Ailem bir sorun olduğunu biliyor ne oldugunu soyleyemedigim icin acmiyorum cezalandirmak degil amacim ama dediginiz dogru aslindaIide herife kizip niye aileni cezalandiriyosun? Iyi cesaret masallah..
Yazarak aratmamis alttaki sonuçlarda çıkmış büyük ihtimalle ama yine de iğrençMerak ettigim kendimi aratmis o son video yu.yoksa digerlerini izlerken altta baska videolar cikiyor o sekildemi tiklanmis.
Bence arasinda cok buyuk fark var.ama yinede herhalukarda cok haklisiniz.direkt soguma nedeni bu
Igrenc oldugu konusunda hemfikiriz.sogumakta ve akliniza kotu seyler gelmesindede haklisiniz ama bosanilacak cocugu gostermeyecek kadar buyuk bir durum degil.Yazarak aratmamis alttaki sonuçlarda çıkmış büyük ihtimalle ama yine de iğrenç
Konusmali miyim peki onunla sizceO videoların isminin ilgi çekmek adına konduğunu düşünüyorum..belki o anki izleme heyecanıyla ismine dikkat etmeden görüntüye tıklamıştır.
Ailenizi merakta bırakmayın lütfen.
Bu sadece izlenenlerin oldugu yer aratma kelimeleri.yazmiyor. nereye kadar izledigi falan gorunuyor.Iyi yapmissin. Allah yolunu acik etsin. Alttaki videolara tiklayinca arama gecmisinde kalmaz diye biliyorum. Yani aratilanlar orda cikiyor galiba.
Elin adami icin aileni uzmeAilem bir sorun olduğunu biliyor ne oldugunu soyleyemedigim icin acmiyorum cezalandirmak degil amacim ama dediginiz dogru aslinda
Önce eşinle bi konuş. Açıklama yapsın bakalım ne dicek.Konusmali miyim peki onunla sizce
. annemi arayip bilgilendirecegim kendimden onlari dusunemedim aslimda
Degil aslinda bunu biliyorum ama neden tikliyor o zaman boyle bir şeyi diyorum kendimeGerçekten mide bulandırıcı ama yinede kızı için böyle iğrenç şeyler düşünmüyordur heralde.Eşinizi en iyi siz tanırsınız,bunu yapabilecek karakterde biri mi?
Bu ismi aratmaz direkt ondam eminim. Bende actim o videoyu youtube dan sadece sesli anlatim var goruntu yok ve ilk 10 sn sini izlemiştiBu adam bu dediginiz şeyi aratmış mı yoksa diğer şeyleri izlerken mi görünmüş
Bir de onu izlemiş mi ondan emin misiniz
Yani eğer bunların cevabı evet ise boşanin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?