Ben Kusur mu Kalacağım? ..Bu da Benim Fakirhane

dita

PeriliKöşkünPİreliKedisi
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
461
2
318
Bursa
arkadaşlar bilenler bilir geçen yıl aralık ayında evim yanmıştı her şeyimi kaybetmiştim 11 ayda ancak bu kadar evimi yenileyebildim bi tanıdık bu ne ya dedi bomboş bekar evi gibi ...
evet daha çok eksigim var ama zamanla oluyor herşey 11 ayda ancak bu kadar yapabildim..olumlu ve olumsuz önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum...
a.s.

SALONUM...koltuklarımı alırken çok şatafatlı sevmedigim için sade ve kullanımı kolay bişeyler seçtim bütçem dogrultusunda sehpa ve konsol gümüşlük gibi parçaları henüz alamadım...yata odamın 2 şifonyeri oldugu için yerde kalmadıgından şimdilik şifonyerin birini salona koydum...eksikler tamamlanınca yeni bi düzenleme yapacagım...perdelerinde fonları henüz yapılmadı :çok üzgünüm:

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

canım koltuklarını beğendim.nerden aldın canım.bende böyle bişi düşünüyorum.a.s.

bence gayet hos cok sirin. sadelikten yanayim satafatli ev cok zahmetli oluyor.gule gule iyi gunlerde oturuna.s.

ayyy canım geçmiş olsun.. çok iyi toparlanmışsın bence ben çok beğendim.. böyle sade ve çok eşyayla dolu olmayan evler daha güzel duruyor..

sana öyle diyen kişi ya hiç bekar evi görmemiş ya da gözleri bozuk....geçmiş olsun canım ayrıca...yeniden ev kurmak kolay mı? yavaş yavaş olur....hem ben çok eşya sevmem ev içinde...

MUTFAGIM.....ocagım annemlerin eski ocagı yenilenecek...aspiratör de alınmadı henüz ..mutfak masasıda alamadım balkon masa ve sandalyelerini kullanıyorum şimdilik...

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

YATAK ODAM....yatak odasını almadan önce perdesini diktirmiştim açık renk almayı düşünüyordum ama sonra bunu begendim perde ve mobilya uymadı ama o kadar kusur kadı kızındada olur diyorum :) yata örtümde henüz yok battaniyeyele idare ediyorum şimdilik...

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

canım çok güzel allah ağız tadıyla,huzurla oturmanı nasip etsin..

çok güzelll tekrarr hazırlamışsın güle güle otur Allah bir daha yaşatmasın zor.. işte görüyosun ev ne güzel kurulmuş cana gelceğine ma gelsin bak herşey yerine gelmiş hemde süper....

güle güle oturun çok güzel olmuş. hiç de bekar evi gibi değil, arkadaşınıza selam ederim:dilcikar:
oturma odasında loreal ve mc donald's reklamı var yalnız :roflol:

evinin yanmasına üzüldüm geçmiş olsun.eşyalarını cok beğendim.bence doldurma evinii böyle dha hoş.güle güle otur.

öncelikle yangın için çok büyük geçmiş olsun.
eviz ço hoş ben çok beğendimeksiğim var diyorsun ama gözün aradığı bir eksiğinde yok yani,allah mutlu mesut günlerde oturmayı nasip etsin

Canım öncelikle çok geçmiş olsuna.s.
Bu arada evine ve kendine haksızlık ediyorsun.
Evin gayet güzel ve hiç bir eksiği yok maşallah
Rabbim huzuru evinizden eksik etmesin inşallaha.s.

canım çok iyi derleyip toparlamışsın evini.
pırl pırıl görünüyor.
zamanla eksikliklerin tamamlanır ki zaten görünürde en elzem olanlar alınmış sanki.
her şey çok güzel, hiç abartı yok..
mutfağın da bembeyaz çok güzel duruyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…