- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Mesajlar icin tesekkurler kizlar. Eve geldim. Biraz gec geldim. Dunden beri ozur diliyordu. Cok buyuk yeminler etti bir daha izlemeyecegine ve bir daha yalan soylemeyecegine dair bence 1 sansu daha hakediyorum dedi. Cumartesi gunu kalp doktoruna gidecegiz. Doktor kalbinde birsey yok diyecek ve ici rahatlayacak. Ne yazikki esim boyle biri ve ben bunun hastaligini sevgililik zamanindada biliyordum. Ama o bana yoldas oldu canim oldu bu onun elinde degil nasil birakabilirdim birakmadim. Evlendigime pisman miyim? Hastaligi icin degil ama alkol yuzunden evet zaman zaman pisman oldum ama cok sukur artik alkol sikintimiz kalmadi. Esim cabaliyor ben uzulunce uzuluyor evet hata yapiyor ama telafi etmeye de calisiyor. Ailesi cok ilginc insanlar. Bir kardesi var o da kesinlikle psikiyatriye gitmeli. Anne babasi bulundugumuz sehirde hatri sayilir insanlar ve cok iyi yerlerden cok iyi mevkilerde emekli olmuslar ama cocuklarla hic ilgilenmemisler hatalarinda asagilamislar. Benim annemde babamda ortaokul mezunu ama cok sukur kardeslerimde bende cok huzurlu bir ortamda buyuduk. Her zaman arkamizdalardir biliriz. Esimin ailesinden maddi hicbir talebim yoktur yeri geldi zorlandik ama esime asla para istememesi konusunda yemin ettirdim. Cunku 5 tl verseler 10 tllik sana karismaya calisirlar. Yani esimin psikolojisi kotu biri oldugu icin degil ailesinden dolayi bu sekilde. Kardesi de ayni. Esimin ailesi ile ayni sehirdeyiz ayda 1 gorusur. Ben soylerim gidelim ama gitmez. Okadar sogutmuslarki kendilerinden sever ama ne kadar az gorusursek Okadar iyi der. Biraz uzun oldu ama esimi anlatmak istedim. Esime destek olcam ve eminim ozundeki insana donecek. Tek korkum ona da soyledim senin icin ugrasirken bizi unutup bi bakip bize bizi gorememek dedim. Cumle karisik oldu ama umarim anlamissinizdir.