Ben kötü birimiyim?

Yagmurum111

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
168
28
13
Merhaba arkadaslar

Daha Önce sayfama bakanlar okumustur olan bitenleri..
nisanlimdan ayrildim 6 Ay Önce Sonra Yine Ben ona yazdim Yine deniyelim dedik zor olacak diye korktum yapamiyorum dedim Oda Kabul etmedi Onu kullandigimi düsündü oysa Öyle birsey yoktu icimde .. o ne kadar ümitlendiyse Bende ümitlendim...
Ben istiyordum Aslinda Ama ailem karsi cikacak diye korktum.. Sonra Bana demedigini birakmadi ve babama herseyi anlatti.. suan daha kötü oldum... kendimi Hic Iyi hissetmiyorum Cok kötü hissediyorum kötü biriyim ben..
ümit verip Yine geri cekildim Ama icimde Öyle kötülük yoktu .. Beni yanlis anladi Ama Öyle gösterdi ..
Halen icim aciyor 7 Ay olacak ayrilali unutamadim unutamiyorum Cok zoruma gidiyor .. kendimi Hep sucluyorum..

kötü demeyelimde:)

Cok yanlis yaptim basima gelmeyen kalmadi yaptigim hata icin .. ona karsi kötü hissediyorum kendimi .. oysa o daha kötü oldu
Şimdi artık onu düşünmesen daha iyi olur. Oldu bitti artık başkaları girer hayatına bu adamdan umudu kes zaten gerek yok bu kadar yaşanandan sonra Zor onunla yüz yüze bakmak

Şimdi artık onu düşünmesen daha iyi olur. Oldu bitti artık başkaları girer hayatına bu adamdan umudu kes zaten gerek yok bu kadar yaşanandan sonra Zor onunla yüz yüze bakmak

Simdi daha zor oldu Bana .. Hem aileme herseyi anlatarak beni kötüleyerek onlari kirdigim icin Hemde kendimi ona karsi kötü hissediyorum Öyle yaptim diye

Simdi daha zor oldu Bana .. Hem aileme herseyi anlatarak beni kötüleyerek onlari kirdigim icin Hemde kendimi ona karsi kötü hissediyorum Öyle yaptim diye
Yaşadığın herşey tecrübe böyle bak ve hayata devam et herşey daha güzel olsun diye düşünerek adım at . O adamı unut lütfen unut

Yaşadığın herşey tecrübe böyle bak ve hayata devam et herşey daha güzel olsun diye düşünerek adım at . O adamı unut lütfen unut

Unutmak istiyorum.. Cok zor olacak Yine Hersey basa sardi.. 7 Ay oldu Eger yazmasaydim bi kac Ay Sonra düzelirdi belki..
herseyi kendim yaptim Simdi Burda agliyorum bos yere ..

Unutmak istiyorum.. Cok zor olacak Yine Hersey basa sardi.. 7 Ay oldu Eger yazmasaydim bi kac Ay Sonra düzelirdi belki..
herseyi kendim yaptim Simdi Burda agliyorum bos yere ..
Kendin diyorsun bak boş yere. Denenmiş olmamış, tekrar denedin yürümeyeceğini anladın. Bir ders olarak bak ve yeni bir sayfayla hayatına devam et.

Kendin diyorsun bak boş yere. Denenmiş olmamış, tekrar denedin yürümeyeceğini anladın. Bir ders olarak bak ve yeni bir sayfayla hayatına devam et.

Aslinda olurdu belki de Ama Ben korktum Ailem kesinlikle karsi cikacakti diye cünkü onunla cok kötü bir sekilde ayrildik Ama Ben Hep onun icinde iyilik gördüm onca kötülüge ragmen..

Aslinda olurdu belki de Ama Ben korktum Ailem kesinlikle karsi cikacakti diye cünkü onunla cok kötü bir sekilde ayrildik Ama Ben Hep onun icinde iyilik gördüm onca kötülüge ragmen..
Denenmiş şeyler genelde yürümüyor. Şu an çok üzgünsün anlıyorum ama ilerde iyi ki bu kararı vermişim diyeceksin. Bizim görmediğimiz şeyleri etrafımızdakiler bazen daha iyi görebiliyor, devam etseydin kendine yazık ederdin. Bu şekilde ailen senin için uzulmemis olacak.

Bu sekilde de ailemi Cok üzdüm.. dag gibi babami yiktim.. Hep arkamda duran babam Ondan laf yedi diye Cok zoruna gitti Kimse beklemiyordu Öyle bisey .. herkes bitti saniyordu Ama Ben Öyle hata yaptim..
Insallah zamanla gecer daha cabuk gecer ve unuturum Olan bitenleri.. daha bosanma olacak

Sen bu adamla mı barışmak istedik yok sen de pek normal değilsin eski konularına şöyle bir baktımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…