- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Dikkatini cekmis olmasi beni cok dusunduruyorBu adam bu dediginiz şeyi aratmış mı yoksa diğer şeyleri izlerken mi görünmüş
Bir de onu izlemiş mi ondan emin misiniz
Yani eğer bunların cevabı evet ise boşanin bence
Konu sahibi normalde boşan demeye çekinmeyen bir insanım ancak yeni bir bebeğin olmuş ve sanırım o videoyu kocan aratıp izlememisBu ismi aratmaz direkt ondam eminim. Bende actim o videoyu youtube dan sadece sesli anlatim var goruntu yok ve ilk 10 sn sini izlemişti
O zaman bir dinleyin önce.Belkide bir açıklaması vardır.Cesaretli bir kadınsınız yaptığınızda güçlü olduğunuzu gösteriyor bence ama en azından konuşun eşinizle.Degil aslinda bunu biliyorum ama neden tikliyor o zaman boyle bir şeyi diyorum kendime
Emin olmadığın bir konuda çok büyük adımlar atmışsın ve bence saçmalamışsın. Adamın gözünün içine bakıp hesap sorup doğru söyleyip söylemediğini anlamak varken tırıs Tırıs kaçmak da ne? Ha bu hareketin nedeniyle hakim seni boşamaz hiç heveslenme, sadece bu konu daha çok kişi tarafından bilinecek eşin rezil olacak sonuçta boşanmayı kabul ederse o zaman boşanırsın, bu hareket lohusalıktan mı bilemiyorum ama yersiz ve düşüncesiz buldum, sonuçta kesin emin olmadığın kendi kuruntuların yüzünden bebeğin hakkında böyle bir karar vermek??? Bilemedim.Yazarak aratmamis alttaki sonuçlarda çıkmış büyük ihtimalle ama yine de iğrenç
Konusmali miyim peki onunla sizce
. annemi arayip bilgilendirecegim kendimden onlari dusunemedim aslimda
Su an hala mesajlar atiyor bana bende karşılık verdim yuz yuze goruselim diyeKonu sahibi normalde boşan demeye çekinmeyen bir insanım ancak yeni bir bebeğin olmuş ve sanırım o videoyu kocan aratıp izlememis
Yani bilemiyorum ki yüz yüze bir görüşsen mi
Mesajina karsilik yuz yuze görüşelim yazdim geliyorum hemen dedi .Konu sahibi normalde boşan demeye çekinmeyen bir insanım ancak yeni bir bebeğin olmuş ve sanırım o videoyu kocan aratıp izlememis
Yani bilemiyorum ki yüz yüze bir görüşsen mi
Karara bagladigim bir sey yok su an saglikli düşünmediğimin az cok farkindayim ondan zaten oneri istiyorum.Emin olmadığın bir konuda çok büyük adımlar atmışsın ve bence saçmalamışsın. Adamın gözünün içine bakıp hesap sorup doğru söyleyip söylemediğini anlamak varken tırıs Tırıs kaçmak da ne? Ha bu hareketin nedeniyle hakim seni boşamaz hiç heveslenme, sadece bu konu daha çok kişi tarafından bilinecek eşin rezil olacak sonuçta boşanmayı kabul ederse o zaman boşanırsın, bu hareket lohusalıktan mı bilemiyorum ama yersiz ve düşüncesiz buldum, sonuçta kesin emin olmadığın kendi kuruntuların yüzünden bebeğin hakkında böyle bir karar vermek??? Bilemedim.
Gidip gözünün içine bakıp soracaksın, samimiyetini ölçeceksin verdiği cevaba bakacaksın, ne bu diyeceksin anlatacak. Ha ayrıca herkes internetin kurbanı olabilir internet güvenli bir ortam değil ki rastgele tıklanıyor içeriğine bile bakılmıyor.Karara bagladigim bir sey yok su an saglikli düşünmediğimin az cok farkindayim ondan zaten oneri istiyorum.
Karara bagladigim bir sey yok su an saglikli düşünmediğimin az cok farkindayim ondan zaten oneri istiyorum.
Yüz yüze görüşme kararınız bence yerinde olmuş. Evden/ondan bu şekilde ayırlabileceğinizi görünce bir şekilde barışsanız bile bir daha yapamaz diye düşünüyorum. Bence o anın şokuyla da olsa evden ayrılmakla doğru olanı yapmışsınız.Su an hala mesajlar atiyor bana bende karşılık verdim yuz yuze goruselim diye
Mesajina karsilik yuz yuze görüşelim yazdim geliyorum hemen dedi .
Bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?