Peki ben de bunun üzerine beni eleştirenlere soruyorum siz niye burdasınız madem ben sorunluyum laftan anlamıyorum?O zaman niye hala burdasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ben de bunun üzerine beni eleştirenlere soruyorum siz niye burdasınız madem ben sorunluyum laftan anlamıyorum?O zaman niye hala burdasın![]()
YouTubeda tedx kanalında bu tarz videolar var izlemeni öneririm
Hayat hikayesi, güçlü duruşu beni çok etkilemişti. Bu konu açılınca aklımda geldi yine...Ahh Nesli
Daha dün aklıma geldi instagram profilinde gezindim.. Gülüşü güzel güçlü kız. Mekanı cennet olsun inşallah![]()
Çok ciddi bir tedavi gördüm bu sene. Çok doktor araştırdık, en iyisi olsun vs diyerek. Ankara da oldum tedavimi. Maalesef özel muayenehanesi olan doktorların hepsi peşin para istiyor, fatura vermiyor. Kart vs kabul etmiyorlar. Daha doğrusu şöyle, nakit verirsen 100 bin, kartla ödersen 200 bin diyorlar. Muayene ücreti nakit 7 bin kartla 10 bin mesela. Açık açık vergi kaçırıyorlar. Ameliyat olmaya elimizde siyah torbada parayla gittik. Düzen bu maalesef, insan canının derdine düşünce doktorlara da siz hayırdır napıyorsunuz diyemiyor.Eh daha oradan belli dolandırıcılıkları.
Bu kadar yüksek bir tutarı eft yaptırmamak için çok geçerli bir sebep olması lazım. Vergiden kaçırmak, dolandırmak, üstüne yatmak gibi.
Bu devirde böyle bir tutarda ödeme yapıp karşılığında hiçbir belge almamak da hatanın size düşen payı olmuş. Ben de geri alabileceğinizi sanmıyorum çünkü adamlardan hizmet aldığınıza dair bir kanıtınız yok.
Eğer hep böylelerse mahkeme tehditlerine de alışıklardır zaten.
İnşallah hayatınızı aşırı zora sokan bir tutar değildir.
Ahh Nesli
Daha dün aklıma geldi instagram profilinde gezindim.. Gülüşü güzel güçlü kız. Mekanı cennet olsun inşallah![]()
Hayat hikayesi, güçlü duruşu beni çok etkilemişti. Bu konu açılınca aklımda geldi yine...
Çok geçmiş olsun evet durumlar tam olarak böyle.Çok ciddi bir tedavi gördüm bu sene. Çok doktor araştırdık, en iyisi olsun vs diyerek. Ankara da oldum tedavimi. Maalesef özel muayenehanesi olan doktorların hepsi peşin para istiyor, fatura vermiyor. Kart vs kabul etmiyorlar. Daha doğrusu şöyle, nakit verirsen 100 bin, kartla ödersen 200 bin diyorlar. Muayene ücreti nakit 7 bin kartla 10 bin mesela. Açık açık vergi kaçırıyorlar. Ameliyat olmaya elimizde siyah torbada parayla gittik. Düzen bu maalesef, insan canının derdine düşünce doktorlara da siz hayırdır napıyorsunuz diyemiyor.
Çok geçmiş olsun, umarım işe yaramıştır.Çok ciddi bir tedavi gördüm bu sene. Çok doktor araştırdık, en iyisi olsun vs diyerek. Ankara da oldum tedavimi. Maalesef özel muayenehanesi olan doktorların hepsi peşin para istiyor, fatura vermiyor. Kart vs kabul etmiyorlar. Daha doğrusu şöyle, nakit verirsen 100 bin, kartla ödersen 200 bin diyorlar. Muayene ücreti nakit 7 bin kartla 10 bin mesela. Açık açık vergi kaçırıyorlar. Ameliyat olmaya elimizde siyah torbada parayla gittik. Düzen bu maalesef, insan canının derdine düşünce doktorlara da siz hayırdır napıyorsunuz diyemiyor.
Ban yiyip gidip gelip yazma bana ya10 insanın 7-8 inde var evet 30 lu yaşlarda bu kadar yaygın literatür bilginiz hayranlık uyandırdı. Kimin sakat kalacağını Allah bilir herkes bir engelli adayı. Siz de eşinizde iyi bakın tedavisini geciktirmeyin. Hasta hasta şu işleri yapıyor demek marifet değil kendisine baksın sakat kalır mazallah…
Bu mu verip verebileceğiniz cevap peki:)Ban yiyip gidip gelip yazma bana ya
Canım söyledim sana, kocam seni ilgilendirmez diye. Biz zaten gidip düzenli fizyoterapistten tedavi alıyoruz sağol. Gittiğime kanıtta ister misin ?Bu mu verip verebileceğiniz cevap peki:)
Kocanı paragraflarca anlatan sensin canım yoksa banane biliyomuydum ben sen diyene kadar. Sen anlattın ben de senin bana öneri sunduğun gibi öneri sundum kapişCanım söyledim sana, kocam seni ilgilendirmez diye. Biz zaten gidip düzenli fizyoterapistten tedavi alıyoruz sağol. Gittiğime kanıtta ister misin ?
