evet canım dayak oldumu hiç çekilmess...allah tüm kadınların yardımcısı olsun..kötülerle hiç birimizi karşılaştırmasın...kayınvaliden adınada çok sevindim iiyi yapıo :))
Amin canım..
barışırlar ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım dayak oldumu hiç çekilmess...allah tüm kadınların yardımcısı olsun..kötülerle hiç birimizi karşılaştırmasın...kayınvaliden adınada çok sevindim iiyi yapıo :))
Eşine hürmetten için dayaklar yeyip te yemeyip yemek saklayan cok kadın tanıdım canım.. Oyle insanlar eşlerinden geçemezler ama şöyle de bir durum var,
Size gelirse nihayetinde eşinin annesi, sen anlaşabildiğin sürece birlikte yasamanız gerekebilir..
Bende kayın validem ve görümcemle oturacağım, kayınvalidem eşinden ayrı ve lisede okuyan bir kızı var ben onları acıkta bıramam.. Bizimle oturacaklar ve nişanlımın annesi rahatsız, geçmiş yıllardan yasadığı sağlık problemleri var, cok sinirli bir bayan..
Ama sonuçta eşim olacak insanı dünyaya getirmiş, ben onunla da kızıyla da eşimle de aynı evi paylaşacagım hemde yeni gelinken.. Zamanla değişir belkide, yada değişmez bilemiyorum ama bu durumu ben nişanlıma teklif ettim..
Annesi ve kız kardeşini düşünüyordu, herşey onun omuzlarında.. Bende evlendiğimizde yalnız bırakmayız birlikte oluruz, hem bana da arkadas anne-kardeş olurlar dedim.. Ve nişanlım ailesine bu tavrımdan ötürü çok memnun.. Gelecek günlerin neyi göstereceği bilinmez ben elimden geleni yapayım, ister baska eve cıkarlar ister kalırlar..
Yeri gelirse kayınvalidenin sende kalma durumu olduğunda eğer sorun cıkarırsan senin eşinle aranızda sorun cıkar bu sefer, huzurun kaçacaksa daha da cok kaçar.
Empati olarak ta düşün, abinin eşi kabul etmese anneni nasıl da ciğerin yanar.. İnsan insandır sen iyi düşün, iyilik gelir bulur zaten seni canım...![]()
canim ben esinin yasini merak ettim kayinvaliden baya erken dunyaya getirmis onu herhalde :S
Canım haklısın ama aynı evin içinde çok zor kayınvalideyle evlenince daha iyi anlayacaksın![]()
Tahmin edebiliyorum canım, ben annemle de atışabiliyorum fakat ne diyebilirim ki, sonuçta eşimin annesi.. Her zaman büyük konusurdum asla yapamam diye, ne zaman büyük konussam, hep başıma gelirHayırlısı olsun bakalım....
canım sayfaların tamamını okumadan yazıyorum. burada kayınvalidenin gerçek isteği çok önemli, kadıncağız çaresizlikten yediği dayağa rağmen affediyorsa eğer evet onun bir şekilde kurtarılması lazım o adamın elinden, zulme sessiz kalmakta zulme ortak olmaktır çünkü. ama eğer kendisi boşanmayı istemiyorsa sen bişey yapamazsın. eşinin de hatalı olduğunu düşünüyorum anneanneme gitsin diyemez bir evlat evladın görevi anne babaya bakmaktır. başkasının üzerine atamaz. beni düşündüren şey, sen onu yanına alsanda kayınpederin alt katta olmayacak mı tatlım. bu sefer size gelip kavga çıkaracak. bak ya eşin, sen ve kayınvaliden birlik olur bu adama savaş açarsınız ki inan hiçbir zalim dur demeden durmaz, ya da aynı şekilde devam edecek. önce kayınvalidenle konuş anla kurtulmak istiyor mu bu durumdan, sonra eşinle konuş annesine sahip çıkmak zorunda olduğunu hatırlat ona. sonra üçünüz birlikte savaşırsanız ki zor bi savaş olacak çünkü evleriniz altlı üslü, kazanma ihtimaliniz çok yüksek.
böylece belki yalnız kalıp karşısında aslan gibi dikilen insanları görürse akıllanır o adam.
bi laf vardır cnm. haklı olduğunda kavgadan korkma, bilesin ki atın iyisine doru yiğidin iyisine deli derler.
ama kayınvalidenin ne istediğini tam olarak anla, ve eşinin de desteğini al. haa bazı kadınlar da dayak yediği halde kocasından memnundur öyle bişeyse sen zaten bişey yapamazsın. karışma o zaman.
