• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum insan önce kendine bakmalıymış?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
553
231
103
Arkadaşlar bir eklem problemim var merdiven yasak. Şehir dışında tedavi görüyorum. Annem yanımda. Akrabalar bize gelin kalın diyor ama evleri merdivenli. Annem bana göre heryer Paris ama işte bu çıkamıyor diyor. Ben hasta eklemimle ( o zaman böyle olduğunu bilmiyordum) annemin kemik erimesi var diye ona bişey taşıtmadım vs. Onun hastalık takibini iyi yaptım ama kendimi ihmal etmişim aptal kafam şimdi içim yanıyor ama elden ne gelir. Bir akrabada kaçtır benim de ağrıyor gideyimde senin gibi olmayayım diyor. Genç yaşı benle aynı. Yani ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bundan sonra kimseye bişey yapmam sadece kendimi düşünücem. Küçükken öyleydim aslında ama işte :( içimi dökmek istedim.

Diz hastalığı

Tamam da dizde ne var? Tedavisi yok mu hiç mi merdiven çıkmayacaksın? Kabullendin mi böyle durmayı?
Yani benim de iltihaplı romatizmam var diz eklemlerim aşınmış. Doktor merdiven çıkmamaya çalış diyor hiç çıkma demiyor. Hiç çıkmazsam da tamamen zayıflar diz kasları.
Egzersiz verdi mi?
Nasıl kuvvetlendireceksiniz?

Tamam da dizde ne var? Tedavisi yok mu hiç mi merdiven çıkmayacaksın? Kabullendin mi böyle durmayı?
Yani benim de iltihaplı romatizmam var diz eklemlerim aşınmış. Doktor merdiven çıkmamaya çalış diyor hiç çıkma demiyor. Hiç çıkmazsam da tamamen zayıflar diz kasları.
Egzersiz verdi mi?
Nasıl kuvvetlendireceksiniz?
Pardon ben basitçe sordunuz sandım. Bende de aşınma var. Bende hata da var kendimi de affedemiyorum o ayrı. Şu an tedavi görüyorum. yasak değil tabi dediğiniz gibi hiç çıkmamakta iyi değil. Kaslarım zayıfladı bir ara ağrıdan hareketi azaltınca.Fizik tedavi görüyorum.

Hep evde misiniz? Bir yere gitmiyor musunuz?
Akrabanın evindeki merdiveni çıksanız ne olur ki?

Pardon ben basitçe sordunuz sandım. Bende de aşınma var. Bende hata da var kendimi de affedemiyorum o ayrı. Şu an tedavi görüyorum. yasak değil tabi dediğiniz gibi hiç çıkmamakta iyi değil. Kaslarım zayıfladı bir ara ağrıdan hareketi azaltınca.Fizik tedavi görüyorum.

Adı ne diye soruyoruz sürekli, cevap yok. Artık alay ettiğinizi düşüneceğiz.

Adı ne diye soruyoruz sürekli, cevap yok. Artık alay ettiğinizi düşüneceğiz
Niye alay edeyim yahu. Kıkırdak aşınması. Yani hastalığın detayını vermek istemiyor olabilirim.

Çoğu insanda var bu. Konularınızda hastalığınızı abarttığınızı düşünüyorum. Şu an diz kireçlenmesi, bel fıtığı, boyun fıtığı olmayan az insan var.
Çoğu insanda mı var genç yaşta ?
O yüzden mi şaşırıyor doktorlar evet ben abartıuyorum adım atarken acı içerisindeyim evet abartıyorum. Allah size vermesin ne diyim insanların acısını küçümsemeyin

Çoğu insanda var bu. Konularınızda hastalığınızı abarttığınızı düşünüyorum. Şu an diz kireçlenmesi, bel fıtığı, boyun fıtığı olmayan az insan var.
Ki bendekinin derecesini biliyormusunuz yahu. sizde var mı mesela? Bel boyun fıtığı gibi değil bu ve genç yaşta da yok öyle yaygın değil.

Çoğu insanda mı var genç yaşta ?
O yüzden mi şaşırıyor doktorlar evet ben abartıuyorum adım atarken acı içerisindeyim evet abartıyorum. Allah size vermesin ne diyim insanların acısını küçümsemeyin
Bendeki hastalıkları saysam şok geçirirsin. Küçümsemiyorum ama hayat böyle geçmez. Çok negatifsin, tedavilerde en önemli şey moral

Bendeki hastalıkları saysam şok geçirirsin. Küçümsemiyorum ama hayat böyle geçmez. Çok negatif sınav, tedavilerde en önemli şey moral
Ne hastalıklarınız var ?
Ben küçümsemem eklem hastalığı da çok zor adım atamamak yürüyememek basit mi??
Negatif miyim gerçekten söylenenleri ben mi abartıyorum bilmiyorum derecesini bilmediğiniz için belki de

Back
X