• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben korkak bir aptalım

Yoo bence gayet mutlu bir son. Beraber mutsuz olmaktansa iki tarafın da mutlu olmasını yeğlerim. Yani bir şeyler bittikten sonra ben mutsuz olduktan sonra isterse mutsuz olsun. Önceliğim kendi iç huzurum ve mutluluğum olur benim de. Yani ben kendi mutluluğuma bakarım. Başkasının mutsuzluğuna değil.
Ki bir adama da söz konusu değil. Bu haftasonu en yakın arkadaşıyla kampa gitti ablam zaten. Kızı da büyük ablamda kalmayı tercih etti. Hayatını gayet keyifli yaşıyor. Evliliğe uygun bir insan olmadığını düşündüğü için böyle bir hayatı tercih etti.
Yeğenim de kardeşleriyle görüşüyor.
İki tarafın da mutlu olması en başta çocuk için iyi. Arada nefret yok. Çocuk da isterse babasıyla görüşüyor, kardeşleriyle bağ kuruyor.
Insnalar nasıl böyle düşünebiliyor ben niye düşünemiyorum.Inan ona hicbir sey yapmadan ayrılırsam asla bundan sonraki hayatim rahat geçmez kafamda milyonlarca plan kuruyorum ona şunu yapayım diye.Ben zamanında ona efendi gibi artik sevmediğimi kavgasiz boşanmak istediğimi söyledim kabul etmedi sonra bu pisliği yaptı.Bir de çok umrumdaymış gibi teselli veriyor zaten boşanacaktık sen de biliyorsun diye

Bence evladınızı dusundugunuz icin defalarca sabretmissiniz ancak esiniz buna ragmen devam ettiyse ve piskinlige vuruyorsa dusuncesiz, umursamaz biri oldugunu ortaya koymustur. Anladigim kadariyla ekonomik özgürlüğünüz var o yüzden iyi bir avukat bulup tüm hukuki haklarınızı talep edin. Cocuk buyutmek kolay degil. Bırakın kendini manevi olarak zorlamamış maddi olarak zorlansın. Her seyin bir bedeli olmalı. Kimse sizi sizden iyi bilemez. Kendinizi dinleyin lütfen. Allah yardimciniz olsun. Gönlunuze gore olsun her sey.
Zaten bu sefer benden kurtulmak için 400 bin liralık evi veriyor normalde ASLA vermez geçen boşanmaya kalktığımızda ne ler yaptı mal paylaşımında bence bu sefer aşık oldu bir ilişki yaşıyor benden bir an evvel kurtulmak istiyor.Evi elinden alayim asıl o zaman hesaplasacagim onunla

Mesleğiniz de varmış , çekip buralardan gitme şansı da. Durduğunuz kabahat.

Çocuklar her şeye alışır siz hiç üzülmeyin, onu sonsuz seven tek bir kişi bile varsa hayatlarında yetiyor onlara.

Zamanla zorlanirsaniz pedagog yardımı da alırsınız , her anlamda çok yol gitmenize yardım ediyorlar.

Daha kaliteli bir hayata adım atacaksınız , hiç zorlanmayin, dimdik olun , defolup gitsin.

3 defa yaşamış , yıpranmış , yillarinizi çöp yapmışsınız , bundan sonra günler sizin gününüz olsun.

Onunda 45 numarası çürüsün.
Allah'ım kim ne yapacak acaba onun deve tabanini😡

Merhaba konu sahibi; lütfen öncelikle çocuğunuz ve kendi sağlığınız için biraz daha sakin olmaya çalışın. Siz çok haklısınız söke söke de hakkınızı alırsınız zaten. Öncelikle davanızı açıp, mal paylaşımı falan yapılasıya kadar sakin olun. Daha sonra ilgili yerlere şikayet de bulunursanız o da kesmezse sosyal medya üzerinden iş yerinde rezil olmasını falan sağlarsınız. 🙈

