Ben mi abartıyorum akıl verirmisiniz ???

Boyle seyler okuyunca evlilikten soguyorum. Ama aslinda onun boyle davranmasinda sizin payiniz var.
Muzurtilkinin yazdigini uygula. Cocuk gibi davranma esine. Kendi sorumluluklarini bilsin. Tabi onun boyle olmasinin ilk payi annede. Egitim almamis duzgunce simdi mecbur siz vereceksiniz o egitimi.

Arkadaşların dediğine katiliyorum kesinlikle yapma ama öyle 1-2 gün değil eşin rahatsiz olana kadar devam et protestona. sadece çocuğun ihtiyaclarini karşıla. eşin senin sunduğun rahatlığa alışmış o rahatlığı cekiverince sudan çıkmış balığa döner. denemesi bedava

Günümüz kadınlarının başlıca sorunlarından.. çalışsın çalışmasın kadın herşeyi tam yapmak evi düzenli tutup sürekli yemek yapıp çocuğa en iyi şekilde bakmak gibi bir sürü görev üstlenirken erkek işe gidip gelir market alışverişi bile yapmaz. Benim tavsiyem maddiyatinizi zorlayarak da olsa eve haftalık yardımcı alın. Hem hayat standartlarinizi yükseltmek için dışarda çalışıyorsunuz hem de yükseltmek yerine kendinizi tuketiyosunuz. Değmez. İşleri yapmamak toz almamak yemek yapmamak çözüm değil bir baş kaldiri olur ki huzursuzluktan başka işe yaramaz bence yardımcı alın birkaç ay maddi olarak sizi zorlasin belki eşiniz bazı şeyleri üstlenmeye başlar. Oturun konuşun ben yetişemiyorum çocuk doğurdum ama fiziksel ihtiyaçlarıni anca karsilayabiliyorum onu eğitecek sevecek vakitlerde iş yapıyorum deyin. Suçlar gibi değil de kendi derdinizi anlatın ve yardımcı alın mutlaka.. yani parayla yola getirmeye çalışın eşinizi

Çocuğa yemek yapın, onun çamaşırlarını yıkayın.
Eşinize yemek yapmayın, çamaşırlarını yıkamayın, kısacası ona ait hiç bir şeyi yapmayın. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

Gecen sirf bu sebeple esime cikistim.
"Dogarken biz sozlesme mi imzaliyoruz evin her isini yuklenecegimize dair" dedim.
Nasil bir dogaymis anlamadim gitti robot gibi yaratilmisiz mubarek!
Valla arkadaslara katiliyorum. Hicbirseyini yapma.
Cocugunu ihmal etmeyecek sekilde cek elini etegini gorsun.
1 hafta kadar hicbirseye dokunmadim.
"Evin nesi var tertemiz" diyen adam isyan etti kalkti ev isi yapti.
Sen de denemelisin cok ise yariyor

Bunların aynısı tek fark ben calismiyorum ama sağlam hizmetçiyimdir.yapmasam evi b.k götürur.
Ahh ahh bilmem mi. Ben de öyle. Bornozunu bile ıslak ıslak yatağın üstüne bırakır. Çamaşır çorap cekmecelerinin kapağını kapatmaz. Coraplarini fırlatıp atar saatlerce tekini ararım kirli sepetine atmak için.

Bir de bana ise gir çalış diyor ne çalışıcam bu adama ben , iki de çocuğum var zaten. Iyice köle olucam. Normal düzenli bir eş olsa çalışırım tabi ki ama biliyorum ki evdeki bütün işler yine bana kalacak.

Aynısını yazmaya gelmiştim ki yazılmışı varmış:) altına imza atmak kaldı.

Aynen. Ben de aynısını yazacaktım.

Bende bunları deneyin diyecektim . Eğer rahatsız olmaz diyorsanız en azından ütü yapmayın, alışveriş ve yemek yapmayın hep çocuğa kadar olsun .

İşiniz zor gerçekten bu kadar tembellik varsa düzeleceğini pek sanmıyorum en azından alışveriş yapıyor olsaydı belki diyecektim ama onu da yapmıyormuş . En azından onunla ilgili işlerden kendinizi soyutlayin ve evi pisletmesine izin vermeyin sürekli uyarın en azından yükünüz hafifler .

