- 1 Ekim 2010
- 21.738
- 53.859
- 798
Evi satıp yarısını bana verse ben boşanmak için razıyım zaten. Bunu teklif ettim, ev senin üstünde kalsın, 10 yıl bana müsaade et dedim onu da kabul etmedi. Ben evden kızımla çıkarsam onu kabul ediyor sadece. Ben oğlum olmadan nasıl yaparım ? En büyük desteğim, moral kaynağım, hem bana hem kızıma destek şu an. Onu vermeyeceğimi bildiği için mi yapıyor onu da bilmiyorum. Şu an için aramızda boşanma lafı geçmiyor zaten. Sadece şehir değiştirmek istediğini söyledi, ben de kendine eşyalı ev tutabilirsin dedim hepsi o. Ben de düşünüp polis çağırmadım neler yaşamama rağmen ki herkes bana polis çağır demişti o zaman. Konum kapatıldıktan sonra kızımın gelişim geriliği ortaya çıktı, mayısın sonunda teşhis aldık, yapmayın lütfen. Kızımın hamileliğinde, doğumunda, gelişiminde hiçbir sıkıntı yoktu, burada götürdüğüm doktorlar da bir şey var demediler, mayısın sonunda otizm ön tanısı kondu. Benim konum nisanda kapandı. Şu anda ne düşüneceğimi bilmiyorum, sadece çocuğumuza odaklandım. Ankara tıpın gelişim pediatri bölümünü çok övüyorlar, ilde öyle bir bölüm olmadığı için Sağlık durumundan tayinim de oluyormuş, ben Ankara’ya taşınmayı düşünüyorum şu an, tabi 3 temmuzda Ankara’daki doktor ne diyecek o da önemli.
Yo ben demedim tam tersi kuyruguna basmayın sizi zararli çıkarır dedim
yapmayın o zamanda 7 aya kdr göz teması olmayan kollarını uzatmayan oturmayan bir bebekten bahsediyorsunuz o konuda tek cocuk var zanneden bile oldu Neyse ne dersek diyelim bir bahane nasil biliyorsanız öyle yapın