Aynısını yazmaya gelmiştim ki yazılmışı varmış:) altına imza atmak kaldı.
Aynen. Ben de aynısını yazacaktım.
Ahh ahh bilmem mi. Ben de öyle. Bornozunu bile ıslak ıslak yatağın üstüne bırakır. Çamaşır çorap cekmecelerinin kapağını kapatmaz. Coraplarini fırlatıp atar saatlerce tekini ararım kirli sepetine atmak için.Bunların aynısı tek fark ben calismiyorum ama sağlam hizmetçiyimdir.yapmasam evi b.k götürur.
Aynısını yazmaya gelmiştim ki yazılmışı varmış:) altına imza atmak kaldı.
Aynen. Ben de aynısını yazacaktım.
Bende düşünüyorum bunu ama onun umrunda olmaz
Günlerce dursa hiç ilgilenmez
En son o pislikler yine bana kalır ben daha beter deliririm bu defa .
Aslında asıl sorun bunlari sorun olarak görmemesi.
Çamaşırını yıkamasan aynı gömleği 1 yıl giyer değişerek diğerleriyle.
Çöplerini yığar masanın üzeri e oturma odasına .
Onu etkilemez yani bu durum .
40 kere konuştum. Yapamıyorum gücüm yetmiyor diye
aldığınız maaş nereye gidiyorSöyleniyormuşum surekli .lafta soyletmiyor .bana birsey yapma soylenmede diyor
Yapmayacagim bakalim
Ins ev tepeme cokmezzzz
Ah canim benm evlilikten sogutmak istemem ama isler oyle filmlerde ki gibi gitmiyor.sonuçta ikinizde çalışıyorsunuz eşit şekilde diğer işleri paylaşmanız gerekir. tartışmalarla olmuyorsa güzelce konuşmayı denediniz mi. sizden küçüğüm bekarım akıl vermek gibi olmasın ama çocuğu bi gün anne veya kayınvalidenize bıraksanız güzel yemekler güzel bi ortam hazırlasanız kendinizde normaldekinden daha şık olsanız güzel bi yemekten soran ben dili kullanarak kendinizi eşinize ifade etseniz çümkü her şey rutinleşmiş gibi gözüküyor. işe gidip gelip yatıyor ve sizin kalan her şeyi yapmanıza alışmış erkekler rutine binince heycanını yitiren canlılar. dediğim gibi yaparak hem bi heycan getirip hem bu konuda tatlıca konuşursanız belki eşiniz de tekrar bir heyecanla değişebilir.umarım en kısa zamanda çzöüm bulursunuz.
Cok zor biliyorum ama alismaktan basqa care yok malesef benim esimde oyle.zaten bence cogunluk oyle.cok fazla var tenbel es.benimki yan yana otururuz koltukta cayini bile masadan almaz icdimi bos bardagi bile masaya koymaz bana verir bunu masaya koy diye tabi bende sert cikisiyorum.yani 10kadindan en az 5 i bu dyrumdaAh canim benm evlilikten sogutmak istemem ama isler oyle filmlerde ki gibi gitmiyor.
Onerin icin sagol yinede
Ama sorumsuz biriyle evde oturup yemek yesem ne .
Cocugu burakacak kimsede yok ayrica
Zaten oturup sallana sallana yemek yiyecek gibi bir bos zamanim bile yok kafamin ici bile o kadar doluki .
Elim dursa beynim durmuyor
Neyi ne zaman yapayim diye yetismeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?