• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kötü biri değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Merhaba ben demin şurada bir açıklama yaptım artık kötü laflar yazmayacağım falan çünkü ben kötü değilim ,ama sizlerden bazıları beni delillendirmek istiyorsa niye suç bende oluyor ki?burun estetiği adlı konuya girip bir şeyler yazmışım birisi orda yazıyor kocana sor,ne alaka yani?ben başka konu açamaz mıyım izin mi istemeli miyim acaba ?kovalana kovalana oraya gitmişim falan.sonra da bana suçlu muamelesi yapıyorsunuz 😐

Kimse size kötüsün dememiştir, diyen olduysa da bütün siteye bunun yayınını yapmak 3 yaş çocuğunun yapacağı iş. Varsa şikayetiniz yönetime yaparsınız,neden sürekli agresif tavırlar sergiliyorsunuz ki?

Ayrıca üyelerle ilgili,konularla ilgili konu açmak da yasak.

Mesela ben şu ana kadar neler yaşadınız anlamadım
Kötü biri olduğunuzu kanıtlamanıza gerek yok
Kötü değilseniz değilsinizdir önce kendinizi ikna edin
Ayrıca üyelere yönelik konu açmak yasak
Muhtemelen banlanırsınız
Kötü olduğunuz için değil
Yasak olduğu için

Kimse size kötüsün dememiştir, diyen olduysa da bütün siteye bunun yayınını yapmak 3 yaş çocuğunun yapacağı iş. Varsa şikayetiniz yönetime yaparsınız,neden sürekli agresif tavırlar sergiliyorsunuz ki?

Ayrıca üyelerle işgili,konularla ilgili konu açmak da yasak.
Tamam

Mesela ben şu ana kadar neler yaşadınız anlamadım
Kötü biri olduğunuzu kanıtlamanıza gerek yok
Kötü değilseniz değilsinizdir önce kendinizi ikna edin
Ayrıca üyelere yönelik konu açmak yasak
Muhtemelen banlanırsınız
Kötü olduğunuz için değil
Yasak olduğu için
Ya yine mi ya of

Merhaba ben demin şurada bir açıklama yaptım artık kötü laflar yazmayacağım falan çünkü ben kötü değilim ,ama sizlerden bazıları beni delillendirmek istiyorsa niye suç bende oluyor ki?burun estetiği adlı konuya girip bir şeyler yazmışım birisi orda yazıyor kocana sor,ne alaka yani?ben başka konu açamaz mıyım izin mi istemeli miyim acaba ?kovalana kovalana oraya gitmişim falan.sonra da bana suçlu muamelesi yapıyorsunuz 😐
Arkadaş sende saçmalamışsın. Sana kötüsün diyen olmadı ki ama cahilsin kabul et.

Evet çok önemsiyorum 🤦🏻‍♀️Çünkü kafaya takıp sinirleniyorum onlara
Vallahi sinirlendiğinle kalırsın Nilüfer. İnsanlar senin burada yansıttığın kadar biliyor seni ve bu çizdiğin imajda açıkçası çok hoş değil. Ama burada her yazılanı içselleştirip, ben öyle değilim ben böyle değilim diye kafa yorarsan çook yıpranırsın.

Vallahi sinirlendiğinle kalırsın Nilüfer. İnsanlar senin burada yansıttığın kadar biliyor seni ve bu çizdiğin imajda açıkçası çok hoş değil. Ama burada her yazılanı içselleştirip, ben öyle değilim ben böyle değilim diye kafa yorarsan çook yıpranırsın.
Ben sadece şunlara takılmıyorum ki özel hayatımda da insanlara takılıp kalıyorum ve çok yoruluyorum

Evet çok önemsiyorum 🤦🏻‍♀️Çünkü kafaya takıp sinirleniyorum onlara
Burun estetiği konunuza baktım merak edip. İnsanların cevaplarından tatmin olmuyorsunuz. Kaldı ki inanç meselesi bana göre kişisel. Yani buna "fetva" verecek kişi&kişiler burda değil. Burnum çok mu kötü sorunuzu hatta attığınız fotoğrafı anlayabiliyorum lakin net cevap alamıyorsanız (alamadınız) mesajlara ısrarla kötü mü,çok mu kötü?çarpılacağım yazana kadar önce dini boyutunu araştırır dolguya karar verirseniz bir Dr gider artısını eksisini konuşur süreci başlatırsınız. Burdaki üyelere kızıp konu açıp ben kötü biri değilim açıklamaları komik ve lüzumsuz. Zira kötülük böyle bir şey değil ve kimse de kendini kimseye ispatlamak zorunda değil.

Burun estetiği konunuza baktım merak edip. İnsanların cevaplarından tatmin olmuyorsunuz. Kaldı ki inanç meselesi bana göre kişisel. Yani buna "fetva" verecek kişi&kişiler burda değil. Burnum çok mu kötü sorunuzu hatta attığınız fotoğrafı anlayabiliyorum lakin net cevap alamıyorsanız (alamadınız) mesajlara ısrarla kötü mü,çok mu kötü?çarpılacağım yazana kadar önce dini boyutunu araştırır dolguya karar verirseniz bir Dr gider artısını eksisini konuşur süreci başlatırsınız. Burdaki üyelere kızıp konu açıp ben kötü biri değilim açıklamaları komik ve lüzumsuz. Zira kötülük böyle bir şey değil ve kimse de kendini kimseye ispatlamak zorunda değil.
Abimin bebeği doğdu da ona karşı bir şey hissetmiyordum diye bana kötüsün dediler o yüzden

Ben sadece şunlara takılmıyorum ki özel hayatımda da insanlara takılıp kalıyorum ve çok yoruluyorum
Çünkü bir cenderenin içinde yaşıyorsun Nilüfer. Bırak gidemediğine göre bazı şeyleri değiştiremeyeceğini kabullenip öyle yaşamalısın yoksa Allah korusun erken yaşta hastalık sahibi olursun. İmkanın varsa kaç git 5 dakika durma ama öyle bir imkanın da yok. Hem deveyi güdemeyip hem diyardan gidemiyorsan, deveyle o diyarda yaşamayı öğreneceksin.

Bana kötü olmaktan cok, yipranmis gibi gözüktünüz. Aslinda aileden olmak isteyen, ama olamayan biri. Tabi bebek yegeniniz. Ama normal sartlarda sevinenler gibi sevinemediginiz kopuk aile iliskilerden kaynaklaniyor. Sizin bebeklere karsi hissis olmanizdan degil

Üyeler ile ilgili konu açmak yasak. Mune Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X