cnm kayınvaliden dayak yeyip barıştıktan sonra nasıl oluyor, yani bu kadın dayak yiyip kocamdır ne de olsa diyenlerden mi, yoksa çare bulsa anında gidecek olanlardan mı ? :44: ben onu da anlamadım ki :44: zaten iyi günlerinde kocasından memnun mutlu mesut tipteki kadınlardansa hiiiiç karışmayacaksın oana kimse bişey yapamaz
ama gideceğim falan diyormuş gidecek yer bulamıyormuş, dedin ya annesi istemiyor diye, onun için üzüldüm
haa öfkeyle gidicem edicem deyip bunu yaşam tarzı haline getirdiyese o ayrı. eşin diyormuş ya hani bunlar hep böyle diye. acaba eşin haklı mı yoksa annesine karşı fazla mı sorumsuz . vallah ben artık o kadar şey gördüm geçirdim ki hayatta çok açılı düşünmeyi öğrendim
onun için tüm bunlar geliyor aklıma cnm. çok detay soruyorum belki ama kusura bakma
kızların da dediği gibi dayak yiyip barışan bunu alışkanlık haline getirip şikayetçi olmayan(kızgınlık anında şikayet edip sonra hiçbişey yokmuş gibi yaşayan) kadınlar var
bir de çare bulamayıp da çekmek zorunda kalanlar var
ben senin kayınvalidenden bişey anlamadım
pasif ama isteyince girgin olabiliyor diyorsun, rahatına düşkün çalışamaz diyorsun, sosyal fobisi falan varsa çalışamaz o ayrı. şiddete maruz kalanlarda zaten özgüven olmaz bu normal ama rahatına düşkünse bu apayrı :44: özgüveni yoksa belki ona meslek sahibi olması için biraz teşvikte bulunabilirsin, ama rahatına düşkün diyorsun. e rahatına düşkünse o zaten girişimde bulunmaya da üşenir... çok genç yaa benden 5 yaş büyük
ben daha hiç evlenmedim kadıncağız torun sahibi olacak neredeyse :) keşke özgüvensiz olsa da biraz destekle kendine yeni bi hayat kursa ama sorumsuzluk boyutundaysa çabalasan da boş :97: hani diyeceğim ki eşin biraz malzeme desteği olsa da kendine yeni bir meslek edinse, ismek falan var ya, birden olmaz ama yavaş yavaş başarır istese, zaten birden bekleyemezsiniz 13 yaşında evlenip yıllarca şiddete maruz kalmış kadının sosyalleşmesini
ben annemi gönderecektim kaydını tam yaptırdım işsiz kaldım
hem üretken olurdu hem mutlu olurdu ne iyi olurdu ama nasip olmadı