• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum insan önce kendine bakmalıymış?

Teşekkür ederim, çok şükür tedavimi oldum ama ömür boyu kontrol altındayım bundan sonra.
Şikayet edemezdim, çünkü gerçekten insan sadece iyi olmayı umuyor, öyle ben bu düzeni bozarım diyerek ortaya atılamıyorsun. Öyle ki normalde çok atılgan, hakkını asla yedirmeyen bir insan olmama rağmen sırf özelde sonuçlanamayan bir testimi devlette tekrarlatmak için bir doktorun ciddi hakaretine bile maruz kaldım, boynumu büküp sesimi çıkarmadım ki onaylamaması gibi bir durum olmasın. Neyse konuyu dağıttım biraz.
Kısacası Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın, konu sahibine de acil şifalar dilerim.
O kadar iyi anlıyorumki sizi. Çok sağolun

İyi kötü hiçbir yorumu kabul etmiyorsun, ikna olmuyorsu. Sadece depresif, melankolik, mağdur modundasın, durmadan ne kadar kötü durumda olduğunu ispat etmeye çalışıyorsun, ayrıca başkaları ile kıyas yapıp kendini her türlü daha kötü durumda gören/göstermeye çalışan, hastalık yarıştıran sensin. İnsanlar ne desin ki sana, ne duymak istiyorsun?

Anlamamışsınız yorumlarımı bile yahu.
İnsanların bana konuştuğu dilden cevap verdim hastalığınıza gülenlere nasıl cevap verirdiniz acaba?
Düzgün saygı çerçevesindeki her yoruma verdiğim cevaplar ortada. Ayrıca konum da hastalık yarıştırma değildi kimse konuma cevap vermeyip öf sen çekilmezsin yalnız kal bilmemne diye cevap verdi ne deseydim pardon?
Off.

Evet yani hastalık durumuyla mücadele edip güçlü kalmaya çalışan, elinden geldiğince durumu için çabalayan kişi fedakar çilekeş mi oluyor. Psikoloji öyle bir şeydir ki hastayım kötüyüm niye böyle oldum diye karamsara bağlayınca en sağlıklı bir bedende bile ağrılar başlayabilir. Sırf psikolojik nedenlerden dolayı vücudunda ağrı yaşayan çok insan var. O yüzden bu süreçte güçlü kalmak çok önemli
Bu yoruma çok katılıyorum. Bazen öyle bir psikolojiye giriyorum ki o psikoloji yüzünden olmayan şeyleri yaşıyorum. Kafaya taktıkça düşündükçe daha da ileri gidiyor... Düşündüklerin, yaşadıklarındır gerçekten...

Back
X