ben mi abartiyorum? görüslerinize ihtiyacim var.

Mesajlar icin tesekkurler kizlar. Eve geldim. Biraz gec geldim. Dunden beri ozur diliyordu. Cok buyuk yeminler etti bir daha izlemeyecegine ve bir daha yalan soylemeyecegine dair bence 1 sansu daha hakediyorum dedi. Cumartesi gunu kalp doktoruna gidecegiz. Doktor kalbinde birsey yok diyecek ve ici rahatlayacak. Ne yazikki esim boyle biri ve ben bunun hastaligini sevgililik zamanindada biliyordum. Ama o bana yoldas oldu canim oldu bu onun elinde degil nasil birakabilirdim birakmadim. Evlendigime pisman miyim? Hastaligi icin degil ama alkol yuzunden evet zaman zaman pisman oldum ama cok sukur artik alkol sikintimiz kalmadi. Esim cabaliyor ben uzulunce uzuluyor evet hata yapiyor ama telafi etmeye de calisiyor. Ailesi cok ilginc insanlar. Bir kardesi var o da kesinlikle psikiyatriye gitmeli. Anne babasi bulundugumuz sehirde hatri sayilir insanlar ve cok iyi yerlerden cok iyi mevkilerde emekli olmuslar ama cocuklarla hic ilgilenmemisler hatalarinda asagilamislar. Benim annemde babamda ortaokul mezunu ama cok sukur kardeslerimde bende cok huzurlu bir ortamda buyuduk. Her zaman arkamizdalardir biliriz. Esimin ailesinden maddi hicbir talebim yoktur yeri geldi zorlandik ama esime asla para istememesi konusunda yemin ettirdim. Cunku 5 tl verseler 10 tllik sana karismaya calisirlar. Yani esimin psikolojisi kotu biri oldugu icin degil ailesinden dolayi bu sekilde. Kardesi de ayni. Esimin ailesi ile ayni sehirdeyiz ayda 1 gorusur. Ben soylerim gidelim ama gitmez. Okadar sogutmuslarki kendilerinden sever ama ne kadar az gorusursek Okadar iyi der. Biraz uzun oldu ama esimi anlatmak istedim. Esime destek olcam ve eminim ozundeki insana donecek. Tek korkum ona da soyledim senin icin ugrasirken bizi unutup bi bakip bize bizi gorememek dedim. Cumle karisik oldu ama umarim anlamissinizdir.
 
Gerçek mi bilemem ama bence mantıksız değil açıklaması, ilişkiye girerken harcadığı eforla kendini tatmin ederken harcadığı efor aynı olmuyordur.

Panik olduğunda aşırı saçmalıyor yalnız, sırf siz konudan uzaklaşın diye ne yapacağını şaşırıyor çok katlanılmaz bir huy bu.
 
O kavramlar 2 taraflıysa içi dolu çünkü. Tek tarafın fedakarlıkta bulunduğu yerde, diğer taraf çaba göstermiyor oralı olmuyor; o tek taraf hayat tükettiğiyle zamanını ziyan ettiğiyle kalıyor.

Bu adam işki porno ohhh sefa sürerken ceremesini bu kadın çekiyor, söyler misiniz niye, ne adına? Eline ne geçiyor bj kadının? Adamın hiç aşk sevgi emek vb gibi dertleri var mı sizce?!?

Arkana bakma hayat tüketme diyenlerden biri de benim. Neden derseniz ben de daha önce boşa kürek çektim, şimdi pişmanım. Konu sahibesi de ziyan ettiği zamana pişman olacak çünkü bu adam 5 para etmez. Para etmeyen tiplere hayatınızı ziyan etmeyin kurban olayım.

Esim evet beni cok uzuyor ama sonradan pisman oluyor bir sekilde telafi etmeye calisiyor. Bu yuzden onda isik goruyorum ve mucadele ediyorum. Kimseye anlatmiyorum aile mevzusu oldugu icin. Fakat burasi toparlanmama yetiyor. Cunku herkesin bir fikri var ve hepside benim icin kiymetli. Tesekkur ederim ama umarim soylediginiz senaryoyu yasamam. :(
 
Önce alkol şimdi de porno.
Adam bağımlılık bağımlısı.
Mücadele etmek her zaman iyidir ama bunun son olacağından emin olmalısınız.
Hayat karşıdakinin sorunları yüzünden zehir olacak kadar uzun değil.

