ben kötü bir insan mı oldum yoksa evliliğin ilk yılları hep böle mdir?

kekimist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
16
0
36
Kayseri
biz evleneli 1 yıl olcak bu haftasonu. nişanlyken eşimn annesini sevrdm fakat evlnrken gördklerm çok soğuttu beni elimde değil düşündkçe sinir olyrm
eşimle bana maddi yardmları olmadı paralrı yok die ama kadın nişanlılık dönemmden beri evini yeniden düzdü hala da her gttgmde evde yeni bişeyler göryrm üstelk annemlerin evndekilere benzer şeyler:S üç boyutlu gösterev tv bile aldı sonra kadın dısardan beni çok sever görnyr ne bilim basklrnn yannda aşkıııımmm canıııımm muck muck falan bana çok göstermelk gelyr beni düşündgnü gösteren hiçbi davranısı yok ama lafa gelnce özellkle de baskalrnn yannda bana aşık gelnlğimin bile yarı parasını ben verdm bizm orda gelin alsversi yapılır onu bile eşimle birlkte ben yaptm aileme söylemdn ödedgmi. zaten onlar bilmesn die de yaptm o alşversi. sonra farklı memlkttyz her tatilde oraya yatılı gtmek zulüm bana tatillerden nefret eder oldm, rahat edemyrm orda.her gderken dyrm ki bu defa kafamdakileri silecem ii olck hersey sonra bi hareket bi laf herseyi bitiryr. bi yaz tatili daha yaklaşıo ben napcm şimdiden tatil stresi sardı arkdaslar çok mu abartyrm yoksa kötu biri mi oldum. çelişkiler içindeym nolur yardm edin.kocamı çok sevyrm annesni de sevmek istyrm. bişiler diyn bana da kayınvalidemi seveyim

ayrı şehirlerdesin ve tatilden tatile görüşmeleri dert mi ediyorsun.
beraber yaşayanlar ne yapsın.
atamazsın satamazsın.
uzak olduğunua şükret bence.
daha ne olsun.
tatilden tatilden katlanıver artık.

tabiki abartmıyosun cnm ..evlilikten beklentilerimiz farklı oluyor yaşadıklarımız farklı..ve buda bizi bocalatıyor.biz onlara alışmak istedikçe onlar bir tuhaflaşıyorlar..gittikçe dahada acayip oluyorlar..inş..senin durumun düzelir..ben 3,5 yıldır düzeltemedim olmuyor bilemiyorum yani..ben onlarla kendi ailem gibi olmak isterdim ki kardeşlerini kendi kardeşlerim gibi görürdüm ama onları tanıdıkça böyle olmadığını ve değişmeyeceiği görüyorum..gerçekten bazen hak etmeyene o değeri vermeyeceksin ama elde değil iştee yapı karakter meselesi.bazı şeyler değişmiyor umarım senin ki alışma sürecidir ve bi an önce inş.istediğin gibi olur herşey ..

amann be canım benim anladığım kadarıyla senin kaynananın cebinde akrepp var sadece kendı elini ısırmıyor :)

Kimse kimseyi zorla sevemez.. siz ne sıklıkla görüşüryorsunuz. eğer he zaman değilse eşin ve sen birbirinizi sevmeniz yeter diye düşünüyorum. :) kaynananı da gördüğünde hürmet et sevmesendeolur be güzelim takma kafana bukadar. kimse kimseyi sevmek zorunda değil. belki o senin kadar masum temız düşünmüyodur.saygından ödün verme gerisini takma kafana.. sevsen ne olcak.?

ßu nasil yazis tarzi ya.. Kardesim parayla degil bu harfler.Eksik yazinca ne Oluyor?
Kayinvaliden seni sevmiyorsa/sende onu sevmiyorsan birsey yapamayiz ßurdan,gorusmeyeceksiniz olucak biticek!!

sağolun arkdslar dertlsmk ii gelıo farklı bakışlardan farklı yorumlar.. bi de eşimle annesi birbirlerini çok öpuyolar kıskanclk mı bilmyrm bu duygunun ne oldgnu ama hoşuma gtmyr dsarı çıkp gelyrz muck muck yemkte masada hooop kayananam benden önce eşimn yannda. kendmi paranoyak hsstmye baslıom bazen masada yanına otrmak için frsat falan kolluyrm

ya kusura bakmayn el alşkanlığı telfndaki msjlaşmalar yuzunden. görüşmemek de olmaz ki. zaten açıkda bişey yok sadece ruhsal olarak bunalıma giriyor insan. anlatıp dinleyip rahatlamak için açtm bu konuyu baş ağrıttıysam özür dilerm. sizlerin yazdklarnzdan cesaret aldım biraz da.

