N
Kızın evli olmadığıni düşünmesi diye bir ihtimal yok hesabında boy boy fotoğraflarım var.Gercekten nedir ne değildir bilmiyorum.Yani belki kiza uzlaştırma amacıyla yaklaşıyormuş gibi yapıp yavsadi. Kız da ben ona ulaşmaya çalıştığımda cevap verseydi sonra hicbir şekilde cevap vermeyip ertesi gün esimi arayıp bizi yüzleşir demesi garip bir şeyler dönüyor ya da biri yalan söylüyor bilmiyorumKırığıyla çay içmek değilde kafandaki şeyleri sorup rahatlar mısın acaba dedim. (Kırığı derken bile inanmışsınız ilişkisi olduğuna)
Şimdi acaba yattılar mı acaba ne zamandır görüşüyorlar diye kafayı yiyorsun.
Ben de kamudayım. Sizde kamudasınız duyuyorsunuzdur muhakkak böyle ilişkileri.
Çeşitli birimlerle çalıştım evli biriyle gönül ilişkisi olan bir sürü Kişi gördüm. Bir sürü örnek yazabilirim.. İntihar edenine rastlamadım. Genelde bunu göze alanlar sonrasında da gamsız oluyorlar valla.
Belkide kız gerçekten evli olduğunu bilmiyordu bir de üzerine ailesi ile tehdit edilince yaptı.
Ama şuan sen nedense ilişkilerinin var olduğuna inanmak istiyorsun. Çünkü kocanı sevmiyorsun defalarca aldatıldın, bu olayda iyi bir fırsat oldu ayrılmak için.
Sanırım aylarca psikoloğa gitmemden ötürü bir olaya hep başka başka bakış acısı ile yaklaşmayı öğrendim.