• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben kötü bir kızmıyım :(

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim çok büyük bir sorunum var 3 sene birisiyle çıktım.İlk aşkımdı . :( Daha sonra ayrıldık ama o sürekli aradı beni.Aslında onu hala seviyordum ama verdiği sözleri tutmamıştı ve beni çook çook üzmüştü :( Daha sonra çalıştığım yerden birisi ile tanıştım ve çıkmaya başladım ama çocuk 2 haftada bağlandı bana seviyorum ölüyorum aşkından yanıyorum moduna girdi :( Durum böyle vahim olunca ayrılmaya karar verdim ama sürekli bir özür dileme modunda kendini affettirme çabasında olduğu için 6 aydır ayrılamadım :( şimdi bana kızanlar olacaktır bir başkasını severken neden bir başkasıyla ilişkiye başladın diye ama valla o çocuga evet derken gözüm bişey görmedi kalbimde ve aklımda ilk aşkım varken ona evet deme zorunluluğu hissettim yada boş bulundum bilmiyorum :( Ben ne yapcam şimdi beni seven çocuğu bende çok seviyorum dört dörtlük harika bir eş olur ama evlendiğinde kimi evinde görmek istiyorsan diye sorarsanız ilk aşkım derim :( Ayrıca beni hala çok seviyor ve bir başkasıyla çıktığımı bilmiyor ben duyurmadım bilmesini istemedim çok bencilim off yol gösterin bana :( Hiç kimseyi kırmadan kurtulmam lazım bu durumdan...

ilk aşklar elbette unutulmazlar. neler yaşadınız neden ayrıldınız tam bilmiyorum fakat verdiği sözleri tutmamasından ve seni çok çok üzdüğünü dile getiriyorsun. Madem çok seviyorsunuz ve madem ayrıldıktan sonra aradı keşke son bir şans verseydin. Fakat olmuş bitmiş istemesen de yine ilkini sevsen de belki unutmak için belki mutluluğu bulmak için belki de bir anlık boşluğuna denk geldi başkasıyla çıkmaya başladın. Eğer bunu hata olarak görüyorsan hemen ayrıl. fakat gerçekten seni mutlu edebileceğini ömür boyu seni üzmeyeceğini düşünüyorsan da bence hiç geriye dönme... seni üzen insan yine üzecektir. Temiz sayfalar her zaman daha iyi olur. Gerçi benimkiler hiç iyi olmadı hep kendime yaptım ama olsn buna da şükür. O yüzden çok akıllı davran. Deneyimli insanlardan örnek al. Şimdi sen bundan ayrıldın ilkinle oldun başladın. Eskisinden iyi olacağını düşünüyorsan eminsen sen bilrsin ama hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Nerden biliyorsun o da başkasıyla olmadığını... Seninkisi sadecede bir alışkanlığın özleyişi olmasın... Ben derim ki senin değerini bilen ve senin de ona değerin kişi ile birlikte ol derim sana...

bu arada sen kötü bir kız değilsin. Boşlukta kaldığın için böyle birşey yapmış olabilirsin. bence doğru olan şeyi biraz daha düşün ve uygula... ben de ilk aşkımda 2 sene çıktım. hatta görüşemiyorduk devam etti. sonra ayrıldık ve hayatıma biri girdi. daha sonra ilk aşkım aradı etti. sonra ikinci işiden ayrıldım. ve bi zaman sonra ilk aşkımla 2 yıl daha çıktık.. ve çıkmaz olsaydık.. keşke böyle bir hata yapmasaydım.. o zaman ben bu durumda olmazdım.... evlenecektik biz ama daha sonra beni kuzeniyle aldattı... şimdi ise affet beni diye köpek gibi ayaklarıma mı kapanladı neler yaptı. bu saatten sonra umurumda mı? elbellte umurumda değil çünkü onun yüzünden ben çok hatalar yaptım... dua et.. bu duruma gelme... asla geriye dönme...

