Ben korkak bir aptalım

N
Kırığıyla çay içmek değilde kafandaki şeyleri sorup rahatlar mısın acaba dedim. (Kırığı derken bile inanmışsınız ilişkisi olduğuna)
Şimdi acaba yattılar mı acaba ne zamandır görüşüyorlar diye kafayı yiyorsun.

Ben de kamudayım. Sizde kamudasınız duyuyorsunuzdur muhakkak böyle ilişkileri.
Çeşitli birimlerle çalıştım evli biriyle gönül ilişkisi olan bir sürü Kişi gördüm. Bir sürü örnek yazabilirim.. İntihar edenine rastlamadım. Genelde bunu göze alanlar sonrasında da gamsız oluyorlar valla.

Belkide kız gerçekten evli olduğunu bilmiyordu bir de üzerine ailesi ile tehdit edilince yaptı.

Ama şuan sen nedense ilişkilerinin var olduğuna inanmak istiyorsun. Çünkü kocanı sevmiyorsun defalarca aldatıldın, bu olayda iyi bir fırsat oldu ayrılmak için.

Sanırım aylarca psikoloğa gitmemden ötürü bir olaya hep başka başka bakış acısı ile yaklaşmayı öğrendim.
Kızın evli olmadığıni düşünmesi diye bir ihtimal yok hesabında boy boy fotoğraflarım var.Gercekten nedir ne değildir bilmiyorum.Yani belki kiza uzlaştırma amacıyla yaklaşıyormuş gibi yapıp yavsadi. Kız da ben ona ulaşmaya çalıştığımda cevap verseydi sonra hicbir şekilde cevap vermeyip ertesi gün esimi arayıp bizi yüzleşir demesi garip bir şeyler dönüyor ya da biri yalan söylüyor bilmiyorum

Yer bakıyor gidecek sanırım dava açılmadan evi terk etmeme muhabbetine uzatıyor.haftaya açılıyor davamız ayak diretip gitmezse çekişmeli açacağım evden uzaklaştırma kararı da alabilirim böylece.Ben de görüştüklerini hala düşünüyorum yani uzlaştırma için mi kişisel mi bilemiyorum.Anlattigina göre bu kızı kendi hesabından eklemiş asılmış kız da yüz vermemiş o da engellemiş kızı.Sonra diğer hesabından eklemiş sonra kız bu soruyu sormuş ayak numarası(!) Ne alakaysa güya hala dalga geçiyormuş.Benim anlamadigim kız niye buna beni niye diğer hesabından engelledin diye soruyor?Niye bunu önemsiyor?Intihar mevzusuna gelince inanmadım polisler ne hikmetse hep ben yanında değilken arıyor ha gerçekse de söyle düşünürüm kız suçlu ki korkmuş böyle bir şey yapmış.Aralarinda bir şey geçmeseydi ya ne diyorsun git kocana söyle o bana asıldı vs yapardi
Mahkemeler cuma gunu adli tatile girdi anlasmalida olsa cekismelide olsa Eylul e kadar bekleyeceksiniz
Beraber mi oturacaksiniz o zamana kadar o pek gidermis gibi gorunmuyor
Kaldiki siddet vs olmayan bir konuda uzaklastirma veriliyor mu?o deray bilgiyi bilmiyorum ben

Kiz kismini gecin artik adam Leş bu kiz olmaz baska kiz olur hep bir kiz olur olacak nasilsa kimi intihar eder kimi uyusturucuya baslar kimi kotu yola duser cok entrika doner daha onda zekide degil yani donecek hikayelerde bunun disina pek cikamaz creative bise beklemiyoruz

Siz ne yapacaksiniz asil kisim o

Mahkemeler cuma gunu adli tatile girdi anlasmalida olsa cekismelide olsa Eylul e kadar bekleyeceksiniz
Beraber mi oturacaksiniz o zamana kadar o pek gidermis gibi gorunmuyor
Kaldiki siddet vs olmayan bir konuda uzaklastirma veriliyor mu?o deray bilgiyi bilmiyorum ben

Kiz kismini gecin artik adam Leş bu kiz olmaz baska kiz olur hep bir kiz olur olacak nasilsa kimi intihar eder kimi uyusturucuya baslar kimi kotu yola duser cok entrika doner daha onda zekide degil yani donecek hikayelerde bunun disina pek cikamaz creative bise beklemiyoruz

Siz ne yapacaksiniz asil kisim o
Valla eylüle kadar bekleyecek halim kalmadı büyük ihtimal cirkfe yatıp gitmeyecek o zaman bir avukata danışır ben giderim kalma diye bir şey olamaz

N
Kızın evli olmadığıni düşünmesi diye bir ihtimal yok hesabında boy boy fotoğraflarım var.Gercekten nedir ne değildir bilmiyorum.Yani belki kiza uzlaştırma amacıyla yaklaşıyormuş gibi yapıp yavsadi. Kız da ben ona ulaşmaya çalıştığımda cevap verseydi sonra hicbir şekilde cevap vermeyip ertesi gün esimi arayıp bizi yüzleşir demesi garip bir şeyler dönüyor ya da biri yalan söylüyor bilmiyorum

Bencede garip en azından kafanız netleşir diye demiştim.
Profesyonel destek olayını bence düşünün. dilerim hep mutlu olursunuz.

Inan uckuruna hic duskun değildir.Yatakta problemi vardı zaten neyine yaptı bilmiyoru
Tabi ki artik affetmem siz konusu bile değil öncekinde inkar ederdi ağlardı yalvarırdı şimdi yüzsüz yüzsüz ben asıldım karşılık vermedi diyor
Bence kızda karşılık vermiski ayakkabi numarasini sormuş.Boyle soylemesinin sebebi kızı aramaktan vazgeçin diye bilenmeyin kiza saldirmayin diye.

Back
X