ben menfaatçiymişim

kızsanda kıyamıyosun annene belliki
ve ne kadarda doğru aynı zamanda
takma kafana canım annedir nede olsa
benim annemde genelde gergindir ama sevmediğinden değil elbet
oluyor ana kız arasında sorun etme ince düşüncelisin anladığım kadarıyla
ama bazen olay olur olmaz unutmak çok faydalı oluyor
incinen yerine dokunma sadece

yok canm ben zaten bu laflara takılıp küsmemde eminim annem küser bana bi kaç gün :26:

canım uzme kendını annen kotu nıyetlı oldugu ıcın soylememıstır .
sınırlenmıstır patlamısdır o da bır an da .
olur anne kız arasın da boyle seyler .kafana takma .

yok canm ben zaten bu laflara takılıp küsmemde eminim annem küser bana bi kaç gün :26:

küssün canım takılma
bazen annelik görevi evlatlara düşse çokmu yani
evladım yok ama içgüdülerim kuvveti emın ol üzülmeni hiç istememiştir
belki hayata belki birilerine oda kırgın ve kızgındır
bunun acısnı bugün senden çıkartmışsa...

valla benim annemle aram iyidir arkadas gibiyiz ama cok yakin arkadasimin annesiyle durumu ayni senin gibi bazen yeri gelir anneme keske benim annemde senin gibi olsa der oda senin gibi ince düsünceli her zaman alttan alan o olurdu oda senin gibi calisti ve okudu annesi laf etmesin diye onlardan tek kurus almadi ama lutfen annen canindir ama kendinden taviz verme eger senin kredi borcun varsa borcunu öde ilk hayat senin hayatin annen herseyin olabilir ama sende önemlisin arkadasimdan biliyorum onun hayati annnesinin iki dudaginda artik annesi istemedigi icin benimle en iyi arkadasiyla bile konusmu bunlari yazdikca ne kadar üzülüyorum ama sen sen ol kendi hayatinin kararlarini kendin ver lütfen annende olsa hayatina bi yerde sinir cek ve iceri girmesine izin verme olurmu bu yazdiklarim tecrübeyle sabittir

canım malesef bazen büyükler sanki biz onları doğurmuşuz edasında oluyolar. benim babamda zamanında çalıştığın parayı bana vermezsen seni evlatlıktan reddederim demişti. bende bu yüzden edeceksen hiç durma dedim. bu arada kendi emekli annem emekli. kendi evimiz 3 kira alıyoruz ama babamın gezme parasına yetiştiremiyoduk. annemin maaş kartıda onda duruyodu. ben üniv giderken annem kıyı köşe para saklıyodu yol arçlığımı zor çıkarıyodum arkaaşlarım yemek yerken ben kenarda duruyodum. tam çalışmışım azıcık elim para gördü babam böle bişi yaptı. o yüzden ben büyüklerin herzaman iyi nyetli olduğuna inanmıyorum. bir çok kişi çocuk dünyaya getirirken tek düşüncesi yaşlanınca bana baksın oluyo ve bu mantığın üzerine çok yoğunlaşıyolar.

sen üzme kendini hatalı değilsin ama ikinizde sakinleşince nedemek istediğini anlatırsın annene

Canim ya bazen ebeveynlerde aci hayat sartlarinda bunalabiliyorlar. Annenin bir sinir patlamasina denk gelmis olqbilirsin. Eh seninde kendi sorunlarin var. Tam catismis.

Uzme kendini aile dedigin icindeki bombayi patlatip rahatladiktan sonra dahi sarilip hayatina devam edendir. Olur boyle seyler.

Seni takdir ettim kotu kelimeler cikmamis agzindan. Ohoo Allah saglik ve birlik versin daha ne borclar odersiniz siz

yanlış anlama ama bence menffaaitçi ve bencilce davranan başka biri hem de çok yakınında...sen mantıklısın devam...

kız çocuklarına her lafı söylerler.erkek çocuklar bin beterlerini yapar,üstüne gitmeyim derler.hem en büyüksün hem kızsın canım bundan büyük suç mu olur,mecbur duyacaksın bu lafları.

yazık walaa bencilce davranann aneiniz olmuşş bencee 30 yaşındayımm bana normal gelmedi anneizin tutumuuu sen hem okuyup hemde çalışan biri olmusun fedakarlıktır bunun adı !

Son düzenleme:
Back
X