Ama ben kimseyi kırmadan olayı çözmek istiyorum eğer şimdiki çıktığımla ayrılırsam hele hele sebepsiz onun ahını almazmıyım :( ne yapmam gerek off aylardır kafayı yicem :(

keşke bu ladar uzamasaydı canım haklısın bişey demiyorum sana ağzı dili tutuluyor bazen insanın ama senin kalbindeki elini tutan kişi olmadıkça mutlu olman imkansız şuan çıktığın kişiyi sevmiyorsan ki sevmiyorsun işte o zaman yazık edersin zaten yazık ediyosun canım hem kendine hem çıktığın kişiyr klini kırmadan olanları anlat biraz geç ldu ama dürüst ol ona karşı ve bitir en doğrusu bu ve kalbindeki kişiye bir an önce ulaş 6 ay beklemişsin hem kendine hem onlara yazık ediyosun

Ama ben kimseyi kırmadan olayı çözmek istiyorum eğer şimdiki çıktığımla ayrılırsam hele hele sebepsiz onun ahını almazmıyım :( ne yapmam gerek off aylardır kafayı yicem :(

hele hele sebepsiz ne demek cnm ayrılmak için çocuğun bir açığını mı bekliyorsun. şuan çıktığın insanı sevmiyorsan ve o kırılmasın diye birlikte oluyorsan o çocuğa da kendine de eziyet ediyorsun... hayatındaki insan seni mutlu etmek istior üzmüyor. sen de onu seviyormuş gibi yanındasın ama bunu o bilmiyor. aynı durum sana yapılmış olsa sen ne düşünürsün. düşünmeyi bırak yıkılırsın. canım yol yakınken ya fikrini değiştir hayatındaki insanı sev değer ver yada dürüst ol ve ayrıl. hakkında hayırlısı canım. bak senin için dediğim gibi yine yolun başında sayılırısın... herşey için iyi düşün. eğer ayrılman için değecek birşey varsa ona göre karar ver. ilerde daha farklı şeyler olmadan iyi düşün canım yolun başında karar ver... ben yapamadım sen doğru yap...

keşke bu ladar uzamasaydı canım haklısın bişey demiyorum sana ağzı dili tutuluyor bazen insanın ama senin kalbindeki elini tutan kişi olmadıkça mutlu olman imkansız şuan çıktığın kişiyi sevmiyorsan ki sevmiyorsun işte o zaman yazık edersin zaten yazık ediyosun canım hem kendine hem çıktığın kişiyr klini kırmadan olanları anlat biraz geç ldu ama dürüst ol ona karşı ve bitir en doğrusu bu ve kalbindeki kişiye bir an önce ulaş 6 ay beklemişsin hem kendine hem onlara yazık ediyosun

ahh yapabilsem onun karşısına çıkıp nasıl derim ben başkasını seviyorum diye :( yıkılır çok üzülür :(

hele hele sebepsiz ne demek cnm ayrılmak için çocuğun bir açığını mı bekliyorsun. şuan çıktığın insanı sevmiyorsan ve o kırılmasın diye birlikte oluyorsan o çocuğa da kendine de eziyet ediyorsun... hayatındaki insan seni mutlu etmek istior üzmüyor. sen de onu seviyormuş gibi yanındasın ama bunu o bilmiyor. aynı durum sana yapılmış olsa sen ne düşünürsün. düşünmeyi bırak yıkılırsın. canım yol yakınken ya fikrini değiştir hayatındaki insanı sev değer ver yada dürüst ol ve ayrıl. hakkında hayırlısı canım. bak senin için dediğim gibi yine yolun başında sayılırısın... herşey için iyi düşün. eğer ayrılman için değecek birşey varsa ona göre karar ver. ilerde daha farklı şeyler olmadan iyi düşün canım yolun başında karar ver... ben yapamadım sen doğru yap...

tamam şimdi bu çocuğu bırakırsam diğeri aynı hataları yaparsa tekrar :( ki böylede olacak acaba bunu mu sevmeye çalışsam :(

sevmıyorsan söyle olmuyorsa olmuyordur ,ahh alıcam dıyede kımseyı çekemem valla sogduysam hır çıkarırırımm benden sogumasını saglarım :) valla bende denk geldım böylelerine çok aglak zırlak tipler hiç sevmem sen istemedıkçede daha çok kapında biterler .ciddi bişeyler düşünmüyorsan kurtul biran önce aradıgında açma tellerını buluşmak istedıgınde gitme anlıyorlar ozaman :)

Back
X