- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
Bitane erkek kardeşim var kuzenlerim vs hepsi karşıda oturuyorlar. Oturduğum yerde hiç kimse oturmuyo tanıdığım yakın biri olarakkardeş, akraba, eş dost vs yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitane erkek kardeşim var kuzenlerim vs hepsi karşıda oturuyorlar. Oturduğum yerde hiç kimse oturmuyo tanıdığım yakın biri olarakkardeş, akraba, eş dost vs yok mu?
Yinede bir rica edebilirsiniz bence belki sizden bekliyor olabilirler, kendileri söyleyememiş olabilir .Teşekkürler cevabın için
Söylemeden geçmek istemedim bu süreçte bunu düşünüp sikinti etme kendineTeşekkürler cevabın için haklısın
Annenin çalışan bir kadın olduğunu belirtmemissin , bunu bilmem mümkün değil .mesajımı da ona göre yazdım .Kimseye güvenerek iş yapmam ben. Ama insanlıktan bahseden insanların böyle yapması tuhaf geliyo. Ayrıca hassas bi dönemdeyim. İlgili görünüp ilgi göstermemek tuhaf değil mi?
Annemi sıyırdığımı nerden cıkardın?
Annem haftanın 5 günü calısan bi kadın. Annemi sıyırmam mümkün değil çünkü sürkeli kızım geliyim diyen bi kadın ama bü camasır için annemi cağırmam saçma evde bekar görümce bütün gün evde duran kv varken. Ben kimseden bişey bekleyen biri değilimdir bunu bi kez daha belirtiyim ama ilgili görünüp aslında ilgilenmemek cocuk doğunca sahiplenmeleri falan canımı sıkıyor düşündükçe
Yinede bir rica edebilirsiniz bence belki sizden bekliyor olabilirler, kendileri söyleyememiş olabilir .
Annenin çalışan bir kadın olduğunu belirtmemissin , bunu bilmem mümkün değil .mesajımı da ona göre yazdım .
Beklenti içinde bir insan olmadığım için bana batmazdi bu hareketler fakat hamilelik farklı bir durum ..belki de çok duygusal yaklasiyorsun. Ayrıca görümcen evde ve işi yoksa ondan rica edebilirsin sana yardımcı olmasını .
O zaman çocuğunuzdan değerli değil cnm haftada bir temizlik yeterli olur . temizliğine laf edecekte bir zahmet gelmesin .Doğumdan sonra bile bebekli ev darmadağın oluyor bir süre böyle idare etmek lazımOnların eline sarı bez yakışmıyomuş her fırsatta bunu söyleyen insanlar. İş yapmayı sevmiyolar ondan. Eşimle aynı yerde calısıyoruz. Şirket ekonomik olarak zorda 1 ay önce maaşlarımızın çeyreğini aldık temizlikçi zor görünüyo şuan
Aaa aaa o ne demek ? Çok güldüm kusura bakma :))))Onların eline sarı bez yakışmıyormuş öyle derler hep. Sevmiyolar temizlik yaşmayı yani. Bende eyvallah etmek istemiyorum onlar sorabilirler bekledim ama yok buna sinir oluyorum sadece. Acaba ben mi abartıyorum diye danışmak istedim
Kimseye minnet etmeden bir yardımcı tutun kendinize. Doktor sadece lavaboya kalkacak dediyse çamaşır falan da sermeyin bir zahmet .eşiniz halletsin her şeyi.merhaba kızlar
Sizlere birşey danışmak istiyorum.
2 aylık hamileyim ve hamileliğim cok sıkıntılı geçiyor.
Doktor sadece lavaboya kalkacaksın dedi.
Böyle olunca evimin işlerinide eşimle yapmaya calısıyoruz. Kv ile altlı üstlüyüz.
Ama yemek dışında hiç bişeye karışmıyolar.
Sadece yemeğe cağırıyo sağolsun ama yemekle bitmiyor ki.
Çok af edersiniz giyecek iç çamaşırım kalmamıştı artık kalktım beyaz attım makineye eşim silkeledi ben çamaşır teline astım.
Hiç sormuyolar bile bi işin var mı diye tamam saolsun yemek olayı için minnettarım ama dediğim gibi bi onla bitmiyor ki. Eşim haftada bir süpürge açıyor çamaşırları beraber asmaya calısıyoruz.
Bazen cok zoruma gidiyo. Cocuk doğunca eminim cok kıymetli olur ama şuan düşmesin diye kendimi paralıyorum
Bide hastaneye davet etmediğim halde enrivaki yapıp gideriz diyo. Ultrosona giderken torun normalde değil.
İlgili görünüp aslında ilgilenmemek dedikleri böyle bişey sanırım.
Bu arada annem evime biraz uzak oturuyo günlük işler için gelmesi zor oluyo büyük temizlik için zaten gelecek kendisi
Onların eline sarı bez yakışmıyormuş öyle derler hep. Sevmiyolar temizlik yaşmayı yani. Bende eyvallah etmek istemiyorum onlar sorabilirler bekledim ama yok buna sinir oluyorum sadece. Acaba ben mi abartıyorum diye danışmak istedim
Ama bu da anormal değil.Onların eline sarı bez yakışmıyomuş her fırsatta bunu söyleyen insanlar. İş yapmayı sevmiyolar ondan. Eşimle aynı yerde calısıyoruz. Şirket ekonomik olarak zorda 1 ay önce maaşlarımızın çeyreğini aldık temizlikçi zor görünüyo şuan