Ben kötü birimiyim?

Sen bu adamla mı barışmak istedik yok sen de pek normal değilsin eski konularına şöyle bir baktımda

Biliyorum Onun yaptiklari Dogru degildi ..
Ama Herseye ragmen iyidi Aslinda yapiyordu ediyordu canini verirdi Eger Onu birakmasaydim..
Neden Öyle birsey yaptigini bilmiyorum Cok seviyorum diyordu ..

Kadınlar olarak bayılıyoruz dramatik ilişkilere. Topluca gidip duygularımızı aldırıp kurtulalım. Mantıksızlıktan öleceğiz yoksa.

Yahu git gel oyuncak etmişsiniz hayır mı çıkar artık. Sanki evlenince sihirli değnek değecek. Yok öyle bir dünya. Bırakın bitsin gitsin. Unutursunuz korkmayın er geç unutuluyor kimsenin acısı bu dünyada baki değil.

Kadınlar olarak bayılıyoruz dramatik ilişkilere. Topluca gidip duygularımızı aldırıp kurtulalım. Mantıksızlıktan öleceğiz yoksa.

Yahu git gel oyuncak etmişsiniz hayır mı çıkar artık. Sanki evlenince sihirli değnek değecek. Yok öyle bir dünya. Bırakın bitsin gitsin. Unutursunuz korkmayın er geç unutuluyor kimsenin acısı bu dünyada baki değil.

Unutamadim Ama gercekten istiyordum ama korkumu yenemedim... Yoksa Neden Devam etmim ? Kendisi caba gösterdi degisti Benden bisey gelmedi ..

Yaptığınız kötülük, çok yersiz olmuş ne gerek vardı?

Cok kötüyüm ozmn degil mi? Korkumu yenemedim Dogru degildi yaptigim ona karsi Simdi kendimi Cok daha kötü hissediyorum .. ilkinde biraktim Sonra Yine .. ama Öyle kötülük yoktu icimde .. Bende aci cekiyordum ayrildiktan sonra ve Halen cekiyorum

Kardeş ben senin konularına baktım sen zaten evliymişsin. içinde kalmış atlatamamışsın
En iyisi git eşinle birlikte yaşa ikiniz de iyice olmayacağına emin olun sonra boşanın. Ne de olsa evlenmişsiniz bi kere. böyle severek ayrıldım diyosun. Belki bir süre sonra nefret ederek ayrılırsın

Kardeş ben senin konularına baktım sen zaten evliymişsin. içinde kalmış atlatamamışsın
En iyisi git eşinle birlikte yaşa ikiniz de iyice olmayacağına emin olun sonra boşanın. Ne de olsa evlenmişsiniz bi kere. böyle severek ayrıldım diyosun. Belki bir süre sonra nefret ederek ayrılırsın

Niye Öyle diyorsun ablacim Ya :(
Kimse Beni anlamiyor ..
severek ayrildigim Dogru 6 Ay Önce.. Hersey birden oldu neye ugradigimi sasirdim belki o Zaman Öyle hemen bitirmeseydim böyle olmicakti ..
kabullenemdim malesef

Bütün konuları 6 ay önce ayrıldık 6 ay önce ayrıldık sanki boşa ayrilmışsın etmediği saygısızlık kalmamış ailene hala unutamıyorumda barışalımda valla sizin gibilere herşey hak

Niye Öyle diyorsun ablacim Ya :KK43:
Kimse Beni anlamiyor ..
severek ayrildigim Dogru 6 Ay Önce.. Hersey birden oldu neye ugradigimi sasirdim belki o Zaman Öyle hemen bitirmeseydim böyle olmicakti ..
kabullenemdim malesef

Aslında kötü bişey demiyorum zaten evlisiniz
Seviyosanız devam edin olmazsa zaten her türlü boşanıyorsunuz

Bütün konuları 6 ay önce ayrıldık 6 ay önce ayrıldık sanki boşa ayrilmışsın etmediği saygısızlık kalmamış ailene hala unutamıyorumda barışalımda valla sizin gibilere herşey hak

Tamam saygisizlik etti ama o gün baya seyler oldu sinirliydi yinede hakki degildi Ama ne diyim benimde biraz sucum vardi .. bi konuyla iligili Geri cekilseydim Konu böyle büyümicekti ve Öyle bisey olmazdi ..

Back
X