Ben mi abartıyorum insan önce kendine bakmalıymış?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim, çok şükür tedavimi oldum ama ömür boyu kontrol altındayım bundan sonra.
Şikayet edemezdim, çünkü gerçekten insan sadece iyi olmayı umuyor, öyle ben bu düzeni bozarım diyerek ortaya atılamıyorsun. Öyle ki normalde çok atılgan, hakkını asla yedirmeyen bir insan olmama rağmen sırf özelde sonuçlanamayan bir testimi devlette tekrarlatmak için bir doktorun ciddi hakaretine bile maruz kaldım, boynumu büküp sesimi çıkarmadım ki onaylamaması gibi bir durum olmasın. Neyse konuyu dağıttım biraz.
Kısacası Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın, konu sahibine de acil şifalar dilerim.
O kadar iyi anlıyorumki sizi. Çok sağolun

İyi kötü hiçbir yorumu kabul etmiyorsun, ikna olmuyorsu. Sadece depresif, melankolik, mağdur modundasın, durmadan ne kadar kötü durumda olduğunu ispat etmeye çalışıyorsun, ayrıca başkaları ile kıyas yapıp kendini her türlü daha kötü durumda gören/göstermeye çalışan, hastalık yarıştıran sensin. İnsanlar ne desin ki sana, ne duymak istiyorsun?

Anlamamışsınız yorumlarımı bile yahu.
İnsanların bana konuştuğu dilden cevap verdim hastalığınıza gülenlere nasıl cevap verirdiniz acaba?
Düzgün saygı çerçevesindeki her yoruma verdiğim cevaplar ortada. Ayrıca konum da hastalık yarıştırma değildi kimse konuma cevap vermeyip öf sen çekilmezsin yalnız kal bilmemne diye cevap verdi ne deseydim pardon?
Off.

Evet yani hastalık durumuyla mücadele edip güçlü kalmaya çalışan, elinden geldiğince durumu için çabalayan kişi fedakar çilekeş mi oluyor. Psikoloji öyle bir şeydir ki hastayım kötüyüm niye böyle oldum diye karamsara bağlayınca en sağlıklı bir bedende bile ağrılar başlayabilir. Sırf psikolojik nedenlerden dolayı vücudunda ağrı yaşayan çok insan var. O yüzden bu süreçte güçlü kalmak çok önemli
Bu yoruma çok katılıyorum. Bazen öyle bir psikolojiye giriyorum ki o psikoloji yüzünden olmayan şeyleri yaşıyorum. Kafaya taktıkça düşündükçe daha da ileri gidiyor... Düşündüklerin, yaşadıklarındır gerçekten...

Bu yoruma çok katılıyorum. Bazen öyle bir psikolojiye giriyorum ki o psikoloji yüzünden olmayan şeyleri yaşıyorum. Kafaya taktıkça düşündükçe daha da ileri gidiyor... Düşündüklerin, yaşadıklarındır gerçekten...
Evet maalesef