Oyun oynadigi zaman ona da bagimli oluyor. Bunu psikiyatri doktoruna soyleyecegim. Evet birseylere surekli bagimli olma durumu var esimde.
 
Esim evet beni cok uzuyor ama sonradan pisman oluyor bir sekilde telafi etmeye calisiyor. Bu yuzden onda isik goruyorum ve mucadele ediyorum. Kimseye anlatmiyorum aile mevzusu oldugu icin. Fakat burasi toparlanmama yetiyor. Cunku herkesin bir fikri var ve hepside benim icin kiymetli. Tesekkur ederim ama umarim soylediginiz senaryoyu yasamam. :KK43:

Sevgili konu sahibesi umarım ben haksız çıkarım siz çok mutlu olursunuz. Lakin ben bu adamla bir son göremiyorum size.

Sürekli bu adamın dertleriyle uğraş uğraş siz de bir yerde bıkıp fff yeter canımı bedava mı buldum sanki diceksiniz. Size şu an bu yazdığım çok uzak geliyor biliyorum ama bu gidişatta sizin de psikolojiniz kötüye gidecek, siz de tükeneceksiniz.

Bir dahaki konunuz iyi haberler olur umarız.
 
Gerçek mi bilemem ama bence mantıksız değil açıklaması, ilişkiye girerken harcadığı eforla kendini tatmin ederken harcadığı efor aynı olmuyordur.

Panik olduğunda aşırı saçmalıyor yalnız, sırf siz konudan uzaklaşın diye ne yapacağını şaşırıyor çok katlanılmaz bir huy bu.

Cumartesi gunu kardiyoloji doktoruna goturcem ki kulagiyla duysun iyi oldugunu. 4 5 ayda bir bu sekilde bir atak geciriyoruz ozellikle stres oldugu donemde. Gecirdigi korkuya gore dahiliye, gogus vb doktora goturuyorum napim. Allah tan ozel saglik sigortan var diyorum hatta dalga geciyorum artik ama gitmezse dr dan duyana kadar iyi oldugunu surekli bunu dusunuyor. Dayisi doktor yarin ondan yardim isteyecegim. Ailesinden konusabildigim tek kisi. Cunku sirci biri ve onceden de tanisigim biri oldugu icin diyalogumuz daha farkli
 
Sevgili konu sahibesi umarım ben haksız çıkarım siz çok mutlu olursunuz. Lakin ben bu adamla bir son göremiyorum size.

Sürekli bu adamın dertleriyle uğraş uğraş siz de bir yerde bıkıp fff yeter canımı bedava mı buldum sanki diceksiniz. Size şu an bu yazdığım çok uzak geliyor biliyorum ama bu gidişatta sizin de psikolojiniz kötüye gidecek, siz de tükeneceksiniz.

Bir dahaki konunuz iyi haberler olur umarız.

Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :) ne guzel tesekkur konusu acmistim. Sok oldum boyle bir olay yasayinca beklemiuordum. Vardir bunda da bir hayir. 2018 her birimize mutluluk, huzur versin.
 
Böyle birşeyden rahatsız olman normal. Tepkini de göstermişsin zaten. O da sen üzülünce özür falan dilemiş. Yüzsüzlük yapıp üste çıkmaya kalkmamış. Bu konuyu çözmeye bakın. Doktora gidin. Fiziksel veya psikolojik kaynağı her neyse tedavi görsün eşin. Olmadı çift terapistine gidin
 
Önce alkol şimdi de porno.
Adam bağımlılık bağımlısı.
Mücadele etmek her zaman iyidir ama bunun son olacağından emin olmalısınız.
Hayat karşıdakinin sorunları yüzünden zehir olacak kadar uzun değil.

+1
Bu tip insanlar sürekli bir şeylere bağımlı , saplantılı, takıntılı: sigara, kahve, alkol, porno, kariyer, sağlık....saracak bir şeyler buluyorlar mutlaka
 
Oyun oynadigi zaman ona da bagimli oluyor. Bunu psikiyatri doktoruna soyleyecegim. Evet birseylere surekli bagimli olma durumu var esimde.

