agustos_bocegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
134
16
13
Hanımlar eşleriniz eve geldiğinde nasıl vakit geçirir? Ne yapar, sizinle ilgilenir mi?
Eşim askeri personel, şehir dışındayız dış karakoldayız yani o sabahtan akşama çalışıyor işi de zor. Ben evde ders çalışıyorum genelde. Sonra 7 gibi geliyor bazen daha erken ya da geç. Yemek va derken hemen pc açıyor savaş oyunu oynuyor hep çok sıkıldım çokkkk dün de böyle yaptı 6 dan 10 a kadar oturdu sonra uykum geldi dedi kalktı gitti. Kızdım bende hep böyle oluyo cok sıkıldım ama dedim farkında değilim diyo. Bide bu oyun için pc i değiştirdi. Hayır işin kötüsü yeni EvliyiZ ama aramız cok iyi değil yaşadığımız tartısmadan sonra. Bide böyle yapması sinir ediyor

Arada beraber dizi izleseniz,sohbet etseniz...
Açıkçası bizim de akşamlarımız eller havaya partisi modunda geçmiyor.
Ama diziydi,maçtı,dedikoduydu derken uykumuz geliyor yatıyoruz zaten.

Aynen biz de valla farklı birsey yok çalışıyorum ama köle gibi hissediyorum kendimi işten gel temizlik yap yemek pişir sofra hazırla bi yemegi birlikte yiyoruz zaten onda da hiç konuşmaz sonra ben sofrayı topluyorum bulasiklari düzene kadar (topu topu 15 dk) tv karşısında uyumuş bile başta ilgileniyordum hoşuna gidiyordu güzel vakit geçiriyorduk ama artık yoruldum yani her akşam her akşam sıkıyor peşinden koşmak o gelsin biraz da bana diyorum ama adamda tık yok habire tv ve çekirdek o yoksa uyku... ben de buralarda geziniyorum çocuk yapma kararı aldık ama hiç istemiyorum ben başıma gelecekleri az çok tahmin edebiliyorum

Kalbim anne olmak istiyor ama çok korkuyorum allah a bıraktım artık yapacak birsey yok çocuğum olmazsa da üzülmicem o derece oldum yani...

insan gerçektende çocuk yapmaya bile korkuyo bende evlendim ev hanımıyım sürekli evdeydim tanıdığım kimse yok sıkıntılarımda vardı eşimde işten geç geliyodu oturup televizyon izliyo ben patlıyodum sıkıntıdan oturup ağlıyodum gözümde yaş kalmadı bide kursa gidiyim dedim gittim ordada ortam kuramadım katılamadım sohbete eleştirilme vb. saçma korkularım var bir kelime çıkmıyodu ağzımdan işe girsem korkuyodum napacağımı şaşırdım öyle böyle üçbuçuk sene geçti sağlık olsun diyorum hayırlısı olsun herşeyin

eve gelır ogluşdan vakıt bulursa savaş oyunu oynar sonra yatar bizimkde polis

Demek ki bu dertler hepimizde varmış nedir bu erkeklerden çektiğimiz dışarıya çıkmasam bunalırdım ben de heralde bi spor salonuna gidiyorum o bile laf oluyor yoruldum diyince spora gidiyorsun ama gibilerinden serzenişler oluyor ama aldırmadan gidiyorum valla sen de çık canım yoksa insan bunalıyor

haklısın cnm ya yıprandım iyice bide korkularım var oturduğum yerde o onu derse o öyle olursa ya herkesi tehtit gibi görüyorum sanki vesvese heralde hiç geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…