- 16 Kasım 2014
- 437
- 163
- 63
bugün bizde aynen bu şekildeydik. ben bağırıyorum o gülüyor çok mu kıskanıyorsun bakim diye.bazen sinirlendirmek hoşlarına gidiyor cidden galiba :) ben sinirden çıldırma anındayken eşim kahkaha atıyor bazen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bizde aynen bu şekildeydik. ben bağırıyorum o gülüyor çok mu kıskanıyorsun bakim diye.bazen sinirlendirmek hoşlarına gidiyor cidden galiba :) ben sinirden çıldırma anındayken eşim kahkaha atıyor bazen![]()
Kesinlikle abartmıyorsun sonuna kadar haklısın. Benzer bi durum benim başıma geldi özelden yazayım sana.5 yıllık sevgililiğin ardından evlendim ve 6 aylık evliyiz. eşimin odunlukları vardır ama bana çok düşkündür ve bütün odunluklarına katlanma sebebim en sevdiğim yönü bana çok sadıktır sözümden çıkmaz bu konularda.ikimizde çok kıskancız bu arada.ve ona o kadar çok güveniyorum ki ama bugün beni hayal kırıklığına uğrattı hiç beklemiyordum.uzatmadan anlatayım...dün faceden bir kızın eklediğini söyledi.normalde akrabaları dışında hiç bir kız ekli değildir facesinde ve biri eklediğinde bana söyler bende sil derim silerdi.gene aynı şekilde sil dedim. kız bir kez eklemiş benimki silmiş bu 2. eklemesiymiş. ekleyim nolucak dedi ikimizde inatlaştık güven konusuna getirdi durumu. bende dün faceyi açıpta bakmadım kim bu kız diye.ekle dedim tavırlı şekilde. bugün konusu açıldı ekledin mi onu dedim evet dedi. facesine girip baktım bir resmi var kızın o da bilindik sü..t..k kızlar gibi. 30 a yakın ortak arkadaşları varmış. bu resmi görmüyo musun neden ekliyorsun dedim o da ne olmuş ekleyince konuştuk mu sanki dedi.ben çıldırdım iyice. o arada kıskanmam hoşuna gitti üstüme geldi kavga ettik.sonra mesaj atmış ben sanada haber verecektim o kıza neden eklediğini sorup silecektim dedi hoşuma gittiği için uzattım dedi.bu arada eşimin kardeşini benim kardeşimi falanda eklemiş bu kız ve onlarda onaylıyor pek düzgün bir kız değil. sonra sildi benimkide ama çok kalbim kırıldı sorun şu ki eşim benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu biliyor ama ilk kez böyle inatlaştı benimle. sonrada sen bana güvenmiyorsun diye tavır yapıyor. offf ben mi abartıyorum bir akıl verin lütfen![]()
Esimle nisanlanınca kapattık fb. Sonra ben anlamsz bulmuştum o zamanlar üç yıllk evliyiz güven sorunu yada int. İle ilgili tartışmamız olmadı..Arkadaslar bir avukat olarak sunu soyleyecegim meslege basladigimdan beri karsima gelen bosanma davalarinin % 85'nin nedeni fb sayesinde tanisilan kadinlar ve erkekler. Insanlarimiz sanali kadin-erkek bulma araci kullanmaya devam ederse bu oran % 100'e cikacak nerdeyse. Geri kalan aldatmalar isyerinde tanisilan kisiler ve ortak arkadaslarin tanistirdiklari oluyor. Kucuk bir kisim da eski sevgili olayi. Silin fbleri kurtulun gitsin :)) ( fb bana dava acarmis simdi :)![]()
evet sakladığı hiç bir şey yok bu konuda ama gözümün içine baka baka istemediğim birşey yaptı kızacağımı bile bile. bir isteği kabul etmek önemsiz evet ama ısrar etti inatlaştı benimle halbuki ne gerek vardıbence kixdini belli ettin cok uzatma ama gozum ustunde gibi imalarda bulun zaten adam saklalamis sana sadikligi konusunda kendine guveni tam
cnm inş. o isabetli kararı biz de alıp kapatacağız. zaten öyle pek takılmaz eşim arada sırada girer bende arada bir girip bakarım onun facesine. kapatıcam dedi ama bakalım napıcakEsimle nisanlanınca kapattık fb. Sonra ben anlamsz bulmuştum o zamanlar üç yıllk evliyiz güven sorunu yada int. İle ilgili tartışmamız olmadı..
