Kızlar 2 yaşında bir kızım var.geçen gün evde koltuktan düştü ve sağ kol dirseği kırıldı.hemen alçıya aldırdık.doktor ameliyatın gerekmediğini ama kırığın da hafife alınacak basit bir kırık olmadığını söyledi.1 haftadır alçıda.dün tanıdığımız vasıtasıyla bir doktora daha gösterdik filmleri.kırık ciddi bi yerde,ileride şekil bozukluğu olabilir,olmayabilirde.ama ben bunu söylemek zorundayım dedi.
Bunun korkusu yetmez gibi çok güzel konuşan kızım kekelemeye başladı.Allahım neler oluyor.Çok kötüyüm.Kekeme mi oldu şimdi.ne yapacağız ne olur bişey söyleyin
Kızlar 2 yaşında bir kızım var.geçen gün evde koltuktan düştü ve sağ kol dirseği kırıldı.hemen alçıya aldırdık.doktor ameliyatın gerekmediğini ama kırığın da hafife alınacak basit bir kırık olmadığını söyledi.1 haftadır alçıda.dün tanıdığımız vasıtasıyla bir doktora daha gösterdik filmleri.kırık ciddi bi yerde,ileride şekil bozukluğu olabilir,olmayabilirde.ama ben bunu söylemek zorundayım dedi.
Bunun korkusu yetmez gibi çok güzel konuşan kızım kekelemeye başladı.Allahım neler oluyor.Çok kötüyüm.Kekeme mi oldu şimdi.ne yapacağız ne olur bişey söyleyin
Bunun korkusu yetmez gibi çok güzel konuşan kızım kekelemeye başladı.Allahım neler oluyor.Çok kötüyüm.Kekeme mi oldu şimdi.ne yapacağız ne olur bişey söylegeçmiş olsun..
korkma kekelemesi korkudandır geçer..alçıyıda fazla hareket ettirmeden taşırsa bişey olmaz allahın izniyle..
canım benim fazla panik yapma şekil ozukluğu olsa benim olurdu herhalde 9 yaşında kolumu kırmıştım hemde hem kırık hemde çıkmıştı ameliyatta olmadım 2 hafta hastanede yattım şu anada kolum gayate iyi..kekeme olmasıda korkudandır bi okuttur nazarda çok değiyo çocuklara bi cevşen felan al tak şimdiden çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?