Bence eşinin en büyük bağımlılığı bizzat sensin.adam senin için herşeyden vaz geçer. bence senin eşinin en önemli sorunu (tabii sorunsa) duygusal olarak zayıf bir adam bu evlilikte güçlü olan sensin.
 
Böyle birşeyden rahatsız olman normal. Tepkini de göstermişsin zaten. O da sen üzülünce özür falan dilemiş. Yüzsüzlük yapıp üste çıkmaya kalkmamış. Bu konuyu çözmeye bakın. Doktora gidin. Fiziksel veya psikolojik kaynağı her neyse tedavi görsün eşin. Olmadı çift terapistine gidin

Esimin duzenli bir psikiyatri doktoru var. Cumartesi gunu de fiziksel kontrol icin kardiyolojiye gitcez. Tesekkur ederim.
 
Bence eşinin en büyük bağımlılığı bizzat sensin.adam senin için herşeyden vaz geçer. bence senin eşinin en önemli sorunu (tabii sorunsa) duygusal olarak zayıf bir adam bu evlilikte güçlü olan sensin.

Evet bana bagli ve bagimli disari cikiyorum haberi oluyor ama durup durup arayip ugrasi yoksa eger karicim lutfen gel cok sikildim diyip duruyor. Bugun ozur dilemek icin aradi defalarca. Senin icin herseyden vazgecerim herseyi yaparim cinayet bile islerim dedi (karincayi bile incitemez normalde bocek gorse bir sekilde disari atar oldurmez) bu kelimesi beni rahatsiz etti ona da soyledim deme oyle Allah korusun be manyak misin sen dedim. Ornek verdim yani senin icin yapamayacagim sey yok anlaminda dedim dedi. Baristik simdi mutlu film actik izliyoruz. Ama beni bu dengesizlik biraz yormaya basladi. Burasi olmasa kimseye anlatmiyorum iyice daralirdim Iyki varsiniz. Inaniyorum ama hersey guzel olacak.
 
Merhaba kizlar,
Eski konularimdan da bilenleriniz vardir. Esim alkol yuzunden bana cektirmisti cok sukur yola koyduk. Esimi evlendigimizden bu yana 6 7 kere porno izledigini yakaladim. Kavga cikardim cunku yeni evliyim ve kendimi cok kotu hissettim zaten alkol sorunlarimizda vardi. Aradan zaman gecti. Soz vermisti bana. Dun farkettim chrome a mozilla yazmis. Bende tam mozillayi indirecektim yanima geldi gordu ve bilgisayarin fisini cekti. Yani adam gecmiste gormiyim diye mozillayi yukleyip izleyip mozillayi siliyormus. Ve yaklasik 3 4 saat bilgisayar kucagimda oturdum. Sonra fise taktim bana ititaf etti yine kapatti bilgisayari. Porno izledigini ve bunun bir anlami olmadigini soyledi fakat kizlar soyle bir durum var bizim cinsel hayatimiz hic iyi degil. 8 aylik evliyim aralik bitiyor , aralik ayi icerisinde 1 kez iliskiye girdik. Ve ben agzima geleni soyledim demekki dedim sen kendini bu sekilde tatmin ettigin icin bana yanasmiyorsun bu davalarda bile bosanma sebebi dedim. Sonra bana dediki; korkuyorum. Iliskiye girerken kalp krizi gecirmekten korkuyorum. (esim anksiyete hastasi) su ara cevremizde kalp krizi geciren cok kisi vardi etkilenmisti. Ayrica laptopa dokunmiyim diye izledigini gormiyim diye laptop kablosunu da kesti. 2 bilgisayar vardi evde. 1.sini ilk konumda var, yine porno ve alkol yuzunden kirmisti. 2.sini de alkolu bitti porno yuzunden fisini kesti sarjin bicakla.Okadar guzel bir hayatim okadar guzel bir psikolojim vardi ki. Esimi cok seviyorum sabrediyorum ama bende surekli birseulerle karsilasmaktan cok uoruldum. Pisman suan uyuyor uyaniyor ozur diliyor, sabahtan beri ariyor ozur diliyor hersey cok farkli olacak goreceksin diyor. Artik nasil davranacagimi sasirdim sizlerin degerli fikirlerini rica ediyorum, herkesin yeni yilini kutluyorum.
Porno izlese ne olur izlemese ne olur. İzlemediği zaman aktif bir cinsel hayatınız mı olacak sanıyorsunuz.
Bu tarz adamlar neden evlenir anlamıyorum.
Ayda bir birliktelik mi olur.
Porno izlerken daha büyük riski var bence kalp krizi gecirmesinin. Siz partnerisiniz kendini kötü hissetse size söyler. Porno izlerken kötü hissette bilgisayara mı ben çok kötüyüm önbellek beni hastaneye kaldır dicek.
Bence esiniz gayet sağlıklı kendine göre fakat bir evlilik için gayet sağlıksız bir erkek.
En son tanıdığım bir bayan boşandı eşinden, iki ayda bir eşiyle birlikte olmayı normal sayan kocası vardı. Anlatsam uzun hikaye olur.
Bence kendinizi boşa yormayın.
Sekiz aylık evlilikte yaşadıklarınıza bakın en güzel zamanlarınız.
Allah yardımcın olsun.
 