Kızlar merhaba buraya kendi istegimle linc yemek icin geldim.Cunku aptal ben kocamı iki kere kızlarla konuşurken yakalanmama rağmen affettim.O da haklı olarak 3. yaptı.Bir süredir telefon kaçırmaları şifre koymalar başlamıştı.Suphelendim ama öncekinde boşanmanın kıyısından döndüğümüz için korkar yapmaz dedim.Gece içime kurt düştü kalktım ıntegramda 2. hesabı var sırf karikatür sayfalari+ bir kadın hesabı 20'lı yaşlarda bir kız eşime "senin ayak numaran kaç?" Niye engelliyorsun ki oradan yazmadım"yazmis.Benimki de 45 yazıp gülücük atmış.Olay ne niye ayak numarası soruyor nerde ne gördü bilmiyorum watsappa girmeye çalıştım parmak izi koymuş.Uyandirdim ac şunu diye noldu dedi.Acmak istemedi kavga kıyamet çok hatırlamıyorum sanırım sinir krizi geçirdim.Hatirladigim banyoda telefon açtırmaya calisyordum ona vuruyordum.Neyse açtı kendimi odaya kilitledim her şeyini didik didik aradım bir şey yok.Kapidan bağıra çağıra kavga ederken yavrum uyandı çok korktu aldı onu babaannesine götürdü.Kimdi o diye bağırıyorum hâlâ kızı arıyorum açmıyor.Tamm kurtuluşum yok artık benim asildigim bir kız dedi.Guya iş dolayısıyla görmüş bir yerde asılmış kız yüz vermeyip dalga geçmiş.Bana zaten bizim ilişkimiz 2 sene önce bitmişti çocuk için devam ediyordu, dedi.Ben de adam gibi gelip sevgim bitti deseydin cirkinlesmezdik şimdi sana neler yapacağım dedim.Hicbir inkar pişmanlık emaresi yok.Dusunebiliyor musunuz kendisi cok buyuk bir devlet kurumunda müdür bana saygisi yok zaten de kendisine de yok instegramda herhangi birine asiliyor.Abaza bir ergen gibi.Yani utanmasam keske âşık olup birinin pesine takilip gitseydi diyorum.Insan nasil bu kadar küçültebilir kendini?Ben bunu zamanında bosamadigim için aptalım değişir düzelir çocuğum için dedim.Ben beceremedim bu evlilik işini. Bu sefer kimseye duyurmayacağım herkes geçenkinde üstüme gelip beni vazgecirmislerdi kendisini de ağlamalar kapımda yatmalar hediyelere bogmalar, sözler, yeminler...Gerçekten Ben kendimi akıllı zannederdim aklimla övünürdüm ama hiçbir b.k bilmiyormuşumBeni 3.kere aldatılan kadın konumuna düşürdü.Onun için gram üzülmüyorum sevgim aşkım bitti.Ozleyecegimi de düşünmüyorum.Sadece yavrumu düşününce burnumun direği sızlıyor inanılmaz duygusal ve bize düşkün bir çocuk.Bu zamana kadar hep onun için katlandım ama ona huzurlu bir aile ortamı veremedik.Bundan sonra devam etmenin hicbir anlamı yok.Evi bana bırakır cocuguma her ay nafaka verirse uğraşmayacağım bile def olsun.Dogu'ya da tayin isteyeceğim doğu görevimi yapmak için.Cok karışık yazdım özür dilerim.Aklim hiç yerinde değil.Asıl sorum cocuguma nasıl açıklayalım ne yapalım?Boşandıktan sonra çocuklar da mahvolur mu?Zaten bir pedegogla görüşeceğim ama damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.Bosanan anneler nasıl yaptınız?Kendimi salacağımi düşünmüyorum güçlüyumdür cocuguma nasıl yaklaşmalıyım?
Güncelleme: Mesajları yakaldigim gece kızı aradım kimsin nesin diye sormak için.Kiz bir kere açtı beni gördü hemen kapattı daha sonra eşimi uyandırmadan mesaj attım mesajlarınızı yakaladım aranizda ne var diye geri dönmedi.Daha sonra bak evde kıyametler kopuyor çocuğum uyandı aranizda ne geçtiyse söyle doğrusunu bileyim sana bir şey yapmayacağım dedim.Yine de yok ben de seni millete madara etmezsem dedim.Guya kız dün intihar etmiş polis aramış eşimi ifadeye çağırmış.Ben inanmadım üstlerine sıçramayayim diye diyor.Ben de sen böyle bir insansın herkese zarar veriyorsun dedim.Ben sana hicbir sey yapmadim sen kendin ettin kendin buldun daha da bulacaksın dedim.Her günün bir oncekinden kotu olacak asik mi oldun artık ne olduysa galeyana geldin ama bu isler oyle olmuyor o endorfin yerini derin bir pişmanlığa bırakıyor dedim.Adam gibi benim sevgim bitti artik yapamıyorum deseydin dostça bitirirdik gerekiyorsa çocuk için bir araya da gelirdik ama sen bu serefsizligi yapmayacaktın kendine benden başka düşman arama artik dedim.Soylediklerine de inanmıyorum beni frenlemek için diyorsan çok geç ben zaten küçücük çocuğumu alıp doğuya gideceğim benim kaybedeceğim hicbir şey yok beni kimse yapacaklarimdan alıkoyamaz dedim.

