Ben mi abartıyorum acaba

normalde kaba davranmaz ama bu defa kaba davrandı evtt bende bu yüzden taktım kafama zaten sabahtan akşama kdr bu olayı düşünmekten kendimi alamadım.burcu kova

Kova burclari kaba olmaz genellikle diye biliyorum ben. Belki de kötü bi gününe denk gelmistir. Izle bakalim bundan sonraki hal ve tavirlarini tekrarlicak mi öyle bisey

Kova burclari kaba olmaz genellikle diye biliyorum ben. Belki de kötü bi gününe denk gelmistir. Izle bakalim bundan sonraki hal ve tavirlarini tekrarlicak mi öyle bisey

yoo kötü bi gününde değildi sabah konuşmuştuk çünkü, yeğeni oldu diye şımardı sanırım

Anlattiginizdan size ulasamadigi icin kizdigini anladim ben, altin mevzusu onemli degil bence kendinizi degersiz hissetmenize gerek yok.. Normal bir zamanda arayip ulasamayinca bir de teli hic bisey olmamis gibi acarsa karsidaki insan ben de sinir oluyorum.. :)

Karsimdaki insana ulasamadigimda bende sinirlenirim ama bence işin içinde altının sende olmasi ve taki merasiminin gecikmesinden dolayi ailesi abisu yada ablasina mahçup olmasida soz konusu.. bence uzatmaya değmez aranız boşuna bozulmasın

Kafama takmazdim ama uygun bir zamanda ona bana bir daha sirf sinirlendi ve birazcik gerildi diye bagiramayacagini anlayacagi dilde anlatirdim...

Evet bende eşine telle arayıpta ulaşamıyınca çok sinirleniyorum ve açtığında mutlaka basıyorum kalayı insan endişe ediyo.yani olur böyle şeyler.mesela altına ulaşamaması:)değil bence seni merak etmiştir

aman canım kafaya taktığın şeye bak..belki acelesi falan vardır..kızmak istememiştir ama o an öyle olmuştur.

Ay banada sinur basiyor ulasamayinca hatta bir insan evladinin teline 25 dk bakmamai sinirime dokunur
benim esim bana ulsamaain kolu komsu kim varsa arar hemen kafada senaryolar yaZar gaz sizdi zehirlendik vb
Bende hemen kaza belayi dusunurum
anlayacagin durum hemen hemen herkesde ayni

geçen annem telefonu almadan bakkala gitmiş,dönene kadar 5 kişiyi aradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…