- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Napıcaz ya kendimi kötü hissediyorumAy bende aynı dertten muzdaribim. Acayip tahammülsüzleştim ona karşı. Sevgimin azaldığını hissediyorum..
Takipteyim.
duygu karışıklığı yaşıyosun zaman zaman herkeste olabilir uzun surerse destek alKızlar, artık erkek arkadaşımdan soğuduğumu hissediyorum yaptığı bişey yok ama artık msj atasım gelmiyor o yazıyor seviyorum da ama telefonu kenara atıyorum kendimi iyi hissediyorum ama bi yandan da kötü birimiyim ben nankör müyüm diyorum ama içimden gelmiyor onu kaybetmek te istemiyorum ama kafamı dinlemek istiyorum sanırım bilmiyorum kafam çok karışık
Bir de sürekli niye böyle yapıyosun diyo beni bi bırak kafamı dinliycem diyorum ayrılcak mısın yapma falan filan diyince iyice sinir oluyorumduygu karışıklığı yaşıyosun zaman zaman herkeste olabilir uzun surerse destek al
3 yıl olcak bilmiyorum canım bi yandan da kötü hissediyorum iyi biri aşırı ilgili nereye gitse haber veriyo benim de vermemi istiyo e tatildeyiz oğlumla vakit geçirmek telefonu elime almamak istiyorum bi alıyorum tripler sitemler off bunaldım en son yazmış ne yazıcam bilemediğimden yazmadımNe kadar zamandır birliktesiniz? Uzun bir ilişkiyse insan bazen uzaklaşmak yalnız kalmak istiyor normal yani
Kibarca anlat bunları tatilde tüm vaktimi ve ruhumu oğluma ayırmak istiyorum bu ara seni ihmal edicem biraz de. Anlayış göstersin3 yıl olcak bilmiyorum canım bi yandan da kötü hissediyorum iyi biri aşırı ilgili nereye gitse haber veriyo benim de vermemi istiyo e tatildeyiz oğlumla vakit geçirmek telefonu elime almamak istiyorum bi alıyorum tripler sitemler off bunaldım en son yazmış ne yazıcam bilemediğimden yazmadım
ayrıl öyleyse sinir oluyosan böylece ayrıyken duygularını tartabilirsin tabi geri dönme istediğin oluşursa karşı tarafta seni bekliyor olur mu muamma...yada açıkça konuş buraya nasıl yazdıysan tabi sinir olduğun kısımları eleyerekBir de sürekli niye böyle yapıyosun diyo beni bi bırak kafamı dinliycem diyorum ayrılcak mısın yapma falan filan diyince iyice sinir oluyorum
Evet sanırım canım ama evliyken bile oluyor ya bi insan kendi kendine vakit geçirmek istiyo öyle bişey benimkiİşte bi soğuk davransa kendine gelicen de adam yapıcı oldukça geriyor seni dimi:)
İnsanoğlu nankör malesef. Buna bende dahilim kendime de laf soktum yani:)
Bunu desem var ya kafayı yer çok korkuyor ayrılmaktan niyetim ayrılmak değil kafamı dinlemek ama farklı algılar zaten herşeyi çok irdeleyen biriayrıl öyleyse sinir oluyosan böylece ayrıyken duygularını tartabilirsin tabi geri dönme istediğin oluşursa karşı tarafta seni bekliyor olur mu muamma...yada açıkça konuş buraya nasıl yazdıysan tabi sinir olduğun kısımları eleyerekkarşılıklı bir karar alın
Haklısın korkuyorum daBi kaybetme korkusu tüm duygu karışıklığını ortadan kaldırır.
Bu dönem dönem olabilen bir şey aslında. Insan azıcık uzak kalmak istiyor. Geçici bir şey dert etmeyin ama onu da kırıp dökmeyin sonra pişman olursunuzHaklısın korkuyorum da
İşte sessiz kalmayı seçtim ne desem alınacakBu dönem dönem olabilen bir şey aslında. Insan azıcık uzak kalmak istiyor. Geçici bir şey dert etmeyin ama onu da kırıp dökmeyin sonra pişman olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?