• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kötü biri miyim?

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar, artık erkek arkadaşımdan soğuduğumu hissediyorum yaptığı bişey yok ama artık msj atasım gelmiyor o yazıyor seviyorum da ama telefonu kenara atıyorum kendimi iyi hissediyorum ama bi yandan da kötü birimiyim ben nankör müyüm diyorum ama içimden gelmiyor onu kaybetmek te istemiyorum ama kafamı dinlemek istiyorum sanırım bilmiyorum kafam çok karışık :(

Ay bende aynı dertten muzdaribim. Acayip tahammülsüzleştim ona karşı. Sevgimin azaldığını hissediyorum..
Takipteyim.

Kızlar, artık erkek arkadaşımdan soğuduğumu hissediyorum yaptığı bişey yok ama artık msj atasım gelmiyor o yazıyor seviyorum da ama telefonu kenara atıyorum kendimi iyi hissediyorum ama bi yandan da kötü birimiyim ben nankör müyüm diyorum ama içimden gelmiyor onu kaybetmek te istemiyorum ama kafamı dinlemek istiyorum sanırım bilmiyorum kafam çok karışık :KK43:
duygu karışıklığı yaşıyosun zaman zaman herkeste olabilir uzun surerse destek al

duygu karışıklığı yaşıyosun zaman zaman herkeste olabilir uzun surerse destek al
Bir de sürekli niye böyle yapıyosun diyo beni bi bırak kafamı dinliycem diyorum ayrılcak mısın yapma falan filan diyince iyice sinir oluyorum

Ne kadar zamandır birliktesiniz? Uzun bir ilişkiyse insan bazen uzaklaşmak yalnız kalmak istiyor normal yani
3 yıl olcak bilmiyorum canım bi yandan da kötü hissediyorum iyi biri aşırı ilgili nereye gitse haber veriyo benim de vermemi istiyo e tatildeyiz oğlumla vakit geçirmek telefonu elime almamak istiyorum bi alıyorum tripler sitemler off bunaldım en son yazmış ne yazıcam bilemediğimden yazmadım

İşte bi soğuk davransa kendine gelicen de adam yapıcı oldukça geriyor seni dimi:)
İnsanoğlu nankör malesef. Buna bende dahilim kendime de laf soktum yani:)

3 yıl olcak bilmiyorum canım bi yandan da kötü hissediyorum iyi biri aşırı ilgili nereye gitse haber veriyo benim de vermemi istiyo e tatildeyiz oğlumla vakit geçirmek telefonu elime almamak istiyorum bi alıyorum tripler sitemler off bunaldım en son yazmış ne yazıcam bilemediğimden yazmadım
Kibarca anlat bunları tatilde tüm vaktimi ve ruhumu oğluma ayırmak istiyorum bu ara seni ihmal edicem biraz de. Anlayış göstersin

Bir de sürekli niye böyle yapıyosun diyo beni bi bırak kafamı dinliycem diyorum ayrılcak mısın yapma falan filan diyince iyice sinir oluyorum
ayrıl öyleyse sinir oluyosan böylece ayrıyken duygularını tartabilirsin tabi geri dönme istediğin oluşursa karşı tarafta seni bekliyor olur mu muamma...yada açıkça konuş buraya nasıl yazdıysan tabi sinir olduğun kısımları eleyerek :-P karşılıklı bir karar alın

İşte bi soğuk davransa kendine gelicen de adam yapıcı oldukça geriyor seni dimi:)
İnsanoğlu nankör malesef. Buna bende dahilim kendime de laf soktum yani:)
Evet sanırım canım ama evliyken bile oluyor ya bi insan kendi kendine vakit geçirmek istiyo öyle bişey benimki

ayrıl öyleyse sinir oluyosan böylece ayrıyken duygularını tartabilirsin tabi geri dönme istediğin oluşursa karşı tarafta seni bekliyor olur mu muamma...yada açıkça konuş buraya nasıl yazdıysan tabi sinir olduğun kısımları eleyerek :p karşılıklı bir karar alın
Bunu desem var ya kafayı yer çok korkuyor ayrılmaktan niyetim ayrılmak değil kafamı dinlemek ama farklı algılar zaten herşeyi çok irdeleyen biri

Benim en yakın arkadaşıma böyle bir durumum oldu, sonra onu kaybettim. Çok acı oldu. Halinizi anlıyorum ama kaybetmeyi göze almayın. Bir gün geçer bu haliniz çünkü.

Kaybetmek istememek alışkanlıktan olabilir..
Sevseniz seviyorum sözüne tepkisiz kalamazsınız.. Bittiyse bitmiştir..

Siz bu adamdan sıkılmışsınız belli ki.
Onun veya sizin iyi veya kötü insan olmanızla alakalı değil ki bu durum.
Bence karşı tarafı da oyalayıp ümitlendirmeyin.

Back
X