Merhaba konu sahibi; lütfen öncelikle çocuğunuz ve kendi sağlığınız için biraz daha sakin olmaya çalışın. Siz çok haklısınız söke söke de hakkınızı alırsınız zaten. Öncelikle davanızı açıp, mal paylaşımı falan yapılasıya kadar sakin olun. Daha sonra ilgili yerlere şikayet de bulunursanız o da kesmezse sosyal medya üzerinden iş yerinde rezil olmasını falan sağlarsınız. 🙈
Allah'ım tam adina uygun bir yorum yapmissin😁 ama demesi kolay vallahi sindiremiyorum kendimi salak yerine konmus hissediyorum bir de bundan sonraki hayatta ben bedel odemis olacagim ona hicbir şey olmayacak kabullenemiyorum

Insnalar nasıl böyle düşünebiliyor ben niye düşünemiyorum.Inan ona hicbir sey yapmadan ayrılırsam asla bundan sonraki hayatim rahat geçmez kafamda milyonlarca plan kuruyorum ona şunu yapayım diye.Ben zamanında ona efendi gibi artik sevmediğimi kavgasiz boşanmak istediğimi söyledim kabul etmedi sonra bu pisliği yaptı.Bir de çok umrumdaymış gibi teselli veriyor zaten boşanacaktık sen de biliyorsun diye
Bence kendinizi gaza getirmeyin sakinleşin.
Boşanmak isteyince karısını kesen manyak kocalardan ne farkınız var?
Bitmiş bir evlilikti zaten. Adam daha önce de yaptı ayrılmadınız ama affetmediniz de. Normal bir evlilik yoktu aranızda. Şimdi intikam diye adamı işinden edince kim zarar görecek? Çocuğunuz. Onun da nafakası gidecek. Yada adam hapse girse ileride bu kimin önüne çıkacak? Yine çocuğunuzun. Çocuğunuzun babasına verdiğiniz her hasar çocuğunuza da zarar verecek.
Sakimleşin.
Ona zarar vermeyi değil kendinize kazanç sağlamayı hedefleyin.
Mesela evi alın. Mesela tazminat için aldatmayı ispatlayın. Maddi alacağınızı en üst seviyede alın. Ötesine girip oğlunuza zarar vermeyin

Bir kere bedel ya da intikam hisleri seni üzer. Kendi hayatına bak. Boşver al evi rahatına bak babası değil mi paşa paşa bakacak. Sakin ol. Kime olmuşsa olmuş aşık sana ne.
Meraktan ben de eskilere bakarım ama duygum yoktur evleneni oluyor sevgilisi olan oluyor benim de oluyor hayat devam ediyor yani.😉
Bakış açını değiştirirsin zaten öfken geçince

