- 30 Haziran 2019
- 168
- 28
- 13
- Konu Sahibi Yagmurum111
-
kötü demeyelimde:)Merhaba arkadaslar
Daha Önce sayfama bakanlar okumustur olan bitenleri..
nisanlimdan ayrildim 6 Ay Önce Sonra Yine Ben ona yazdim Yine deniyelim dedik zor olacak diye korktum yapamiyorum dedim Oda Kabul etmedi Onu kullandigimi düsündü oysa Öyle birsey yoktu icimde .. o ne kadar ümitlendiyse Bende ümitlendim...
Ben istiyordum Aslinda Ama ailem karsi cikacak diye korktum.. Sonra Bana demedigini birakmadi ve babama herseyi anlatti.. suan daha kötü oldum... kendimi Hic Iyi hissetmiyorum Cok kötü hissediyorum kötü biriyim ben..
ümit verip Yine geri cekildim Ama icimde Öyle kötülük yoktu .. Beni yanlis anladi Ama Öyle gösterdi ..
Halen icim aciyor 7 Ay olacak ayrilali unutamadim unutamiyorum Cok zoruma gidiyor .. kendimi Hep sucluyorum..
Peki ne deniliyorkötü demeyelimde:)
ne istediğini bilmeyen diyelim:)Peki ne deniliyor
Neden deneyelim dedin o zaman ablacım madem ailenden çekindin başta niye yazdın erkekler öyle iyi niyetim vardı falan anlamaz ki
Her şeyi göze alıp yazmaliydiniz ve evet bu yaptığınız kötülük.
Şimdi artık onu düşünmesen daha iyi olur. Oldu bitti artık başkaları girer hayatına bu adamdan umudu kes zaten gerek yok bu kadar yaşanandan sonra Zor onunla yüz yüze bakmakCok yanlis yaptim basima gelmeyen kalmadi yaptigim hata icin .. ona karsi kötü hissediyorum kendimi .. oysa o daha kötü oldu
Şimdi artık onu düşünmesen daha iyi olur. Oldu bitti artık başkaları girer hayatına bu adamdan umudu kes zaten gerek yok bu kadar yaşanandan sonra Zor onunla yüz yüze bakmak
Yaşadığın herşey tecrübe böyle bak ve hayata devam et herşey daha güzel olsun diye düşünerek adım at . O adamı unut lütfen unutSimdi daha zor oldu Bana .. Hem aileme herseyi anlatarak beni kötüleyerek onlari kirdigim icin Hemde kendimi ona karsi kötü hissediyorum Öyle yaptim diye
Yaşadığın herşey tecrübe böyle bak ve hayata devam et herşey daha güzel olsun diye düşünerek adım at . O adamı unut lütfen unut
Kendin diyorsun bak boş yere. Denenmiş olmamış, tekrar denedin yürümeyeceğini anladın. Bir ders olarak bak ve yeni bir sayfayla hayatına devam et.Unutmak istiyorum.. Cok zor olacak Yine Hersey basa sardi.. 7 Ay oldu Eger yazmasaydim bi kac Ay Sonra düzelirdi belki..
herseyi kendim yaptim Simdi Burda agliyorum bos yere ..
Kendin diyorsun bak boş yere. Denenmiş olmamış, tekrar denedin yürümeyeceğini anladın. Bir ders olarak bak ve yeni bir sayfayla hayatına devam et.
Denenmiş şeyler genelde yürümüyor. Şu an çok üzgünsün anlıyorum ama ilerde iyi ki bu kararı vermişim diyeceksin. Bizim görmediğimiz şeyleri etrafımızdakiler bazen daha iyi görebiliyor, devam etseydin kendine yazık ederdin. Bu şekilde ailen senin için uzulmemis olacak.Aslinda olurdu belki de Ama Ben korktum Ailem kesinlikle karsi cikacakti diye cünkü onunla cok kötü bir sekilde ayrildik Ama Ben Hep onun icinde iyilik gördüm onca kötülüge ragmen..
Denenmiş şeyler genelde yürümüyor. Şu an çok üzgünsün anlıyorum ama ilerde iyi ki bu kararı vermişim diyeceksin. Bizim görmediğimiz şeyleri etrafımızdakiler bazen daha iyi görebiliyor, devam etseydin kendine yazık ederdin. Bu şekilde ailen senin için uzulmemis olacak.
Ağlama geçecek herşey herkes hata yapar silkelen kendine gelUnutmak istiyorum.. Cok zor olacak Yine Hersey basa sardi.. 7 Ay oldu Eger yazmasaydim bi kac Ay Sonra düzelirdi belki..
herseyi kendim yaptim Simdi Burda agliyorum bos yere ..
Ağlama geçecek herşey herkes hata yapar silkelen kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?