• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kötü biri miyim

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
205
322
103
34
yoksa bu insani bir şey mi acaba?

5 ay kadar sevgili olduğumuz, ilişkimizin bitmesinin hemen akabinde farklı bir şehirde yaşamaya başlayan ve ilişkimizin bitişini takip eden 4 ayda da bana ara ara beni özlediğine dair mesajlar atan, bir yolu olsa da benim onun şehrinde yaşama ortamım oluşsa diye gözleyen ama kırgınlığım ve fiziki koşullar nedeniyle barışmayı göze alamadığım erkek arkadaşım, haziran ortasında sözlendi. Yani özlem mesajları ile sözlenişinin arası, tam 4,5 ay.

Bu hız bana söylediği şeylerin bir kısmında ya da tümünde samimi olmadığı hissi yarattı ve sanki ihanete uğramışım gibi hissettim.

Sözlendiği kişi fiziksel olarak bana gerçekten çok benziyor. Bey efendi ben onu takip etmezken hala sosyal medya hesaplarından beni takip ediyor. Farkında olmadan takipte mi kaldı acaba diye birkaç hikaye de paylaştım, gördüğünü ve farkında olduğunu gözledim. Söz fotoğraflarını paylaşmadan hemen önce de hesabını gizledi. Çirkef bir karakterde olmadığımı bilir. Tabii fotoğrafları görmesini istemediği kişi yalnız ben olmayabilirim de, şu aşamada geçmişe dair hiçbir şeye güven duyamıyorum. Söz fotoğraflarındaki giyimiyse öylesine, alelade. Takımlı filan değil.

Bilemiyorum, rahat rahat kabullenemedim. Durumu geçtiğimiz hafta öğrendim. Hesabı gizli, neredeyse her gün girip gönderi sayısı 1 eksilse, söz fotoğrafı kalksa diye diliyorum içten içe, utanarak ve suçlu hissederek. Bu konuya siz de olsanız takılır mıydınız? Sizce ben kötü biri miyim? Yoksa bu hisler insani mi? Kendimi bu durumdan kurtarmak için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler..

yoksa bu insani bir şey mi acaba?

5 ay kadar sevgili olduğumuz, ilişkimizin bitmesinin hemen akabinde farklı bir şehirde yaşamaya başlayan ve ilişkimizin bitişini takip eden 4 ayda da bana ara ara beni özlediğine dair mesajlar atan, bir yolu olsa da benim onun şehrinde yaşama ortamım oluşsa diye gözleyen ama kırgınlığım ve fiziki koşullar nedeniyle barışmayı göze alamadığım erkek arkadaşım, haziran ortasında sözlendi. Yani özlem mesajları ile sözlenişinin arası, tam 4,5 ay.

Bu hız bana söylediği şeylerin bir kısmında ya da tümünde samimi olmadığı hissi yarattı ve sanki ihanete uğramışım gibi hissettim.

Sözlendiği kişi fiziksel olarak bana gerçekten çok benziyor. Bey efendi ben onu takip etmezken hala sosyal medya hesaplarından beni takip ediyor. Farkında olmadan takipte mi kaldı acaba diye birkaç hikaye de paylaştım, gördüğünü ve farkında olduğunu gözledim. Söz fotoğraflarını paylaşmadan hemen önce de hesabını gizledi. Çirkef bir karakterde olmadığımı bilir. Tabii fotoğrafları görmesini istemediği kişi yalnız ben olmayabilirim de, şu aşamada geçmişe dair hiçbir şeye güven duyamıyorum. Söz fotoğraflarındaki giyimiyse öylesine, alelade. Takımlı filan değil.

Bilemiyorum, rahat rahat kabullenemedim. Durumu geçtiğimiz hafta öğrendim. Hesabı gizli, neredeyse her gün girip gönderi sayısı 1 eksilse, söz fotoğrafı kalksa diye diliyorum içten içe, utanarak ve suçlu hissederek. Bu konuya siz de olsanız takılır mıydınız? Sizce ben kötü biri miyim? Yoksa bu hisler insani mi? Kendimi bu durumdan kurtarmak için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler..