Şimdilerde ne isabetli bi kararmış diyorum:)
Kim nerde napıo aman banane hayatına bak yeterrr
Kuzummm seni suan cok iyi anliyorum ama esin zaten seni sinir etmek icin yaptigini soylemis :) hem surda izine ne kaldi gelince bol bol sinirini cikarirsin :) simdi dert etme en iyisi komple facebook'u kapatmak :) kokten cozum5 yıllık sevgililiğin aryaptigievlendim ve 6 aylık evliyiz. eşimin odunlukları vardır ama bana çok düşkündür ve bütün odunluklarına katlanma sebebim en sevdiğim yönü bana çok sadıktır sözümden çıkmaz bu konularda.ikimizde çok kıskancız bu arada.ve ona o kadar çok güveniyorum ki ama bugün beni hayal kırıklığına uğrattı hiç beklemiyordum.uzatmadan anlatayım...dün faceden bir kızın eklediğini söyledi.normalde akrabaları dışında hiç bir kız ekli değildir facesinde ve biri eklediğinde bana söyler bende sil derim silerdi.gene aynı şekilde sil dedim. kız bir kez eklemiş benimki silmiş bu 2. eklemesiymiş. ekleyim nolucak dedi ikimizde inatlaştık güven konusuna getirdi durumu. bende dün faceyi açıpta bakmadım kim bu kız diye.ekle dedim tavırlı şekilde. bugün konusu açıldı ekledin mi onu dedim evet dedi. facesine girip baktım bir resmi var kızın o da bilindik sü..t..k kızlar gibi. 30 a yakın ortak arkadaşları varmış. bu resmi görmüyo musun neden ekliyorsun dedim o da ne olmuş ekleyince konuştuk mu sanki dedi.ben çıldırdım iyice. o arada kıskanmam hoşuna gitti üstüme geldi kavga ettik.sonra mesaj atmış ben sanada haber verecektim o kıza neden eklediğini sorup silecektim dedi hoşuma gittiği için uzattım dedi.bu arada eşimin kardeşini benim kardeşimi falanda eklemiş bu kız ve onlarda onaylıyor pek düzgün bir kız değil. sonra sildi benimkide ama çok kalbim kırıldı sorun şu ki eşim benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu biliyor ama ilk kez böyle inatlaştı benimle. sonrada sen bana güvenmiyorsun diye tavır yapıyor. offf ben mi abartıyorum bir akıl verin lütfen![]()
kesinlikle o da kapatacağım resimlerimi alıp dedi. ama bugün istemediğim birşey yaptı hala küsüm konuşmuyorumKuzummm seni suan cok iyi anliyorum ama esin zaten seni sinir etmek icin yaptigini soylemis :) hem surda izine ne kaldi gelince bol bol sinirini cikarirsin :) simdi dert etme en iyisi komple facebook'u kapatmak :) kokten cozum
böyle şeyler için facebook u kapatmanıza gerek yok... kıskançlık yapacaksanız her türlü yaparsınız... facebook bu olayın bahanesi... birbirinize bazı şeyleri hissettirmeniz önemli... ben neden rahatım biliyormusun 24 saat eşimle beraberim hem evde hem işte... en fazla 2 3 arkadaşı vardır onlarda ya bize gelirler yada beraber dışarı çıkarız... bensiz hiçbir yere gitmez... benimle evde oturur... kesinlikle ben kısıtlama yapmadım... bana hep kendi söyler hadi çıkalım bişeyler yapalım diye... kızımız var kızımızada aşıktır zaten... evini ve evde vakit geçirmeyi sever.... şimdi bunların hepsini kendi isteğiyle yapan adamın nesine kıskançlık yapayım.... ama içinde olsaydı eğer beni bir şekilde yanından uzaklaştırır... yada arkadaşlarla çıkıyorum diyerek çıkar... yapacağını yine bir şekilde yapardı... o yüzden karşılıklı birşeyleri yaşatarak hissettirmek önemli...kesinlikle o da kapatacağım resimlerimi alıp dedi. ama bugün istemediğim birşey yaptı hala küsüm konuşmuyorumsence ne yapmalıyım arasam mı kii
![]()
böyle şeyler için facebook u kapatmanıza gerek yok... kıskançlık yapacaksanız her türlü yaparsınız... facebook bu olayın bahanesi... birbirinize bazı şeyleri hissettirmeniz önemli... ben neden rahatım biliyormusun 24 saat eşimle beraberim hem evde hem işte... en fazla 2 3 arkadaşı vardır onlarda ya bize gelirler yada beraber dışarı çıkarız... bensiz hiçbir yere gitmez... benimle evde oturur... kesinlikle ben kısıtlama yapmadım... bana hep kendi söyler hadi çıkalım bişeyler yapalım diye... kızımız var kızımızada aşıktır zaten... evini ve evde vakit geçirmeyi sever.... şimdi b
Kapatır mi hic. Uzattikca uzatır. Bir de güvene bağlayıp üste çıkma çabaları yok mu. Salak mi var karşında üste çıkmak için ne dicegini sasirdin dedimNe kadar saçma.
Seni bir erkek eklese sen kabul etsen.
Aaaa canım güvenmiyor musun bana aşk olsun desen.
gülümseyerek aşkım tabi güveniyorum deyip kapatır mı konuyu?
Gayet haklısın tepki vermekte.
Ben olsam o faceyi kafasında paralarım.
Cnm ara gonlunu al biliyorsun taaaaa neredeee sensiz yasiyor.. Kiskanman hosuna gitmis belli ki simdilik al gonlunu geldiginde kulagini cekersinkesino da kapatacağım resimlerimi alıp dedi. ama bugün istemediğim birşey yaptı hala küsüm konuşmuyorumsence ne yapmalıyım arasam mı kii
![]()
Bence de gereksiz .. O alsın benim gönlümüCnm ara gonlunu al biliyorsun taaaaa neredeee sensiz yasiyor.. Kiskanman hosuna gitmis belli ki simdilik al gonlunu geldiginde kulagini cekersinbizde facebook yuzunden kavga ederdik komple hayatimizdan cikardik sorunlarda bitti.. Gereksiz birsey su facebook
Seni suan varyaa coooook iyi anliyorumm :)fthfzee .!.:Bence de gereksiz .. O alsın benim gönlümü![]()
Canım gelince de surat yapamam ki ben zaten sayılı günSeni suan varyaa coooook iyi anliyorumm :)kuzum gelince istedigini yap :) hatta facebook hesabini silin. Komple hesap siliniyor dondurmaya gerek bile yok :)
CanimsiiinCanım gelince de surat yapamam ki ben zaten sayılı günkapaticam dedi bugün inş kapatır
senin karşında salak yok koskoca kk üyeleri var diyeceksin.......Kapatır mi hic. Uzattikca uzatır. Bir de güvene bağlayıp üste çıkma çabaları yok mu. Salak mi var karşında üste çıkmak için ne dicegini sasirdin dedim