Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canim bu tabiri caizse alan razi veren razi gibi olmus yani k.validen dayak iyiyor sonrada kocam sever diye biseyler yapiyor pes yani tabiki hayat devam ediyor ama yapilmais gerekenleri yaparim ben olsam özellikle onun icin caba harcamam zikkimin kökünü yesinbu durumdan gercekten rahatsiz olsaydi simdiye kadar biseyler yapar kendini cocuklarin adar kötüde olsa bi ev bulup kurtulabilirdi o adamdam yani bu durumdan kurtulmak icin illa anneneya yada ogluna gerek yok.Yasida daha cok genc sanirim duygu sömürüsü yaparak insanlari kullaniyo biraz yada bunca zamandir gördügü siddetten psikolojisi oldukca bozulmus ama bence sizin yapabileceginiz pek fazla bisey yok kendinizi bu kadar üzmeyin
haaa bu arada kesinlikle kötü birisi degilsiniz
bence bu durumu k.valideniz bile sizin kadar dert etmiyodur.
Yorumun için teşekkür ederim kayınvalidem kendini çok aciz görüyor etrafada böyle yansıtıyor yanlış anlaşılmasın ama kapasite yok fazla yani şimdi kayınvalideme ayrı ev tutsak o evi çeviremez gibime geliyor yani çalışsa mızmızlanır işten çıkar yoruldum diyerek yine yok çok yoruluyorum yok çalışamıyorum yok işim ağır gibi şeyler söyler 2 ay çalıştı ordan biliyorum yaniyapamadı çıktı işten
![]()
Ayrı evde tutsanız kocamı özledim der geri döner 3 5 gün sonra alışmış artık kayınvaliden görmezden gelmekten başka birşey gelmez elinden..
Benim kayınpederimde aynı çalışmaz etme içki içer eve gitmez senelerse
Kaynanam bahçede marul yetiştirir kiralar bahçeyi evide kira bakar çocuklarına aynen annesi çocuklarını bırak gel demiş
Eşim üniverste kazanmış yollamamış babası çalıştırmış eşimi 8 kardeşler ve kayınvalidem o durumda 6 çocugunu okutmuş üniverste mezunu 6sı şimdi para veriyorlar yine kabul etmiyo hala marul yaıp pazarda satıyo ama dayak yememiş hiç yeseydi onunda üstesinden gelirdi kaynan memnun halinden bıkmış olsa birsürü çıkar yol bulurdu kendine..İnsan üzülüyor evet ama yapabilecegin birşey yok karışma bence..
Polise ihbar etsen dayak atarken anlarlarmı senin şikayet ettiğini.
Ben alt komşumu şikayet ettim anlamadılar ama baya tırstım sonra ceza alıyor eger şikayetini geri almazsa kayınvaliden hapis yatıyor ama insan cesaret edemez tabii..
Allah yardımcın olsun canım çıkabilseniz evden gözün görmez en azından Kaynanada üzüldüm ama hiç bir kadın haketmez dayağı alıp eline kırılmaz bir odun dövemiyomu kocasını...
Ya canım polisi arayamam ya yani bu kadarı fazla olur zaten eşimde kızar sonuçta babası:26:Kayınvaliden çabalamış ne güzel benimkinde öyle birşey yok işte can sıkanda bu hemde gencecik yani..durum zor canım insan kayıtsız kalamıyor ama yanıma almakta büyük cesaret evde tutsak kayınvalideme yine bitmez derdi eminimbebek gibi aynı
Benim kayınvalidemde genç canım 45 bile değildir bilmiyorum..
sanki yanına alsan kayınbaban rahat bırakıcak yine bırakmaz gelir orda döver sende kötü olursun
Allah muhafaza sanada birşey yapmaya kalkar...
Senin yapabileceğin birşey yok canım kötü değilsin kim olsa aynı şeyi yapar kadın sığınma evine bile gidebilir canına tak etse
Belliki seviyor kocasını böyle kadınları savunursun yardımcı olursun sonra senin üstüne kalır o aklıma girdi yaptım diye kocasının tarafında olur..
Üzme o tatlı canını.Çokmu dövüyorki?
Önceden çok dövmüş çocuklar küçükken şimdi azaltmış sanırım :26:Ama dövüyor yani işteben 2 kere şahit oldum
Hiç olmadı çıksın başka eve girsin işe bizde destek olalım napalım artık
Ama kayınvalidem birde diyor ki boşansam bela olur başıma rahat vermez birşey yapmaz diyorum yapar diyor kendi ablasıda boşanmış anneanne onunla ilgilenmiş o zaman hemde ablasının kocası daha fenaymış boşanınca tehdit ediyormuş adam ona rağman kendini kurtarmış şimdi kızını bile evlendirdi diyorum kapasite yok kayınvalidemde
küçük evlenmiş sanırım kayınvaliden bu adamda çok ezmiş...cesareti yok bazı kadınlar eğtimi olmasa bile cesaretli olur seninki sinik biri sanırım...allah o adama doğru yolu göstersin utanmıyo gelininden de terbiyesiz adam...
Sen kendini düşünmezsen kimse de seni düşünmez yaniKayınvaliden kendini düşünmüyor .. Siz ne yapabilirsiniz ki böyle kadına ??
Sanki sen büyüksün o küçük.. Tersine onun sana akıl vermesi lazım kızım şöyle yap böyle yap diye :) Ama kadın bencil yaniii :26:
Hem yanına felan almayı da düşünme..Boşanınca rahat vermez dmeiş baksana , evi felan basar olay çıkarır hiç huzurun kalmaz.. Hem oğlu düşünmüyor , sen niye takıyorsun ki bu kadar![]()
Bende öyle diyorum anne baba olarak bize öncü olacağınıza biz size oluyoruz diyorumyorumun için teşekkür ederim ben çok takıyorum nedense
![]()
rica ederim tatlım ama , bazı insanlar acılarından gizli bir haz duyarlar bunu başkalarına anlatmaya bayılırlar.. Ya da ne biliyim kurtulmak için mücadele etmezler..Senin kayınvalide de bu gruba giriyor sanırım.Benim teyzem de 40 yaşından sonra işe girdi , 10 yıldır da çalışıyor.Mis gibi idare ediyor yani , yapan nasıl yapıyor baksana :44:
rica ederim tatlım ama , bazı insanlar acılarından gizli bir haz duyarlar bunu başkalarına anlatmaya bayılırlar.. Ya da ne biliyim kurtulmak için mücadele etmezler..Senin kayınvalide de bu gruba giriyor sanırım.Benim teyzem de 40 yaşından sonra işe girdi , 10 yıldır da çalışıyor.Mis gibi idare ediyor yani , yapan nasıl yapıyor baksana :44:
Tabii ki benim annemde 48 yaşında kır işinde çalışıyor kaç kere ameliyatlar yaşadı ki kayınvalidem daha 39 yaşında yani kendini idare edebilir ayrı eve çıksa bizde destek oluruz elbette ama hazıra konmayı seviyor o ayrı evede çıksa hep arar para yok belim ağrıyor başım ağrıyor kardeşin huysuzluk yapıyor işte çok çalışıyorum diye çok iyi tanıdım ben onu çünküYani evinde mesela unu olur derimki küçük oğlana her gün para verme yap poğaça kek koy yanına okulda yesin ona verdiğin parayala pazara çıkarsın ama o oğluna verir daha sonra evde birşey yok diye ağlanır buda sinir bozucu bir durum yaa:26:
Bu kadın büyüyememiş daha bence
canım yani senin çocuğun gibi olmuş artık işe baksana yani