Öncelikle onu takip etmeyi bırakın bence. Başka türlü alışamazsınız. Ayrılsa da size dönse de güvenilir biri olmayacak. Hayatınızdan tamamen çıkarın bence.

Yani neden ayrılmasını istediğini anlamadım ben..
Ama cevabım evet insani korkma kötü değilsin
Dediğim gibi kabullenmekte biraz zorlandım.
Yani bu hız, bana birkaç ay önce söylediklerindeki samimiyetine dair şüpheye düşürdü ve ihanete uğramışım gibi hissettim, bu yüzden galiba...

İnsani duygular tabii ki, merak dürtüsü herkeste var.

Ancak yapman gereken tek şey, madem karşındaki insan kendisine bir yol çizmiş.
Sen de kendi yoluna bakmalısın.
Bu saatten sonra ondan sana hayır gelmez bence.
Gelecek olsaydı, ne demeye gidip bir başkası ile sözlendi.

Sen de kendi hayatını ona göre şekillendir, geçmişini de ardında bırak.
İrdelenecek bir durum değil, kendini üzmekten başka bir işe yaramaz bence.

Bu saatten sonra ondan sana hayır gelmez bence.
Gelecek olsaydı, ne demeye gidip bir başkası ile sözlendi.

Sen de kendi hayatını ona göre şekillendir, geçmişini de ardında bırak.
İrdelenecek bir durum değil, kendini üzmekten başka bir işe yaramaz bence.

Haklısınız. Açıkçası çok küçük ve sosyal açıdan çok fakir bir ilçede çalışıyor ve yaşıyorum, sanırım o yüzden bu süreçler de bende normalden yavaş oluyor. Kişileri ardımda bırakışım zorlaşıyor.

Aslında özledim mesajıyla sözlenme arasındaki süre kadar birlikte olmuşsunuz. Siz 5 ayda söz atsın diyecek kadar vazgeçemiyorsanız birinden, oda birine bağlanmış olabilir. Yada biri ona bağlanmıştır, sevgiye ve ilgiye açlık onu bu yola sokmuştur.

Ayrıntılara takılarak umut beslemeyin bence. Adam sözlendi, bitti. Sözlenmeseydi de olmayacaktı, şuam biraz kıymete binmiş.

Aslında özledim mesajıyla sözlenme arasındaki süre kadar birlikte olmuşsunuz. Siz 5 ayda söz atsın diyecek kadar vazgeçemiyorsanız birinden, oda birine bağlanmış olabilir. Yada biri ona bağlanmıştır, sevgiye ve ilgiye açlık onu bu yola sokmuştur.

Ayrıntılara takılarak umut beslemeyin bence. Adam sözlendi, bitti. Sözlenmeseydi de olmayacaktı, şuam biraz kıymete binmiş.
Yo kıymete binmedi inanın, bu “nasıl kaçırdım” gibi bi üzüntü de değil kesinlikle. Sadece sizle ayrılan birinin 1 hafta sonra başkasıyla sevgili olduğunu düşünün, “bu muydu?” şaşkınlığı ve hayal kırıklığı.

Bu gidenin kıymete binmesi değil de; yaşanan onca şey, bu kadar kolay unutulacak kadar yalan mıydı hissi. Sizin gözünüzde farklı bir yerde iken, onun bu kadar kolay unutup yoluna bakabilmesi dokunuyor insana. Kötü biri değilsiniz merak etmeyin. Ne istediğini bilmeyen size yazıp sizi hala takip eden, bir de bunlara ilaveten gidip başkası ile sözlenen şahıs kötü olan.

Pufff nesi kötü bunun? Yani sevdiğin istediğin ilgi duyduğun birinin senin olmasını istmen çok normal.Sen ne zaman kötü olursun biliyormusun? Onların ayrılması için fiili ve de etik olmayan yollara başvurduğun zaman kötü olursun.Bunda bir şey yok kendini sabote etmeyi bırakmalısın

Hergun hesabına bakip takinti haline getirmeniz size zarar verir.

Bence engelleyin.Ne siz onu görün ne o sizi görsün.

Size ozledim meaaji atmasi veya sozlenmesi onun karaktersizligidir.Veya onun da kendince sebepleri vardir belki bilemeyiz.

Unutup yolunuza bakin.

Back
X