Evet bana bagli ve bagimli disari cikiyorum haberi oluyor ama durup durup arayip ugrasi yoksa eger karicim lutfen gel cok sikildim diyip duruyor. Bugun ozur dilemek icin aradi defalarca. Senin icin herseyden vazgecerim herseyi yaparim cinayet bile islerim dedi (karincayi bile incitemez normalde bocek gorse bir sekilde disari atar oldurmez) bu kelimesi beni rahatsiz etti ona da soyledim deme oyle Allah korusun be manyak misin sen dedim. Ornek verdim yani senin icin yapamayacagim sey yok anlaminda dedim dedi. Baristik simdi mutlu film actik izliyoruz. Ama beni bu dengesizlik biraz yormaya basladi. Burasi olmasa kimseye anlatmiyorum iyice daralirdim Iyki varsiniz. Inaniyorum ama hersey guzel olacak.


Evlilik zor zanaat vesselam.birde eşin çalışmıyor mu.sirf meşgul olmak için bile çalışmalı yoksa bu takıntılı halleri hiç bitmez biri biter diğeri başlar
 
Evlilik zor zanaat vesselam.birde eşin çalışmıyor mu.sirf meşgul olmak için bile çalışmalı yoksa bu takıntılı halleri hiç bitmez biri biter diğeri başlar

Yok canim calisiyor. Hemde yogun bir isi var ama mulakat bile yapsa adami bekletiyor cikiyor beni ariyor tekrar isine donuyor. Kafami toparlamaya sesini duymak yeter diyor. Annem babam ve kardeslerimde de bir sikinti olsa arastirip cozum bulan hep ben olurum. Kendi kurdugum ailemde de ayni. Hatta is yerinde de ayniyim bu yuzden yemin ederim 2 bucuk kisinin isini yiktilar bana. Karakterim boyle. Bir sekilde kendimi surekli birseylere kosturmus buluyorum ben cok yasamam diyorum zaten cevremdekilere:)
 
Yok canim calisiyor. Hemde yogun bir isi var ama mulakat bile yapsa adami bekletiyor cikiyor beni ariyor tekrar isine donuyor. Kafami toparlamaya sesini duymak yeter diyor. Annem babam ve kardeslerimde de bir sikinti olsa arastirip cozum bulan hep ben olurum. Kendi kurdugum ailemde de ayni. Hatta is yerinde de ayniyim bu yuzden yemin ederim 2 bucuk kisinin isini yiktilar bana. Karakterim boyle. Bir sekilde kendimi surekli birseylere kosturmus buluyorum ben cok yasamam diyorum zaten cevremdekilere:)

Adam en azından senin isteğin herşeyi yapıyor evliliğin tam rayına oturması biraz zaman alacak gibi.sen yinede emin olmadan çocuk yapma çünkü eşinde biraz çocuk gibi ama kötü biri olmadığı kesin.
 
Back
X