Bence kendinizi gaza getirmeyin sakinleşin.
Boşanmak isteyince karısını kesen manyak kocalardan ne farkınız var?
Bitmiş bir evlilikti zaten. Adam daha önce de yaptı ayrılmadınız ama affetmediniz de. Normal bir evlilik yoktu aranızda. Şimdi intikam diye adamı işinden edince kim zarar görecek? Çocuğunuz. Onun da nafakası gidecek. Yada adam hapse girse ileride bu kimin önüne çıkacak? Yine çocuğunuzun. Çocuğunuzun babasına verdiğiniz her hasar çocuğunuza da zarar verecek.
Sakimleşin.
Ona zarar vermeyi değil kendinize kazanç sağlamayı hedefleyin.
Mesela evi alın. Mesela tazminat için aldatmayı ispatlayın. Maddi alacağınızı en üst seviyede alın. Ötesine girip oğlunuza zarar vermeyin
Oğlum zarar görmeyecek ki ben ona bakarım zaten.Bilmiyorum şu an alev topu gibiyim sağlıklı düşünemiyor olabilirim.

Bir kere bedel ya da intikam hisleri seni üzer. Kendi hayatına bak. Boşver al evi rahatına bak babası değil mi paşa paşa bakacak. Sakin ol. Kime olmuşsa olmuş aşık sana ne.
Meraktan ben de eskilere bakarım ama duygum yoktur evleneni oluyor sevgilisi olan oluyor benim de oluyor hayat devam ediyor yani.😉
Bakış açını değiştirirsin zaten öfken geçince
Inşallah kendimi bildim bileli çok kinci bir insan olmuşumdur bana bundan büyük adiligi yapan da çıkmadı zaten

Oğlum zarar görmeyecek ki ben ona bakarım zaten.Bilmiyorum şu an alev topu gibiyim sağlıklı düşünemiyor olabilirim.
Öyle demeyin, oğlunuzun sevdiği bir insan. sevmesi de gerekiyor. Sizin aranızdaki ilişkinim buna zarar vermesi demek oğlunuza da zarar vermeniz demek.
Çocuk doğumgününde en basiti babasından bir hediye bir telefon bekleyecek. Aralarını nefretle yıkmayın. İleride babasından uzak durmak istersen kendi bilir, ama buna sen neden oldun anne demesin.

Güncelleme: Mesajları yakaldigim gece kızı aradım kimsin nesin diye sormak için.Kiz bir kere açtı beni gördü hemen kapattı daha sonra eşimi uyandırmadan mesaj attım mesajlarınızı yakaladım aranizda ne var diye geri dönmedi.Daha sonra bak evde kıyametler kopuyor çocuğum uyandı aranizda ne geçtiyse söyle doğrusunu bileyim sana bir şey yapmayacağım dedim.Yine de yok ben de seni millete madara etmezsem dedim.Guya kız dün intihar etmiş polis aramış eşimi ifadeye çağırmış.Ben inanmadım üstlerine sıçramayayim diye diyor.Ben de sen böyle bir insansın herkese zarar veriyorsun dedim.Ben sana hicbir sey yapmadim sen kendin ettin kendin buldun daha da bulacaksın dedim.Her günün bir oncekinden kotu olacak asik mi oldun artık ne olduysa galeyana geldin ama bu isler oyle olmuyor o endorfin yerini derin bir pişmanlığa bırakıyor dedim.Adam gibi benim sevgim bitti artik yapamıyorum deseydin dostça bitirirdik gerekiyorsa çocuk için bir araya da gelirdik ama sen bu serefsizligi yapmayacaktın kendine benden başka düşman arama artik dedim.Soylediklerine de inanmıyorum beni frenlemek için diyorsan çok geç ben zaten küçücük çocuğumu alıp doğuya gideceğim benim kaybedeceğim hicbir şey yok beni kimse yapacaklarimdan alıkoyamaz dedim.
Ben Khomyuk Khomyuk a katılıyorum. Alacağınız intikam dönecek dolaşacak size ve çocuğunuza zarar verecek. Haklarınızı alıp o adamı koca sıfatından çıkartmaya bakın. Yalnız olsanız elinizden geleni ardınıza koymayın diyeceğim ama çocuk var.

