Bu arada benim ablamın da eski eşi çok ilgisiz öküz bir adamdı. Çocuklarıyla sohbeti yoktu. Tatile giderlermiş o odada öğlene kadar uyurmuş, çocuk tüm gün ablamda, uyanır akşama kadar havuz başında içki içermiş, ne sıhbet ne bir ilgi. İşyerinde tanışıp evlenmişlerdi, o işten ayrılıp kendi yerini kurdu. Eli para gördükçe de eve olan ilgisi azaldı. Neticede ablam kendinden 20 yaş ufak bir stajyeriyle ilişkisini yakaladı. Boşandılar. O da çok yalvardı ama adım gibi eminim affetirseydi de devam edecekti. O kadınla evlendi ondan çocukları da oldu.
Ablam çok mutlu bir hayat kurdu. O öğretmendi. Ev araba ablamda kaldı, bir de kendi biriktirdikleriyle ufak bir hobi bahçesi gibi bir yer aldı, minik bir ev de yaptırdı zamanla. Şimdi haftasonları geziye gider, hava güzelse hobi bahçesine gider, yazları kızıyla tatil yapar. Şimdi kızı bu sene sınava girecek, üniversiteyi farklı bir şehre giderse burdaki evini satıp yazlık bir ev alacak. Atama isteyecek epey puanı var. Emekliliğe kadar orda bir hayat kurmak, çevre edinmek niyetinde. Sonrasında egede ekip biçip deniz havası alacağı bir hayat kuracak. Evlilik fln düşünmedi.Çok huzurlu bir hayatı var. Maddi anlamda zengin bir hayatı olmadı, orta gelirli bir hayatı oldu. Yani eski eşle olduğu gibi herşey dahil tatile gitmiyor eskisi gibi kamp yapıyor, pansiyona gidiyor. Ama huzuru var.İyi ki boşandım der hep. Kimsenin kahrını çekmeden yaşıyorum diyor.