• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum bilemedim eşime yaptığım cacık ve kuzenin yorumu

Cacık ya o. Pasta mı sanki de yazı yazdınız üstüne?:KK53:
Hani ayran ve salatalıkla yapılan atıştırmalık?

Bir buçuk yıllık evliyim ilk defa böyle bişey yaptım. Eşim de kuzenlerini davet etmek istedi çünkü hem özenli güzel yapmıştım yemeği hemde biraz fazla abartıp çok yapmışım. Hep beraber yeriz diye düşündü. Öyle şey ettiğinden değil yani :)

Kuzen grubum vs yok da foto ve buyrun beraber yiyelim mesajını yemek daveti olarak algılamam asla

Gerçekten davet ise açar teli çağırır kaldı ki sofra kurulmuş kuzenler karşı dairede mi de gelecekler bir de hepsi mi gelecek

O kuzen ya sevimlilik olsun karıcığım hazırladı diye bir cevap versin diye sordu ya da siz daha önce onu eve davet etmedi iseniz birlikte yemek için davete laf etti ya da tamamen dan dun yazdı

Ama cidden o söze alınmak aklıma bile gelmez benim boş verin

Esinizde paylasmasaymis. Sofraya oturup yemek fotografi cekip mi davet edilir insanlar yemeğe.
Özellikle baş harfli cacık fotoğrafı yollamak? Kim olsa dalga gecer. Boyle seyleri ciftler aralarinda yapabilir herkes memnunsa kime ne ama kalkip gereksiz sekilde herkese yayma geregi duyarsaniz, her lafida duyarsiniz.

ya millet eleştiri için yer arıyor resmen. Kadın evliliğinde mutlu, eşi böyle şeylere değer veren biri ki yapıyor. Hemen koçiş muhabbetine girmişsiniz. Bunu söylerken akşamına ben de yapayım belki benim koca da bir güleryüz gösterir diyenler vardır aranızda kesin ama burada öyle yazamazsınız tabii :KK70: varsa yoksa eleştiri.

Kuzenin sözü oldukça gereksiz ama kafanıza takmayın. Gülün geçin. Mutluluklar :KK5:

Not: Dün cacık yapmıştım keşke ben de böyle bir şey yapsaydım hoşuma gitti :KK66:

Kocisçi diye dalga gecilmesinin sebebi mutlu olmalari ve baş harfi yazması değil bence.
Bizim mesela esim ile özel hitaplarimiz var birbirimize ama kalkıp onlari insan icinde soylemiyoruz.
Eşimle baş başa hoş bir akşam yemegi için kullandigim romantik detaylari misafir agirlarken kullanmam, fotoğrafinids cekip gosterme geregi duymadim hic mesela? Anlatabildim mi?

Bazı şeylerin paylaşılması gereksiz, gereksiz şeyler paylasirsa herkes herseyi der. Belki benimde esime yaptigim bize romantik ve hoş gelen seyler buradakiler icin veya baskaları icin saçmalık olabilir. Ama kimseye göstermedigim icin kimsede yorum yapmiyor mesela bak ne kadar basit.

Bende yapicam cok guzel fikir nekadar guzel esini mutlu etmissin:KK200: kuzenide takma bosver afiyet olsun ;)

Ben kuzenin dediğine asla takılmazdım , ben mi tuhafım acaba:110:

huzur bozmak için söylenmiş bir cumle..o anki mutlulugunuzu kiskanmis..kıskanç insanlardan uzak durun..zarar gelir tadiniz kaçar...çokta göz önünde yaşamayın ilişkinizi..nazar değmesin.

bence kuzeni saçmalamış. kim hazırlamış olabilir allah askına. dayısı degil herhalde

Çok tatlısınız ya umarım hep böyle muhabbet dolu geçer evliliğiniz . Allah bozmasın .
Kuzeni takmayın , gereksiz yere canınızı sıkmayın. .

Back
X