Ee sana seni ilgilendirmez dedim ısrarla soruyosun kocamın tedavisini soracağına git tedavi ol. Mümkünse psikiyatriyede randevu alKocanı paragraflarca anlatan sensin canım yoksa banane. Sen anlattın ben de senin bana öneri sunduğun gibi öneri sundum kapiş
Ay hala anlamamışsın ironiyi bile ya senin cümlelerini sana yazdım banane kocandan. Belki anlarsın dedim ama nerdeeeeEe sana seni ilgilendirmez dedim ısrarla soruyosun kocamın tedavisini soracağına git tedavi ol. Mümkünse psikiyatriyede randevu al
Yani bu sitede ban yemeden korkmayan rahatça kavga eden birkaç üyeden birisiyim. Zorlayın bakalım. Hadi benim anlama sorunum var diyelim, ki bu psikolojik olarak sorunlu bir insanın iddiası olduğu için ne kadar doğru kabul edilir bilemiyorum. O zaman ne halt etmeye sayfa sayfa bana sakatlık kanıtlamaya çalışıyorsun diye soracağım ama aklın sadece ironiye yettiğinden yine ironi yapacaksın gerek yok. Şu sivri zekanı klavyeden değilde çevrendeki sana sözde müdahalede bulunan şahıslara kullansan ne derdin kalacak ne tasan. Benim anlama sorunum varsa, senin anlama kapasiten yok bile. Laftan anlamaz hasta birisisin. Boşuna dememişler bokla kavga etme kazanırsın ama boka bulaşırsın diye. Kavga etmeyeceğim bu kez seninle :)Ay hala anlamamışsın ironiyi bile ya senin cümlelerini sana yazdım banane kocandan. Belki anlarsın dedim ama nerdeeee
Anlayacak olsanız 10 hastanın 7 sinde bu hastalık var demezdiniz zaten
Bence siz de alın zira yazılanı anlama kapasiteniz de yok, bilgileriniz de yanlış
Of of of küfür hakaret seviyenize inemem bu kalitede biri değilim ben çok üzüldüm size yazıkYani bu sitede ban yemeden korkmayan rahatça kavga eden birkaç üyeden birisiyim. Zorlayın bakalım. Hadi benim anlama sorunum var diyelim, ki bu psikolojik olarak sorunlu bir insanın iddiası olduğu için ne kadar doğru kabul edilir bilemiyorum. O zaman ne halt etmeye sayfa sayfa bana sakatlık kanıtlamaya çalışıyorsun diye soracağım ama aklın sadece ironiye yettiğinden yine ironi yapacaksın gerek yok. Şu sivri zekanı klavyeden değilde çevrendeki sana sözde müdahalede bulunan şahıslara kullansan ne derdin kalacak ne tasan. Benim anlama sorunum varsa, senin anlama kapasiten yok bile. Laftan anlamaz hasta birisisin. Boşuna dememişler bokla kavga etme kazanırsın ama boka bulaşırsın diye. Kavga etmeyeceğim bu kez seninle :)
Küfürde etmedim hakarette, deyim ve küfrü birbirine karıştıracak kapasitede insansın işte. Hakaretine hakaretle karşılık verdim. Siteden giderken seni de götürüyorum ki insanlar bikaç gün kafasını dinlesin :)Of of of küfür hakaret seviyenize inemem bu kalitede biri değilim ben çok üzüldüm size yazık![]()
Yok artık ya yazık size cevap veremeyince küfüre hakarete başvurmakta nasıl bir yolsa engelliyorum sizi asla seviyenize düşemem. Ben kimseye o söylediğiniz kelimeleri söyleyemem bunlar küfür değilse daha neler diyeceksiniz kimbilir seviye yerlerde ıyyyy.Küfürde etmedim hakarette, deyim ve küfrü birbirine karıştıracak kapasitede insansın işte. Hakaretine hakaretle karşılık verdim. Siteden giderken seni de götürüyorum ki insanlar bikaç gün kafasını dinlesin :)
Teşekkür ederim, çok şükür tedavimi oldum ama ömür boyu kontrol altındayım bundan sonra.Çok geçmiş olsun, umarım işe yaramıştır.
Aslında şikayet etseniz muhtemelen başı yanar ama siz de tedavinizden olursunuz.
Eskiden Uğur Dündar çantada gizli kamerayla baskın yapıyordu ya, öyle bir şey lazım bunlara.
Tekrar geçmiş olsun, inşallah başka sıkıntı yaşamazsınız.Teşekkür ederim, çok şükür tedavimi oldum ama ömür boyu kontrol altındayım bundan sonra.
Şikayet edemezdim, çünkü gerçekten insan sadece iyi olmayı umuyor, öyle ben bu düzeni bozarım diyerek ortaya atılamıyorsun. Öyle ki normalde çok atılgan, hakkını asla yedirmeyen bir insan olmama rağmen sırf özelde sonuçlanamayan bir testimi devlette tekrarlatmak için bir doktorun ciddi hakaretine bile maruz kaldım, boynumu büküp sesimi çıkarmadım ki onaylamaması gibi bir durum olmasın. Neyse konuyu dağıttım biraz.
Kısacası Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın, konu sahibine de acil şifalar dilerim.