Kızlar hatırlarsanız kaynanam yüzünden eşimle tartışmıştık ve eşim buradaki mesajlarımı ailesine gösterdiği için konumu kapattırmıştım. Ama olaylar öyle bir hale geldi ki…Kızımda gelişim geriliği ortaya çıktı, otizm ön tanısı var. O kadar strese girdim ki dünya başıma yıkıldı sanki. Haftanın 5 günü fizik tedaviye gidiyoruz. En az üç ay devam edecek fizik tedavisi. Yaşadığımız şehirdeki doktorlar kızıma normal dediler. Ailem, eş..Ama benim içime sinmeyen şeyler vardı, eşi yalvar yakar Ankara’ya götürmeye ikna ettim ve doktor otizm ön tanısı koydu. İki haftadır eeg, tahliller, tetkikler hem çocuğum hem ben mahvolduk. Eş çalışmadığı zamanlar benimle hastaneye geldi. Büyük oğlumla daha ilgili, vakti olduğunda kızımla da ilgileniyor. Ama aramız hala çok kötü. Sadece çocuklarla ilgili meselelerde konuşuyoruz. Bana şu durumda bile hala kötü davranıyor. Memlekete gittik, kv’nin evinin önünde durdu, ben inmedim arabadan. Kardeşi geldi bizim eve çağırmadım. Terapi alıyorum şu an, terapistim kesinlikle annesinden özür dileme diyor, ailem de bayramda git çocuğunun hatrına diyor. Ben çocuğum yüzünden sağlıklı hiçbir şey düşünemiyorum, sürekli internetten hastalık okuyorum, lütfen bana kızımla ilgili güzel şeyler söyleyin, kendimi bir türlü ferahlatamıyorum. Eş başka ilden iş buldum dedi bana, ben de git apartta kalırsın dedim. Keşke öyle bir şey olsa…Kızımı bu noktada bakıcıya verebilir miyim bu halde bilmiyorum. Offff dua edin lütfen, kızım bir an önce dağlığına kavuşsun. ( kızım kafasını geç tuttuğu için 2 aydır hastanelerdeyiz, göz teması sınırlı, hala oturamıyor, 7 aylık oldu mama sandalyesinden bir şey aşıp yiyemiyor, uyanık olduğu zaman hep onunla ilgilenmeliyim, tek tek cevap yazamayacağım, olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var, bu arada benim dalgınlığımdan kredi kartımdan 45 bin lira çekilmişti, bir de onun üzüntüsünü yaşadım, eş ben öderim, üzülme dedi hatta ama o hafta Kv ve görümce bizim yaşadığımız şehre geldiler ve ben onları arayıp gel demediğim için eş bana tekrar küstü. Banka da paramı geri iade etti. )