Arkadaşlar bir eklem problemim var merdiven yasak. Şehir dışında tedavi görüyorum. Annem yanımda. Akrabalar bize gelin kalın diyor ama evleri merdivenli. Annem bana göre heryer Paris ama işte bu çıkamıyor diyor. Ben hasta eklemimle ( o zaman böyle olduğunu bilmiyordum) annemin kemik erimesi var diye ona bişey taşıtmadım vs. Onun hastalık takibini iyi yaptım ama kendimi ihmal etmişim aptal kafam şimdi içim yanıyor ama elden ne gelir. Bir akrabada kaçtır benim de ağrıyor gideyimde senin gibi olmayayım diyor. Genç yaşı benle aynı. Yani ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bundan sonra kimseye bişey yapmam sadece kendimi düşünücem. Küçükken öyleydim aslında ama işte :( içimi dökmek istedim.
Ben sizi anlıyorum. Burada kötü yorum yapan insanlar genelde her konuda aynı tavırdalar.Çünkü herkes klonlanmış gibi olaylara aynı tepkiyi versin istiyorlar.Eklem hastalıkları özellikle diz tüm vücudun ağırlığını kaldıran uzuv olduğu için bir tık daha zorluyor.Dışarıdan bakan ne olduğunu anlamaz abartırsın sanır.3 yıl boyunca romatizma sanılıp ilaçlar kullanan ve aralıklarla dizdeki şişmeyle topallayan geceleri ağlayarak uyuyan ; en son gittiğimde menisküs yırtığı, kıkırdak aşınması ve iltihap sökülüp ameliyat olan biri olarak söylüyorum ki içten bitiren bir duygu bu.65-70 yaşındakileri örnek vermişler o yaştakilerin beslendiği şekilde organik beslenmememiz en büyük sıkıntımız zaten.O yüzden boş bir kıyaslama olmuş.Durumuna gelince insan kendi sağlığını hiçe atıp sevdiği insanlara destek olduğunda aynı desteği ister istemez bekliyor.Destek olamasalar bile bari moral bozulmasın istiyor ama herkes bu kadar hassas düşünemiyor maalesef.Kendinize odaklanın gitmek size iyi gelmeyecekse gitmeyin.Vücudunuzu dinleyin hangi durum size sıkıntı yaşatıyor ona göre hareket edin. O onu demiş bu bunu demiş boşverin insanlar geleceğe çok hakim gibi yaşayıp başlarına hiç gelmeyecek şekilde davranıyorlar o yüzden cahilliklerine verip geçin.Gerçekten tüm hastalıkların en başlı sebebi bence stres.O yüzden kendinize iyi gelecek ne varsa onu yapın.Onun bunun gönlü olsun demek yerine oturun dizinizi güçlendirecek egzersizleri evinizde yapın.Rabbim şifanızı versin 🙏

Ben sizi anlıyorum. Burada kötü yorum yapan insanlar genelde her konuda aynı tavırdalar.Çünkü herkes klonlanmış gibi olaylara aynı tepkiyi versin istiyorlar.Eklem hastalıkları özellikle diz tüm vücudun ağırlığını kaldıran uzuv olduğu için bir tık daha zorluyor.Dışarıdan bakan ne olduğunu anlamaz abartırsın sanır.3 yıl boyunca romatizma sanılıp ilaçlar kullanan ve aralıklarla dizdeki şişmeyle topallayan geceleri ağlayarak uyuyan ; en son gittiğimde menisküs yırtığı, kıkırdak aşınması ve iltihap sökülüp ameliyat olan biri olarak söylüyorum ki içten bitiren bir duygu bu.65-70 yaşındakileri örnek vermişler o yaştakilerin beslendiği şekilde organik beslenmememiz en büyük sıkıntımız zaten.O yüzden boş bir kıyaslama olmuş.Durumuna gelince insan kendi sağlığını hiçe atıp sevdiği insanlara destek olduğunda aynı desteği ister istemez bekliyor.Destek olamasalar bile bari moral bozulmasın istiyor ama herkes bu kadar hassas düşünemiyor maalesef.Kendinize odaklanın gitmek size iyi gelmeyecekse gitmeyin.Vücudunuzu dinleyin hangi durum size sıkıntı yaşatıyor ona göre hareket edin. O onu demiş bu bunu demiş boşverin insanlar geleceğe çok hakim gibi yaşayıp başlarına hiç gelmeyecek şekilde davranıyorlar o yüzden cahilliklerine verip geçin.Gerçekten tüm hastalıkların en başlı sebebi bence stres.O yüzden kendinize iyi gelecek ne varsa onu yapın.Onun bunun gönlü olsun demek yerine oturun dizinizi güçlendirecek egzersizleri evinizde yapın.Rabbim şifanızı versin 🙏
Çok geçmiş olsun 3 yılda baya bir zaman nasış anlaşılmadı. Çok teşekkür ederim evet gerçekten dediğiniz gibi. Kötü yorumlarla ilgili düşüncelerinize de katılıyorum. Diğer konulardaki mesajları da görüyorum üslup vs hoş değil konu hastalık olunca daha da bir şaşırdım yine de.
Şu an kimsenim gönlünü edecek durumda değilim yeterince hata yaptım maalesef artıık o şansım yok. Oturup kendime bakmak zorundayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X