BEN Mİ ABARTIYORUM ACABA?

Kız neden utansın ki? Ayrıca ne zararı var size anlamadım. Eşiniz başka bir kadınla aynı arabaya binince nikahınız mı düşüyor? Gerçekten buna sinir olup ağladınız mı ciddi ciddi? Allah başka dert vermesin. Başlığa da cevap vereyim evet abartıyorsunuz

hergün erkek iş arkadaşımla birlikte işe geliyoruz.
onun işi olursa başka bir erkek iş arkadaşım beni alıyor.
koca bir katta bir erkek arkadaşımla yanyana ayrı iki ofiste çalışıyoruz.
ve son olarak işyerindeki tek kadın çalışanım.
bu şartlar altında bunca rezilliğime rağmen kocam önce iş yerinde katliam çıkartıp sonra da beni boşamadığı için kurban kesmeliyim sanırım.
Koca ayrı bir de Seni alan erkek arkadaşların eşi , Sevgilisi seni potansiyel koca avcısı olarak görebilir , aman dikkat 🤣🤣

Gevşek olduğumu öğrendim biraz önceki hanımefendiden.Benden rahatı mezarda o zaman. Orda da sorgu melekleri var 🤣
Ben de şu an öğrendim gerçekten şok oldum 😂
Benim eşim de kendi şirketinin ama kiralık aracı var şirket üzerine e ortagida çalışanı da kadın ve onlar da kullanıyor hatta bazen eşim bırakıyor bazen onlar eşimi bırakıyor ne yapmak gerek bilemedim gidip az darlayip geleyim ben o zaman gevşek miyim ben diye 🤣

Merhaba arkadaşlar eşim saha işi yapıyor. Her gün belli bir nokta dan şirket aracını alıp başka bir noktaya geçiyor . Sorun şu eşimin ekip arkadaşı olmayan kız her gün eşime mesaj atıyor günaydın beni de beklermisin diye son 1 haftadır bunu her gün yapar oldu bu kız. Bugun en son patladım yeter tek sen misin birime giden diye başka ekipte var onla gitsin diye . Yok ben sana dürüstüm kim götür demek se götürrüm gibi laflar geveledi. Abartıyor muyum ben ya . Her gün her gün kızın utanması da yok benim yanımda mesaj atıyor. Sabah sabah işe geldim sinirden ağladım .
Bu kadar rahatsizsaniz eşinizi şirket aracına bindirmeyin hanimefendi.

Ben de şu an öğrendim gerçekten şok oldum 😂
Benim eşim de kendi şirketinin ama kiralık aracı var şirket üzerine e ortagida çalışanı da kadın ve onlar da kullanıyor hatta bazen eşim bırakıyor bazen onlar eşimi bırakıyor ne yapmak gerek bilemedim gidip az darlayip geleyim ben o zaman gevşek miyim ben diye 🤣
Darla kız iki tabak kır senin neyin eksik 😁

ama götürecek çok kişi var tek neden benim eşim
Bu özgüvensizlik neden gidip bunun icin ağlayacak kadar? Gercekten telefon karıstırmak böyle seyler icin aglamak kavga etmek anormal kendine güvenmeyen kadın davranışları.. hani insan gercekten öyle bile olsa sırf öyle gözükmemek icin tutar kendini

Back
X