Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öncelikle evin çok güzel geçmiş olsun sanırım seni en iyi anlayanlardan biriyim bizimde evimiz yanmıştısenağlamasenağlama
özellikle annem va ailenin diğer üyeleri olarak hepimiz tedavi görmek zorunda kalmıştık psikolojik olarak çok etkilenmiştik hala bi ev yangını olayı izlesem haberlerde o günler aklıma gelir
ama evin ve eşyaların süper bence ayrıca bekar evi diyen kişi hayatında hiç bekar evine gitmemiş demekki:roflol::roflol::roflol:
bu eve mi bekar evi diyorlar... :1shok:bunu sana söyleyenlerin evini merak ettim doğrusukaydirigubbakcemile. neyse canım bence çok güzel evin:lepi:. güle güle otur.
Çok geçmiş olsun...
Eviniz çok güzel kanepelerin çok hoşuma gitti.
Ayrıca evin ne fakir hane nede bekar evi gibi öyle okuyunca ah dedim benim kader arkadaşım dedim içimden :teselli: ama resimleri görünce böyle oluverdim:1shok:
Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin canım eğer ev eksiği yada fakirhane görmek istersen evime beklerim:roflol:a.s.
canım evin çok güzel olmuş.güle güle iyi günlerde otur inşallah..allah birdaha o kötü günleri yaşatmasın hiç.evin pırıl pırıl tertemiz görünüyor...emeyine sağlık canım...
canım çok geçmiş olsun allh bidaha yaşatmasın inş
o tanıdık kimse hayatında ya hiç bekar evi görmedi yada kendisi sarayda falan yaşıyor..herşeyini çok kötü bi şekilde kaybetmiş biri olarak sıfırdan başlamak bu..bence herşey çok çok gzl koltukalr odan mutfak...hiç bişey için üzülme evinde güle gle otur ben çok beğendim..nişanlı birisi olarak darısı başıma
buda evinize nazar değmemesi için
Daha ne olsun arkadaşım çok güzel sade ve tertemiz bir ev senin o arkadaşın benim eve gelse boş evi o zaman görür heralde. Fazla eşya herzaman başa beladır.yangın olayına da çok üzüldüm.yaşadım çünki korkunç bi olay.huzurlu sağlıklı otur inş.
canim gecmis olsun...
bence o bekar evi diyenler hic bekar evi görmemisler...
senin evin gayet güzel ve hic bir eksigi görünmüyor...
allah agiz tadin bozulmadan oturmayi nasip etsin....
cok gecmıs olsun..
evınde sade ve cok sık ayrıca..
zamanla eksık oldugunu dusunduklerını tamamlarsın..
yeterkı saglıgımız yerınde olsun..
Rabbım yuvanızdan huzur ve mutlulugu eksık etmesın a.s.