Ben lohusa iken eşimin yaptığı

Nagena

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
20
28
3
31
Mune nin izniyle yeni uye olarak yazıyorum bunlari içimi olduğu gibi dokebileyim diye..
2 ay once bir kizim oldu dogum için ailemin yanina gittim eşimle ayrı şehirlerde kaldik 1 ay kadar.

Sonra eşim bizi almak için
annemlere geldi ordan kv ye geçtik gece uyurken telefonunu alıp youtube izleme geçmişine bakayım bir dedim ,arama geçmişi silinmişti cunku. Gördüklerimi siraliyorum
Hadisenin külotsuz frikigi
Koreli kızın dansi büyüledi
Cicişler costuruyor
Ve en cok beni yıkan " babam beni annem sanıp s...."
Bu izlediklerini görünce delirdim ve bu bir kiz babasi..
Baba olmayi haketmeyen bir adam aslında son videodan dolayı bunu düşünüyorum.

Sabaha kadar uyuyamadim bekledim ne yapacagimi ayarladım gun agardiginda telefonunun geçmiş ekranini açık bırakıp yanina koydum kızımla evden sessizce çıktım su an bir polisevindeyim telefonlarini acmiyorum hic bir sey demedim bu konuyla alakali annem babam ariyor onun ailesi arıyor sürekli beni açmiyorum sanki kanım çekildi ağlamıyorum bile artik .
Kizimizi cok seviyordu ve harika bir baba oldugunu düşünüyordum her ilgilenisinde su an ona dokunmasini bile istemiyorum .

Sanırım bosanacagim soracagim su ki mahkeme karari ile yine görüsebilecektir büyük ihtimalle kizimla ama ben iğreniyorum gorusmesini istemiyorum zaten bu sebeple ayrılmayı planliyorum. Ama kizimin boyle bir babasi oldugunu bilmesini de istemiyorum . o kadar üzülüyorum ki yavruma onun icin en iyisini düşünememekten korkuyorum bundan dolayi bu konuyu açtım onerilerinizi bekliyorum..

Iide herife kizip niye aileni cezalandiriyosun? Iyi cesaret masallah..

Mide bulandırıcı.. Frikik kısmını izlemeyen erkek sanmıyorum yoktur bunların seks libido seviyesi doğuştan tavan zaten keşke Allah bu dürtü yerine beyin fazlalığı verseydi hepsine.. Ancakk ensest yani aile içi ilişki aratması çok çok kötü hele babam beni annem sanıp .... kesmi kan dondurucu bir de kız babası olacak yani yuhhhhh. Bence en doğru kararı vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun, içiniz sürekli kavrulacağına sürekli kafanızda kuşku olacağına ayrılmanız en mantıklısı.

Ailenizin telefonunu açın derim ama eğer baskıcı ve kararınıza saygı duymayan bir aile ise orası da kocaman soru işareti.

Iide herife kizip niye aileni cezalandiriyosun? Iyi cesaret masallah..
Ailem bir sorun olduğunu biliyor ne oldugunu soyleyemedigim icin acmiyorum cezalandirmak degil amacim ama dediginiz dogru aslinda

Merak ettigim kendimi aratmis o son video yu.yoksa digerlerini izlerken altta baska videolar cikiyor o sekildemi tiklanmis.
Bence arasinda cok buyuk fark var.ama yinede herhalukarda cok haklisiniz.direkt soguma nedeni bu
Yazarak aratmamis alttaki sonuçlarda çıkmış büyük ihtimalle ama yine de iğrenç

Yazarak aratmamis alttaki sonuçlarda çıkmış büyük ihtimalle ama yine de iğrenç
Igrenc oldugu konusunda hemfikiriz.sogumakta ve akliniza kotu seyler gelmesindede haklisiniz ama bosanilacak cocugu gostermeyecek kadar buyuk bir durum degil.

kocanizi en iyi siz tanirsiniz.butarz egilimi olsa zaten anlardiniz.bilmiyorum benim dusuncem basbasa bir gorusun.ailenizide merakta birakmayin daha fazla

Iyi yapmissin. Allah yolunu acik etsin. Alttaki videolara tiklayinca arama gecmisinde kalmaz diye biliyorum. Yani aratilanlar orda cikiyor galiba.

O videoların isminin ilgi çekmek adına konduğunu düşünüyorum..belki o anki izleme heyecanıyla ismine dikkat etmeden görüntüye tıklamıştır.
Ailenizi merakta bırakmayın lütfen.
Konusmali miyim peki onunla sizce
. annemi arayip bilgilendirecegim kendimden onlari dusunemedim aslimda

Iyi yapmissin. Allah yolunu acik etsin. Alttaki videolara tiklayinca arama gecmisinde kalmaz diye biliyorum. Yani aratilanlar orda cikiyor galiba.
Bu sadece izlenenlerin oldugu yer aratma kelimeleri.yazmiyor. nereye kadar izledigi falan gorunuyor.
Youtube -kitaplik- gecmis
Bu sekilde bakiliyor

Gerçekten mide bulandırıcı ama yinede kızı için böyle iğrenç şeyler düşünmüyordur heralde.Eşinizi en iyi siz tanırsınız,bunu yapabilecek karakterde biri mi?

Bu adam bu dediginiz şeyi aratmış mı yoksa diğer şeyleri izlerken mi görünmüş

Bir de onu izlemiş mi ondan emin misiniz

Yani eğer bunların cevabı evet ise boşanin bence

Gerçekten mide bulandırıcı ama yinede kızı için böyle iğrenç şeyler düşünmüyordur heralde.Eşinizi en iyi siz tanırsınız,bunu yapabilecek karakterde biri mi?
Degil aslinda bunu biliyorum ama neden tikliyor o zaman boyle bir şeyi diyorum kendime

Bu adam bu dediginiz şeyi aratmış mı yoksa diğer şeyleri izlerken mi görünmüş

Bir de onu izlemiş mi ondan emin misiniz

Yani eğer bunların cevabı evet ise boşanin bence
Bu ismi aratmaz direkt ondam eminim. Bende actim o videoyu youtube dan sadece sesli anlatim var goruntu yok ve ilk 10 sn sini izlemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…