• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum bilemedim eşime yaptığım cacık ve kuzenin yorumu

Dün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
Hayır yani cacığın üstünde koskoca bir kalp var naneden yapılmış isimlerimizin baş harfi var yani kim hazırlayabilir. Daha önceden eşime sanki gereksiz bir yakınlaşma alttan alttan işleme sezmiştim ama acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim bi taraftanda. Şimdi bu dediği ne ki yani. Sizce abartıyo muyum. Büyütmeye değer mi değmez mi offff
eşin ne cevap verdi?
kuzen kasıtlı yapmış anlamayacak bişey yok:))
üzerinde durmaya değmez ama uzak durun bence.

Öylemi biz hep watsaptan davet ederiz te Allahım ya. Nolmuş yani bi değişiklik yaptım yemeğimi süsledim. Kocişçilik oynamayla ne ilgisi var. Lütfen laf olsun diye yorum yapmayın. Hem kocişçilik oynuyosamda oynarım yani ayıp mı günah mı nedir yani. Grupta 20 tane kuzeni var yakın olanlar gelsin diye yazdı adamcağız. Evimde müsait soframda. Bizi özelliklede beni bilirler ki misafirden yüksünmem o yüzden davet bile beklemez benim yakınlarım
O zaman kuzenlerin lafınada hiç bozulmayacaksın ve eleştiriyede açık olacaksın cicim :KK66:

Dün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
Hayır yani cacığın üstünde koskoca bir kalp var naneden yapılmış isimlerimizin baş harfi var yani kim hazırlayabilir. Daha önceden eşime sanki gereksiz bir yakınlaşma alttan alttan işleme sezmiştim ama acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim bi taraftanda. Şimdi bu dediği ne ki yani. Sizce abartıyo muyum. Büyütmeye değer mi değmez mi offff

aman boşver büyütmeye değmez, bence bu akraba watsup guruplarından uzak durmakta fayda var

"Bu yemekleri sana kim hazırladı?" diye soruyorsa korkma.
Buna bile kafası çalışmıyorsa takılma :)

Herhalde soru olarak sormamistir, komsu teyzenin hazirlamadigini bilecek kadar kafasi calisiyordur. geyik yapmis iste uzatilacak bisey yok. biz de kuzenlerimle sacma sapan sakalasiriz, insan ailesiyle sacmalamayacak da kiminle sacmalayacak...

Ya ne güzel bem okurken gülümsedim Allh nesenizi bozmasin.
Kocişlik nedir ki sacma sacma yorumlar yapılıyor. Yok kocişlik oynuyorsun yok ben hic naneden bas harfi yapmadım.
Kiskananlar catlasin tatlim sen hic takma.
Boyle mutlu ciftler gormek cok guzel bir şey bence hayatinizda ne guzel anilariniz oluyor.
Kuzene gelince de bence onda bir iş var kiskaniyor bence.
Yada ciddi ciddi mal. O soruyu sorduguna göre.
Boşver takma hic keyfine bak sen.

eşiniz ne cevap verdi? kim yapcak eşim yaptı tabi deseydi ya da fotoğraf atsaydı... ne bileyim orda sus pus takılıp da bu konuyu burda açmak... cacık ya alt tarafı.

Kadının cacigin üzerine isimlerinin bas harflerini yazması bile inceden dalga mevzusu olmuş hayret valla.

Hayır ben yapmadım böyle birşey ancak icimden gelseydi yapadabilirdim . Ne var yani yazdiysa. Kadın icinden gelmis yazmis kendi mutlu kocasi mutlu kime ne. Ne kadar gereksiz mevzu olmus.

Konu sahibi bosver kuzeni belki boşluğuna gelmiştir öyle soruvermistir takılma. Esine güzel sofralar hazırlamaya devam et. Allah esinle muhabbetinizi arttirsin:KK25:

ama ne espiriymiş hiç gülesimiz yoktu:63:kuzene bak ya.

Back
X