• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Lucifer Morningstar…

Geçecek bu günler yeter ki kızın sağlığına kavuşsun çok güçlüsün kızın önceliğin yine de ezdirmiyorsun kendini. Taviz verme
Yok eş bana insan gibi davransaydı bu durumda, ben de ailesine karşı yumuşardım ama benim hayatımın en zor günlerinde benim yanımda olmadı, ben niye evlendim o zaman. Evlat onun da evladı bi de..Amacı hep beni yıldırmak oldu, ne hali varsa görsün şimdi.

Adam kendini mükemmel görüyor her yönden, narsist özellikleri var.
Beklentileriniz bile kendini bişey sanmasına yol açar, "Görevini yap çekil." muamelesi çekin, görüp göreceği tek şey bu olmalı sizden, daha fazlasını hak etmiyor.

Eski mesajlarımı okudular ama suçlu hep benim, insan karısını niye ailesine rezil eder, ben rezil olunca o olmuyor mu, tam bir yobaz benim eş.
Arkadaşını öğretmenine şikayet eden ilkokul çocuğu gibi anasına göstermiş bi de ahahahah gel de aynı yatağa gir bunla şimdi.

Eski mesajlarımı okudular ama suçlu hep benim, insan karısını niye ailesine rezil eder, ben rezil olunca o olmuyor mu, tam bir yobaz benim eş.
Adam sandık fos çıktı vıttırı vızdık adamlar... biraz gül Yıldız gibi söyle😁

Eklentiler

• Screenshot_20230611_205212_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20230611_205212_com.android.chrome.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 87
Şu an doğum izninde bir öğretmene bunu yazıyorsunuz. Eski konularından biliyorum maddiyat için sürekli beklentisi olsa 2 çocukla çalışıp sınava girip yurtdışında kendi ve çocuklarıyla yeni hayat kurma çabasına girmez. Lütfen daha hoşgörülü olun. Kız çocuğunun derdinde adam günübirlik otel araştırmasında

Hayır özel konuşmalarımızda oldu. Beklentisi aşırı yüksek bir insan ve tek pencereden yazıyor. Kendisi ztn statü evliliği dedi, sevgim yoktu dedi. Tek taraflı anlattığını düşünüyorum yoksa ztn bitmiş bir evlilikte adamdan teselli beklemek mantıklı gelmiyor. Ztn bütün istediklerini aldı adam kovmadi evliliği kağıt ustunde bitmiyor. Neyse konuyla ilgilenmeyecegim birsey anlatabileceğim düşünmüyorum.

Edecekti…Kızımın durumu kafamı allak pullak etti. Tedavisi o kadar masraflı ki..Bir eko bin lira. Fizik tedavisine on beş seans için 2 bin lira ödüyoruz, o da eş o hastenede çalıştığı için. Daha duyu bütünleme, özel eğitim kısmına hiç girmedik. Ankara’ya gidiyoruz bi de. Boşanınca tedavi masraflarını karşılar mı, o da beli değil. Bebek spa’ya götürüyorum arada kızımı, o da ücretli. Bu sene çalışmayacağım bir süre, hayırlısı, Allah bana bir yerden bir ferahlık verir umarım.

Aslinda tedavi masraflarini talep edebiliyosunuz ama iste maalesef mahkemede ugrasmak gerekiyor. Onun icin bile para lazım tabi. Esinizi duymazliktan gelin. Konussun dursun. Bebeginizin sagligi su an herseyden daha onemli

Terapist direkt annesiyle görüşme dememistir diye düşünüyorum çünkü direkt davranış yönlendirmesine bulunmuyorlar diye biliyor. O size bir kaç kriter sıralanmıştır bunlar hala sizi kötü hissettiriyorsa görüşme demiş olabilir ancak bazen anneniz ablaniz vs birisinden fikir almakta ezbere yaşanan klasik bir hayatta iyi olabilir. Ailesiyle merhabalasio ayda bir görüşmek ilişkinizi duze cikaracaksa neden olmasın ?

Bebeğiniz sağlığına kavuşur inşallah.
Eşinizle olan durumda şaşırtıcı değil. Sizin kaç yıllık kocanız,ne şartta olursa olsun normal bir eş gibi destek olmayacağını bilmiyor musunuz?
Bu adam böyle bir adam.
Bu süreçte yaptığı kardır deyip bebeğinizin tedavisiyle ilgileneceksiniz.
Adamın sizi karşı olumlu bir duygusu yok, bu kabul edip,görmezden gelerek geçireceksiniz bu süreci. Sonrasına da bakarsanız ki ben sizin eşinizden böyle bir sebep olmasa da boşanacaginizi düşünmüyordum. Boşanma lafını dile getirmeden gittiği yere kadar götürün.

Kv den özür falan dileme tabi ki. Bırak eşin naparsa yapsın sen kızına odaklan. Aslında 7 aylık yeni oturmaya başladı demişsin bu normal. Göz teması hiç mi yok. Mesela cee yapınca falan bakıp gülüyor mu? Acaba otizm mi uyrana eksiği mi?

Kv den özür falan dileme tabi ki. Bırak eşin naparsa yapsın sen kızına odaklan. Aslında 7 aylık yeni oturmaya başladı demişsin bu normal. Göz teması hiç mi yok. Mesela cee yapınca falan bakıp gülüyor mu? Acaba otizm mi uyrana eksiği mi?
Göz teması çok az ama kahkaha atıyor, gülüyor. Cee yapınca tepki vermiyor, yüzüme bakmıyor ama kucağı, ilgiyi çok seviyor. Ön tanı dendi bize sadece, bu tür davranışlara sebep olabilen metabolik ve genetik hastalıklar varmış. Metabolik testlerde bir şey çıkmadı. Genetik testlerin çıkması bir yıla yakın sürüyormuş, oradan ne gelecek bilmiyoruz şu an, inşallah bir şey çıkmaz.

Bebeğiniz sağlığına kavuşur inşallah.
Eşinizle olan durumda şaşırtıcı değil. Sizin kaç yıllık kocanız,ne şartta olursa olsun normal bir eş gibi destek olmayacağını bilmiyor musunuz?
Bu adam böyle bir adam.
Bu süreçte yaptığı kardır deyip bebeğinizin tedavisiyle ilgileneceksiniz.
Adamın sizi karşı olumlu bir duygusu yok, bu kabul edip,görmezden gelerek geçireceksiniz bu süreci. Sonrasına da bakarsanız ki ben sizin eşinizden böyle bir sebep olmasa da boşanacaginizi düşünmüyordum. Boşanma lafını dile getirmeden gittiği yere kadar götürün.
Bana sarılmasını beklemiyordum ama düzelecek, elimden geleni yaparım demesini bekledim, ben ağlarken üstüne bir de beni azarlayacağı, arabayı anasının evinin önüne çekip benim o bitmiş halimle anasından özür dileyeceğimi düşünmesi çok zoruma gitti. Umarım şehir değiştirir.

Back
X