Benim eşim de ayni. Yapmıyorum arkadas, evi pislik götürsün, irobot da alicam, kendi kendine supursun evi, bir şey isterse sana daha yakın diyorum. Hazır köfte, tavuk,pizza vs yiyoruz. Sebzeyi hazır dondurulmus, dogranmis aliyorum. Yemek masrafımiz arttı haliyle. Bakalım hangimiz pes edecek.

Eşin hem çok tembel, hem merhametsizmiş. Böyle insan ile ömür geçmez. Çalişmasaydinda geçmez.

Bence muzurtilki nin söylediklerini dene. Baktin olmuyor o zaman restini çek ve boşan. Zaten şu an tek kişilik evlilik yaşiyorsun. Öyle sadece blöf yaparak değil, ciddi ciddi boşan.

Ilerde yoksa çok hasta olursun, ağrilarin olur ve değmez. Hiçkimsenin hizmetçisi değilsin!

Söyleniyormuşum surekli .lafta soyletmiyor .bana birsey yapma soylenmede diyor
Yapmayacagim bakalim
Ins ev tepeme cokmezzzz
aldığınız maaş nereye gidiyor
ne demek maddi gücüm yok çalışıyorsunuz ya
sakın borçlar var demeyin

vermeyin eve maaşınızı biraz yapın böyle
yaptığı çöğ yığınlarınını da resmini çekip kv kp e gösterin
maaş için sorun yaparsa eee yetişemiyorum hayatım bırak da dilediğimce para harcayayım
eve bakmak gibi bir zorumluluğum yok zaten diyin

ama yapın bunu..
bundan 5 yıl önceki biz geldi gözümün önüne

Çocugunun ve senin gecımını sağlayacak seylerı yap
cocugunu yedir içir giydir kendını bir de
eşinin yediği şeyleri sen kaldırma, çöpler bırak ortada kalsın ciddiyım
eşinin arkasını toplama bakalım ne yapacak
eve onun sevdiği yiyecekleri alma
eksiklikleri fark etsin ,yetişemıyorum dersin
kıyafetlerını utuleme bırak ütüsüz kalsın giysileri

İşi bırakıyorum , çocuk ve evle birlikte idare edemiyorum artık , diye blöf yap :) yada yardımcı için bütçe açın ..

Ah canim benm evlilikten sogutmak istemem ama isler oyle filmlerde ki gibi gitmiyor.
Onerin icin sagol yinede
Ama sorumsuz biriyle evde oturup yemek yesem ne .
Cocugu burakacak kimsede yok ayrica
Zaten oturup sallana sallana yemek yiyecek gibi bir bos zamanim bile yok kafamin ici bile o kadar doluki .
Elim dursa beynim durmuyor
Neyi ne zaman yapayim diye yetismeye calisiyorum

Yapmayin
Sadece cocugunuzun ve kendinizin yemegini yapin
Camasirlarini yikalamayin
Utulemeyin
Onun kullandigi hicbirseyi av sirasinda almayin
Anca bundan anlar
Ne tuhaf insanlar var ya

Cok zor biliyorum ama alismaktan basqa care yok malesef benim esimde oyle.zaten bence cogunluk oyle.cok fazla var tenbel es.benimki yan yana otururuz koltukta cayini bile masadan almaz icdimi bos bardagi bile masaya koymaz bana verir bunu masaya koy diye tabi bende sert cikisiyorum.yani 10kadindan en az 5 i bu dyrumda

Temizlikçi için bütçe ayırmasını söyleyin. Yani bu şekilde giderse bir yerden sonra sağlığınız bozulur. Ne bilim ağlasanız önünde bir şeyleri değiştirmek istemez mi?
Erkekleri anlamak imkansız, yani evlenmeyip bekar yaşasanız hayatınız ne kadar rahat olurdu, bunu düşünmüyorlar, kadınların yaptığı fedakarlıkların haddi hesabı mı var. İnşallah bir çözüm bulursunuz, Allah eşinizi de ıslah etsin

Ev hanimi bile olsaniz kocanizin meyve copunu atmak zorunda degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…