Son düzenleme:
Inşallah kendimi bildim bileli çok kinci bir insan olmuşumdur bana bundan büyük adiligi yapan da çıkmadı zaten
Aslında bunu kendinize siz yaptınız.
Sakin kafayla eski konularınıza bakın.
Doğuya gitmemek için boynuz yiyip oturmayım dendi, sinirlendiniz konuları kapadınız.
Yani baştan sonu belliydi.
Burada da çok söylendi.
İlk aldatılmanızdan sonra aranızda düzgün bir ilişki yoktu ki.
Aranızda sevgisiz bir ev arkadaşlığı vardı sadece. Ne sevgi ne tahammül vardı.
Siz sadece düzen için devam ettiniz.
Aynısını eşinizden de beklediniz. Ölmüş bir evlilik, ev arkadaşlığı gibi bir şeye razı devam etsin istediniz. O daha fazla dayanamadı bitirmeye yönelik davrandı.
Yani bu kadar öfkeyi ona yöneltmeden kendinize de bir dönün bakın. O aldattı düzen devam etsin dedi ama siz de aynı şekilde korkak davrandınız gitmediniz. Şimdi yine aldattı diye bu kadar öfkelenmeden önce kendi hatanızın da buna sebep olduğunu fark edin.
Evet aldatması tıynetsiz rezil bir adam olduğunu gösteriyor ama iki kere aldatılıp devam edip üçüncüsünde bu kadar yakma yıkma saçma gelmiyor mu size de? Devam ederek üçüncüye yol açanlardan biri de sizdiniz.
Şimdi sakin kalıp maddi anlamda en karlı boşanmayo gerçekleştirmeye çalışın. İntikam zarar verme işleri size de zarar verir.
İnatlaşmadan evi tazminatı ve nafakayı yüksek almaya bakım

Babası o ...
böyle bir arkadaşım var babası çocuklarından uzaklaştı şimdi çoğu şeyi kendi yapmak zorunda kaldı. Üzülen sen olursun ki ortak başka bir arkadaşım kocasının pişman olduğunu ama dönecek yüzü olmadığını da söyledi.
Çocuklar öncelik unutma. Lütfen eşine zarar verme fikrini zihninden uzaklaştırmaya çalış.

Babası o ...
böyle bir arkadaşım var babası çocuklarından uzaklaştı şimdi çoğu şeyi kendi yapmak zorunda kaldı. Üzülen sen olursun ki ortak başka bir arkadaşım kocasının pişman olduğunu ama dönecek yüzü olmadığını da söyledi.
Çocuklar öncelik unutma. Lütfen eşine zarar verme fikrini zihninden uzaklaştırmaya çalış.
Asla ama asla pişman olmam. Çocuğumu uzaklastirmiyorum ben bu zamana kadar bile babası hakkında yorumda bulunmadım hatta aileme anlatırken bile onun olmamasına dikkat ederim bizim meselemiz onunla sahsi