Eşim annesine güvenemiyor babamdan boşanmaz diyo böyle geldi böyle gider diyor ama anneyede düşkün bir evlat değildir eşim sever ama anneci değil yani..kayınvalidem bırakıp gitcem diyor annesine annesi istemiyor eşime diyorum ne olacak böyle diye bir yere gitmez dyor annem..zaten şu durumda yanıma alsamda birşey olmaz yarın öbür gün ayrı eve çıkarsak diye düşündüm ben ama aynı evin içinde yapamam ki abla ya :26:bir tanede daha oğlu var 15 yaşında çok zor benim için aynı evin içinde ondanda vicdan yapmış durumdayımGeçinemem aynı evde kayınvalidemle annesi yalnız yaşıyor yanına gitse diyorum işte
Şöyle birşeyler yapılabilir kiraya çıksa kayınvalidem küçük oğlunu alıp eşimde yardım etse diyorum ama kayınvalidem onuda beceremez
canım eşinin maddi durumu iyi mi?
eğer iyise bir ev tutsun gerçekten, o adam da yalnız kalsın pey bi sre ki ceza olsun ona yoksa düzelmezzzz.
neden yapamayacağını düşünüyorsun ki güvenli bir semtte, parası olduktan sonra geçinir gider, hem böylece ruh sağlığı da düzelir belki kadının, o kadar şiddete sinir mi kalmıştır ki onda
1. eşinin maddi durumu iyi mi annesine ev tutabilir mi ?
2. kadının başka evde yapamayacağını düşünmenin nedeni nedir cnm ?
Dayaktan sonra bile kocasıyla barışıyorsa siz bence karışmayın sorumlusu siz olursunuz sonra.
Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar huzurunuzu hiç bozmayın....
Kayıtsız kalamıyorum malesef![]()
O zaman evinize almayı deneyin ne kadar idare edebileceksiniz?
Eşinizle aranız açılırmı bu durumdan sıkılırmısınız?
ya canım o kadın zaten kocasından boşanmayı düşünmüyor demek ki, ben nasıl kurtulusam diye düşünüyor gibi bi hali var mı yok mu anlamadım ki ablacım tam olarak. şimdi bak çalışmaz falan diyorsun, eğer rahatına düşünse onu bilmem. mesela ben biliyorsun annemin geçimini temin etmek zorunda olan bir evladım, ama benim anneciğim istanbulun göbeğinde 57 yaşında bir iş bulup çalışamaz. bi ara bana üzülüp çalışacağım ben de dedi, yok sen yapamazsın dedim, sonra bir baktım ilanları arıyor garibimama ben anneciğimi tanıyorum çalışmak istiyor ama yapamaz o ... 70li yıllarda çalışmış mesela ama devir o devir değil ki artık
istanbul 70 li yıllardaki istanbul değil
...çok saf zaten yapamaz o
... senin kayınvaliden anladığım kadarıyla saflıktan değil de rahatına düşkünlükten yapamaz diyorsun değil mi ? eğer öyleyse işin zor. çabalasa biraz destek ol derim sana. ama çabalamazsa nasıl olacak ? ...eşinin maddi durumu iyi olsa keşke, o zaman herşey kolay olurdu, yapardınız siz kendinize düşeni, memnun olsa da olmasa da önemli değil. herkesi memnun edemeyiz zaten
sorunlu olmasa yanına al diyeceğim ama bu sefer senin evliliğin etkilenecek, baksana bir arada duramıyorsunuz. ooof cnm ne diyeyim bilmem ki, evler ayrı dertler ayrı
allah ıslah etsin o adamı inşallah ... kayınvaliden mi problem çıkarıyor acaba cnm. şimdi düşünüyorum da. senle geçinemiyor acaba adamı da o mu delirtiyor ? ama adam çok zalim evine ekmek getirmiyor diyorsun :44: belki de kendi çekti çekti kocasından ondan ruh sağlığı bozuldu sana da sıkıntı veriyor:44:
Ablacım senin yaptığın çok güzel birşey Allah kabul etsin eşimin anneside 57 yaşında olsa çalışacak durumda olmasa neyse ama 39 yaşında ve de çaba yok armut piş ağzıma düş diyorum ya öyle yani..rahatına düşkün çok kışın yakacakları olmuyor mesela marangozlarda artık odunlar oluyor bedavaya veriyorlar onları bile çuvala doldurup getirmez biz uğraşacağız eşimle öyle bir kadın..kayınvalidem çok problem çıkarmıyordur hataları var ama dövmesi için sebep değil yani eve bakmayan adam evlatlarınada bakmayan adam..maddi durumumuz iyi olsa sorun değil zaten annesine tutsun evi yardım etsin yanıma alırsam kendi evliliğmi riske atarım kendiside çok genç olduğu için anlaşmamız zor ya yani yaşlı olur hadi sabredeyim dersin ama bilemiyorum işteŞimdi boşasa bu adamı zaten direk babasının maaşından yararlanabilir anneside düşünüyor herhalde ondan istemiyor bilemiyorum
cnm muhteşem yüzyıl bitsin msn e gireceğim müsait olur musun o saatte ? yani utangaç sıkılgan değil ama di mi kayınvaliden ? hani yakacak ihtiyacını bile biz düşünüyoruz diyorsun ya belki çekingen olur da kimseden bişey isteyemez, ama yok gayet özgüvenliyse de böyle yapıyorsa allah o 15 yaşındaki yavrucuğun yardımcısı olsun![]()