bir adamı baba diye mi seçtim?Kizin uzlaştırma dosyası gelmiş fotosunu görmüş hemen ıntegramdan yazıp asılmış insan nasıl bu kadar tiynetsiz olabilir?

Mutlu olabileceğiniz biri çıkarsa yeniden evlenebilirsiniz kendinizi şartlamayın bence her erkek kocanız gibi değil
Ben kimseye güvenebileceğimi zannetmiyorum.Sanki bütün erkekler fırsat bulsa yapar geliyor

Back
X