Aslında bunu kendinize siz yaptınız.
Sakin kafayla eski konularınıza bakın.
Doğuya gitmemek için boynuz yiyip oturmayım dendi, sinirlendiniz konuları kapadınız.
Yani baştan sonu belliydi.
Burada da çok söylendi.
İlk aldatılmanızdan sonra aranızda düzgün bir ilişki yoktu ki.
Aranızda sevgisiz bir ev arkadaşlığı vardı sadece. Ne sevgi ne tahammül vardı.
Siz sadece düzen için devam ettiniz.
Aynısını eşinizden de beklediniz. Ölmüş bir evlilik, ev arkadaşlığı gibi bir şeye razı devam etsin istediniz. O daha fazla dayanamadı bitirmeye yönelik davrandı.
Yani bu kadar öfkeyi ona yöneltmeden kendinize de bir dönün bakın. O aldattı düzen devam etsin dedi ama siz de aynı şekilde korkak davrandınız gitmediniz. Şimdi yine aldattı diye bu kadar öfkelenmeden önce kendi hatanızın da buna sebep olduğunu fark edin.
Evet aldatması tıynetsiz rezil bir adam olduğunu gösteriyor ama iki kere aldatılıp devam edip üçüncüsünde bu kadar yakma yıkma saçma gelmiyor mu size de? Devam ederek üçüncüye yol açanlardan biri de sizdiniz.
Şimdi sakin kalıp maddi anlamda en karlı boşanmayo gerçekleştirmeye çalışın. İntikam zarar verme işleri size de zarar verir.
İnatlaşmadan evi tazminatı ve nafakayı yüksek almaya bakım
Ben ilk aldatmasa gitmeyerek aptallık ettiğimin farkındayım o yüzden aptalım diyorum zaten o da düzen devam etsin istiyorsa evliliğin birinci kuralı sadakati gerçekleştirecekti ondan başka bir şey beklemedim zaten.Bana doğru düzgün söyleseydi ondan sonra ne halt edecekse etseydi boşandıktan sonra ona karışamam ama o hem düzenim bozulmasın hem de yapacaklarimdan geri durmayayım dedi.Aslinda bizim ilişkimiz sadakatten sarsılmadı ailesi bizi bu duruma söktü burada bir konum vardı annesi benden ev almamı istedi almayınca da beni eşime şikayet etti o da bana ailesinin yanında ayar verdi diye. Bizim sorunumuz orada başladı bir soğudum bir daha asla onu affedemedim sevemedim ondan sonra o arada bağ koptu.Sevgi olamayınca hepsinin devamı geldi iste

Asılıyordum lafından sonra artık bosanırsınız heralde ılkınde affetmeseydınız sımdı kapınızda kopek olurdu afgedınce malesef erkekler ego tukseltıyor bır daha o kadına sevgı duymuyor yapıları bozuk karaktersız bıde utanmadan soylemıs. Neyse nefret edıp affetmemenız ocın ıyı bısey. Merak etme cocuklar daha kolay atlatıyor noyle seylerı ama bunun ıcın daha cok sevgı ılgı gostermenız gerekecek kac yasında bılmıyorum anyacak yasa gelınce anlatırsınız aranızda sevgı olmadıgını. Es kısıyle konusun evı ve tazmınat ıcın yoksa rezıllıgını ortaya dokecegınızı anlasmalı nosanmamızı ısteyın kabul etmezse rezıl edın yıne tazmınat alın. Emınım cok mutlu olursun ama bu durumda doguya gıtmen cok mantıklı degıl daha sosyal olabılecegın tabı cocugunda olabılecegı bıyerı tercıh etmen daha ıyı gıdebılıyorsan bı tatıl bolgesıne gıt. Kafan daha kolay dagılır

Zaten bu sefer benden kurtulmak için 400 bin liralık evi veriyor normalde ASLA vermez geçen boşanmaya kalktığımızda ne ler yaptı mal paylaşımında bence bu sefer aşık oldu bir ilişki yaşıyor benden bir an evvel kurtulmak istiyor.Evi elinden alayim asıl o zaman hesaplasacagim onunla
Tüm parasını almaya çalışın.Boşanma davalarında uzman olan bir avukat bulun,hazır aynı evdeysen daha fazla delil bulmaya çalışın.Ona verebileceğiniz tek zarar parasını almak ve iş yerine rezil etmektir.Ben olsam mal paylaşımından sonra iş yerine gider ortalığı birbirine katardım.

Öyle demeyin, oğlunuzun sevdiği bir insan. sevmesi de gerekiyor. Sizin aranızdaki ilişkinim buna zarar vermesi demek oğlunuza da zarar vermeniz demek.
Çocuk doğumgününde en basiti babasından bir hediye bir telefon bekleyecek. Aralarını nefretle yıkmayın. İleride babasından uzak durmak istersen kendi bilir, ama buna sen neden oldun anne demesin.
Yok öyle bir şeyden bahsetmiyorum zaten.Ben aralarındaki ilişkiye karışmıyorum ona da babasını kötüleyecek bir şey soylemem

Back
X