• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum ? Kv mi ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Arkadaslar 5 aylık hamıleyım dun kontrolum vardı gıttım. Bebegımın ultrosondan çektiği fotografını verdı doktor. Neyse eve geldım esıme falan resmını attım bebegımızın oda mutlu oldu sevındı hanı sevınıyorum bebegımın hareketlerını gorunce cok mutlu oluyorum heycanlanıyorum ılk bebegım sonucta dogmasını dort gozle beklıyorum. Neyse kv ıle arkadası da geldı sonradan onada gostermek ıstedım torunu sonucta. Arkadasının yanında cok sevındı ettı bılmem ne aksam yemekte tuttu dedıkı bebegın resmını gosterme herkese nıye gosterıyosun cok abartıyosn sen , dogunca gorucez zaten bana bıle gosterme ben hemen dua ettım nazar degmesın dıye gıbı bana bı cıkıstı. Cok moralım bozuldu. Ilk defa anne olacagım ben kucagıma alacagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum benım mutlulugumu paylasmıyor resmen benı azarlıyor cok zoruma gıttı kv ' ye bebekle ılgılı daha bırsey demeyı dusunmuyorum. Cok zoruma gıttı hos mu sızce yapdıgı ? Esımde duydu anladı moralımın bozuldugunu ama bısı demedım.

Arkadaslar 5 aylık hamıleyım dun kontrolum vardı gıttım. Bebegımın ultrosondan çektiği fotografını verdı doktor. Neyse eve geldım esıme falan resmını attım bebegımızın oda mutlu oldu sevındı hanı sevınıyorum bebegımın hareketlerını gorunce cok mutlu oluyorum heycanlanıyorum ılk bebegım sonucta dogmasını dort gozle beklıyorum. Neyse kv ıle arkadası da geldı sonradan onada gostermek ıstedım torunu sonucta. Arkadasının yanında cok sevındı ettı bılmem ne aksam yemekte tuttu dedıkı bebegın resmını gosterme herkese nıye gosterıyosun cok abartıyosn sen , dogunca gorucez zaten bana bıle gosterme ben hemen dua ettım nazar degmesın dıye gıbı bana bı cıkıstı. Cok moralım bozuldu. Ilk defa anne olacagım ben kucagıma alacagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum benım mutlulugumu paylasmıyor resmen benı azarlıyor cok zoruma gıttı kv ' ye bebekle ılgılı daha bırsey demeyı dusunmuyorum. Cok zoruma gıttı hos mu sızce yapdıgı ? Esımde duydu anladı moralımın bozuldugunu ama bısı demedım.
sert bir şekilde söylemişsse yaptığı hoş değil elbet.
güzel bir dille uyarabilirdi.
ultrason fotoğraflarını ben de kimseyle paylaşmadım açıkcası.
senin tercihin elbet ama bence de ailen dışında kimseyle paylaşmasan iyi olur.
kv le de paylaşma bundan sonra:))

Muhtemelen benimki de aynı yorumu yapar, nazardan ödü kopuyor. İşe başladığımı bile söyleme kimseye demişti bana ilk girdiğimde. :confused:
Takmayın, boşverin, göstermeyin siz de kendi sorar ama bu seferde:)

ben kaynananda çok kötü niyet görmedim. nazardan korkuyor olabilir.

Abartmışsın açık ve net. Ben yakın arkadaşlarımı bile uyarıyorum yeri geliyor. Allah tamamına erdirsin

Nazar degmesin diye demistir, uslubu onemli tabi.. Bundan sonra bebekle ilgili birsey soyleme ona da nazar deger de :)

Sert ve azarlar bir üslupla söylemediyse eğer, kayınvalideniz haklı nazardan korkmuştur, bunda alınacak bir şey yok.

Sert bır uslupla konustugu ıcın üzüldüm arkadaslar normal bır uslupla soylemıs olsa hos karsılarım fakat cocuk azarlar gıbı konustu. Canımı sıkan uslubu

O kişinin nazarından korkmuş olabilir bu yüzden söylemiştir. Kötü niyet görmedim ben. Aynı şeyi kendi anneniz söylese ? O şekilde düşünün ve değerlendirin.

canim seni kiracak bisi demediyse hakli biraz. daha karninda dogmamis bebegine kotu goz degmesnden korkmus olabilir. ultrason goruntusunu nete koyanlar bile var. nasi kiziyorum. daha dogmamis cocuga kotu gozle bakanlar haset eden imrenen ws. olabilir. Allah korusun tum yavrulari.

o nazar diye demiş de azıcık da kv ya işte çemkirme modunda demiş

bizim arkadaş da sürekli gösterirdi hatta CD sine bile bakın vs derdi

benim oğlum çok çirkin vs der bunu cidden dert ederdi

bebek de dünya güzeli idi maaşallah da gülmüştük bak çirkin dediğin bebeğe diye

ben kimseye göstermedim ultrason resmini

Back
X