Ben mi abartıyorum, bütün kaynanalar böyle mi?

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
Kizlar 1 tane oglum var rabbim nasip ederse bide kizim olacak, 6 aylık hamileyim yardimcim kimse yok, kendi evimin isini kendim tutuyorum şükür, agirda kaldiriyorum kayınvalidem hiç acımıyor, daha genc 56 yasinda her isini yapabilir, bunun cocugu durmuyor, karnında bir tane daha var demiyor, isimi yap diyor, halim kalmıyor artık, bazen nefes bile alamıyorum hamilelikten, hiç acimiyor insan der bu gelin 2 canli oğlu durmuyor tobe misafiri vardi bugun cagirdi gittim insan elinin ucuyla yardim eder yemek yedigi tabağı bile yika diye onume attı, suc bende aslinda yapmiycam ama dayanamiyorum yemekleri hazirladim cay meyve derken halim kalmadı, demek istediğim neden bu kadar acimasizlar, ben mi abartıyorum ? Benim gelinim iki canlı olsa yemin ederim is tutturmaya kıymam, esimde anlayışsız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmamalisin.acaba yapmasan esin mi tepki gosteriyor ondan mi cekinip yapiyorsun.esin tepki gosteriyorsa esin de cok acimasizmis.biraz merhamet gelirse icine soyle dayanamiyorum de

Neden bosluk birakmak yerine @ koydunuz;)
Kv ile birliktemi yasiyorsunuz.
Hyr her kv boyle degil ben bekarim annemde kv gelinimizin tum yukunu almaya calisyor.
Kv niz merhametsizmis

Hamilesin, "aman aman agrim var, ay ayaklarim sisti, vay midem bulaniyor" deyip kendini cekmek bu kadar zor olmamali. Ayrica esim anlayissiz demissin. Boyle birini baba yapmazdim ben olsam.

Ayrica bosluk yerine @ neden?

Aralara koyduğun @ yüzünden konunu okuyamadım :KK14:

Bu @ leri koymanın sebebi neydi ki ? :eek:

Adın cidden kader diye bu başına gelenleri çekmek zorunda değilsin.
Zaten gebeymişsin, ağla sinir krizi falan geçir bir kere yalancıktan.
Korkut onu.

Ya hadi kocanla kaynananın zihinsel problemleri var da sen neden karnındaki bebeği düşünmüyorsun?
Saçma sapan ağır işler yapıyorsun ?O bebeğe bir şey olsa hesabını kim verecek bi söyler misin bana ?
2016 yılındayız yahu biraz kafalar değişsin artık.
Kaynana koca cahilse sen diyeceksin ben bu halimle iş miş yapamam diyeceksin.
Bir de yok yapmazdım da ama yaptım falan filan diye konuşuyorsun ayy sinirlerim zıpladı yeminle.
Yahu noluyor yapmayınca kurşuna mı diziyorlar ne bu korku?
Yapınca da madalya takmıyor kimse ee o zaman ?

Bence problem sende kendine bu eziyeti reva gören sensin ...böyle ses cikaramayip kendi canini hice sayan hadi kendi canindan gectim.iki cocugunu birden riske atan insanlara bir de elalem ne derci insanlara cok sinir oluyorum bu ne yaa iş bu ev işi elinin kiri yapma pis kalsin senin ve bebeginin canindan kiymetli mi..

Ayrica ben hamileligimi 4. Aydan itibaren yatarak gecirdim kayinvalidem temizlik yemek hepsini yapti corabimi bile giydiriyordu .. mesele kaynana görümce degil aslinda insana denk gelmek merhametlisine...

Hayır her kaynana böyle değil. Sende yapmam de yani yoksa böyle devam eder

Back
X