canım haklısında,hadi yaza ziyarete gittiniz diyelim uzun bi süre ordamı kalmak zorundasınız

Esini annesindenmi kiskaniyorsun? Kim bilir baska kadinlarin yaninda nasil bir psikolojiye giriyorsundur.Üzüldüm vallahi sana,ama en cok esine..
Allah"m yarabbim,üye olur olmaz ilk konu niye boyle tarismaya cok acik bir konu olur ki

arkadaşım laflarımı yanlış anlama ama bence sen hiçte mutsuz değilsin bu durumdan birşeydende şikayyetçioldugun yok.. sen burda muhappet etmek istiyorsun .. eğer öyleyse geyik muhappetş diye bir toip var oaraya git biysürü kızlar avr onlarla muhappet et bana pek bi sıkıntın derdin yok gibi geldi.

kusura bakmayin dedikten sonra duzelt bari..Telofon degil o elindeki klavye..

doğru söylüyrsun da kayananam her fırsatta benm en iyi oğlumu kaptn dio, başkalarınıın yannda bana bakarsa bunlar bakar dio, evi sobalı kaloriferli eve çıksana diyenlere ben kalorifer sefasını çocuklarmda çekerm artk dio, çocukları olnca gider onllarda kalır bakarm dıo. bi de herksn yannda dio ve gelinin bişey demez mi diyelere de benim yanımda gelinim hiçbişey demez ister beni diyor, sanki çok samimiyz gerçi ona göre dıştan samimiyz. bilmyrm ya belki de ben yanlş yorumluyrm bazı şeyleri. nyse baş ağrttm teşekkürler cvplar için.

Oğlunu tatilden tatile görüyorsa mutlaka özlüyordur.Her fırsatı değerlendirmek istiyor olabilir.

Anlattıklarında fazla bir sorun gözükmüyor aslında.Göstermelik olduğunu düşünsen bile,en azından kayınvaliden,başkalarının yanında seni yüceltiyor,yermiyor.
Belki karakteri böyledir.Yani bazı insanların dilindedir.Sana ilgisini sevgisini yaptıklarıyla değil,lafla belirtiyordur.
Maddi konularda kırgınsın ama olan olmuş artık.
Bence kafana takıp kendi kendini kinlendirmemen daha doğru olur..
Tatilleri kısa tutup bir kısmını eşinle başbaşa geçirmeye çalışabilirsin.

ben seni şurda gördüğüm ıkı kelimeyle çözdüm..

Sen çok ezilen bir kadınsın muhtemelen ve herşeye hehhe evet ay çok özür dilerim .. vs vs sen insanalrın laflarına çabu alınan sevgisinide üstünde isteyn bir insansın ama .. burda kafa ağrıtysam özür dlerim felan sizden cesaret aldım demişsin.. bu senin konun ozman biraz cesaretlı ol cesaretı kendınden al :)

herkes bir nebze ezilmiştir hayatta ama kimin kimden fazla ezildgni bilemeyiz. cesaretle ilgisi yok durumun gönüllülük esas burda begenmedysen konuyu cevap yazmazsın.

Esini annesindenmi kiskaniyorsun? Kim bilir baska kadinlarin yaninda nasil bir psikolojiye giriyorsundur.Üzüldüm vallahi sana,ama en cok esine..
Allah"m yarabbim,üye olur olmaz ilk konu niye boyle tarismaya cok acik bir konu olur ki

arkadaş eşini annesinden kıskanmıyor canım, anne oğlunu gelininden kıskanıyor.
gelin de bu yapmacık ve göndermeli hallerine sinir oluyor.

herkes bir nebze ezilmiştir hayatta ama kimin kimden fazla ezildgni bilemeyiz. cesaretle ilgisi yok durumun gönüllülük esas burda begenmedysen konuyu cevap yazmazsın.

burda kımın konuyu okuyup kımın cevap yazacagına Sen karar vermıyorsun . Cesareti sizden aldım birazz demişsin .. daha ne yazdıgını bilmiyorsun. burda derdıne ortak olmaya çalışıyoruz sen hala tantanaa peşindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…