Ben Kusur mu Kalacağım? ..Bu da Benim Fakirhane

:nazar:Evin süper olmuş arkadaşım. Huzur içinde güle güle otur.
Sade ve ferah bir tasarım olmuş çok beğendim.
İncelediğimde evinde tek bir eksik olduğunu farkettim.
Evi mutlulukla dolduracağınız - gönlüne göre bir EŞ
Şeniz:nazar:

okurken çok üzüldüm.. gerçekten çok büyük geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın böyle bi durum arkadaşlara katılıyorum 11 ayda gayet ii toparlanmışsın düzene koymuşsun evini sade hoş ferah bi ev yaratmışsın bencede gereksiz eşyalarla doldurma böle çok daha güzel çok beğendim ii günlerde eskit canım

canım koltuklarını beğendim.nerden aldın canım.bende böyle bişi düşünüyorum.a.s.

Canım mudanya dan bi mobilyacıdan aldım ankara mobilya dediler bana..
sana öyle diyen kişi ya hiç bekar evi görmemiş ya da gözleri bozuk....geçmiş olsun canım ayrıca...yeniden ev kurmak kolay mı? yavaş yavaş olur....hem ben çok eşya sevmem ev içinde...

canım sagol ama arkadaşımın evini bi görsen her yer biblo ç,icek örtü dantel vs. tıkış tıkış benim ev haliyle boş geldi...hoş bendede o tür şeyler azda olsa hiç yok ama onlara sonra sıra gelecek inşallah...

çok güzelll tekrarr hazırlamışsın güle güle otur Allah bir daha yaşatmasın zor.. işte görüyosun ev ne güzel kurulmuş cana gelceğine ma gelsin bak herşey yerine gelmiş hemde süper....

Aminnn.....gerçekten mal yerine geliyor bi şekilde ama geç ama erken...o kazadan sonra evimi ilk gördügümde keşke demiştim bu evi böyle görecegime hiç sag çıkmasaydım bu evden ..ama ilk anki şoktan söylenmiş toparlanıyoruz işde geçti gitti....
güle güle oturun çok güzel olmuş. hiç de bekar evi gibi değil, arkadaşınıza selam ederim:dilcikar:
oturma odasında loreal ve mc donald's reklamı var yalnız :roflol:

sagolsaın canımmm..reklam yasaktı degilmi eyvahh ceza almasam bari....:Saruboceq:
öncelikle yangın için çok büyük geçmiş olsun.
eviz ço hoş ben çok beğendimeksiğim var diyorsun ama gözün aradığı bir eksiğinde yok yani,allah mutlu mesut günlerde oturmayı nasip etsin

canım sagolasın ama hakikaten çok eksigim var...ilk baktıgında evet ele gelecek şeyler tamam gibi duruyor ama bazen öyle bi şey oluyorki elini atıyorsun bişeye yok sıra gelmemeiş yada unutulmuşşş...
Canım öncelikle çok geçmiş olsuna.s.
Bu arada evine ve kendine haksızlık ediyorsun.
Evin gayet güzel ve hiç bir eksiği yok maşallah:nazar:
Rabbim huzuru evinizden eksik etmesin inşallaha.s.

canım sagoll..tek istedigim huzurr gerçekten..1 yıldır o kadar çok yoruldum ve koşturdumki..herşeye tek başıma koştum bu kadarınada şükür allahım bi daha aynı sıkıntıları vermez inşallahhh..
canım çok iyi derleyip toparlamışsın evini.
pırl pırıl görüüyor.
zamanla eksikliklerin tamamlanır kş zaten görünürde en elzem olanlar alınmış sanki.
her şey çok güzel, hiç abartı yok..
mutfağın da bembeyaz çok güzel duruyor.

evet canım hemen hemen toparladım sayılır ama inan büyükleri tamamlamak pek sorun olmuyor ama detaylar çok oyalıyor ve zamanla kullandıkça eksikler fazlasıyla hissediliyor..

bence harika tertemiz bir ev olmuş canım...
sakın gereksiz eşya ile doldurma derim o kadar ferahki benim ev kalabalık geldi şimdi...

Canım sen o kişilere hiç aldırma.evin çok güzel de olmuş mis gibi.güle güle otur çok da tatlı

Bu kadar kısa bir sürede eksiksiz,bu güzellik çok beğendim.Allah tekrarından sakınsın gecikmelide olsa geçmiş olsun cnm.Akdeniz den sevgiler

çok geçmişolsun öncelikle arkadaşım.
zaten görüyorum ki geçmişte.
cana gelmemiş ya,önemli olan da o. eşya dört dörtlük olmuş işte.
çok ferah, iç açıcı ve çok güzel evin.
kar kalabalık olması demek güzel olması demek değildir ki.
güzellik sadelikte gizlidir bence.
güle güle, sağlıkla, huzurla otur yuvanda.

çok geçmiş olsun. ev,eşya bunlar her zaman elde edilir size birşey olmamış ya önemli olan bu.bekar evi diyenlerde sana teselli verip üzmemeye çalışacağına dediğine bak. hiç aldırma....her şey zamanla alınır..güle güle otur canım çok güzel.yeterki sağlık olsun..a.s.:nazar::nazar::nazar:

öncelikle çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın. evini bence gayet iyi toparlamışsın 11 ayda. kolay değil yeniden evi baştan aşağı kurmak. güle güle otur.

:1shok::1shok: vauvvvvv ne fakirhane be:1shok: sen buna fakirhane mi diyorsunkaydirigubbakcemile3:roflol: Rabbim aynı olayı tekrar yaşatmasın büyük geçmiş olsun ve bundan sonrasında daha çok sağlık ve huzur versin inşallahşakkıdı darısı bu fakirhane ye sahip olamayan tüm kullarına nasip etsin Rabbim:Saruboceq:

arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle.bir insanın evinin yanması nedir bilirim.benimde ablamların evi yandı.üstündeki kıyafetlerle kaldılar.ablam hala duman gördüğü zaman çıldırır.allah bir daha böyle bir travma yaşatmasın.
yeni evin çok güzel,arkadaşın neden bekar evi gibi demiş anlayamadım.bir çok insan yıllarca uğraşıyor,böyle bir ev dizebilmek için.allah birdaha yaşatmasın.yeni evinin tadını aldırsın.

çok sade ve hoş bence evin, sen benim bekar evimi bir görseydin, eşyaların da geyet güzel canım.

öncelikle büyük geçmiş olsun, sizlere bir şey olmamış ya önemli olan bu,

zaman alsada eşya yerine konuyor, son derece sade huzurlu görünüyor,

evinizde sağlıkla, ağız tadıyla yaşamak nasib olsun...

allah ağız tadıyla oyurmak nasip etsin herşeyinizde tam olmuşş bekar evi gibi değil hiçde..huzurlu mutlu yaşayın....

çok güzel valla helal olsun tek başınıza çok güzel ev düzmüşsünüz
eşyalarda çok güzel :nazar::nazar::nazar:
ayrıca çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin

Back
X