- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Öyle demeyin ne gözler var kara çalsan akça pakça der degdirir o gözü :)Ayy siyah resmn neyine nazar değecek neye benzediği belli değil her iki tarafta abartmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle demeyin ne gözler var kara çalsan akça pakça der degdirir o gözü :)Ayy siyah resmn neyine nazar değecek neye benzediği belli değil her iki tarafta abartmış
Ben ağzıyla bırnunu ayırt edemiyorum valla kv olsam gelinim bana gösterse unicorn mı doğuracaksın derimÖyle demeyin ne gözler var kara çalsan akça pakça der degdirir o gözü :)
Ben ağzıyla bırnunu ayırt edemiyorum valla kv olsam gelinim bana gösterse unicorn mı doğuracaksın derim![]()
Benim ki de öyle diyordu hatta aldiklarima bir sürü şey almışsın dedi anneme de sakin alma bir sürü şey almis dedi annem baktı ne birsurusu yetmez bunlar dedi. Gerçekten de yetmedi yani annem de kıyafetler aldı ama daha hanımefendi bir bez parçası dahi almadı bayramı bekliyorum bakalım nolacak bende ultrasyon fotoğraflarını gösteriyordum o da aynisini dedi dedikçe daha çok gösterdim:)) eşim karnımı sevip konuşurdu oğlumla ben kitap okurdum ninni dinletirdim laf dedi mı inadına daha çok yapardım boşver hevesimi kimse içimde bırakamaz:)) senin canın sikilacagina onun canı sıkılsin boşver hamilesin sen çocuğun da etkileniyor bundanArkadaslar 5 aylık hamıleyım dun kontrolum vardı gıttım. Bebegımın ultrosondan çektiği fotografını verdı doktor. Neyse eve geldım esıme falan resmını attım bebegımızın oda mutlu oldu sevındı hanı sevınıyorum bebegımın hareketlerını gorunce cok mutlu oluyorum heycanlanıyorum ılk bebegım sonucta dogmasını dort gozle beklıyorum. Neyse kv ıle arkadası da geldı sonradan onada gostermek ıstedım torunu sonucta. Arkadasının yanında cok sevındı ettı bılmem ne aksam yemekte tuttu dedıkı bebegın resmını gosterme herkese nıye gosterıyosun cok abartıyosn sen , dogunca gorucez zaten bana bıle gosterme ben hemen dua ettım nazar degmesın dıye gıbı bana bı cıkıstı. Cok moralım bozuldu. Ilk defa anne olacagım ben kucagıma alacagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum benım mutlulugumu paylasmıyor resmen benı azarlıyor cok zoruma gıttı kv ' ye bebekle ılgılı daha bırsey demeyı dusunmuyorum. Cok zoruma gıttı hos mu sızce yapdıgı ? Esımde duydu anladı moralımın bozuldugunu ama bısı demedım.
Arkadaslar 5 aylık hamıleyım dun kontrolum vardı gıttım. Bebegımın ultrosondan çektiği fotografını verdı doktor. Neyse eve geldım esıme falan resmını attım bebegımızın oda mutlu oldu sevındı hanı sevınıyorum bebegımın hareketlerını gorunce cok mutlu oluyorum heycanlanıyorum ılk bebegım sonucta dogmasını dort gozle beklıyorum. Neyse kv ıle arkadası da geldı sonradan onada gostermek ıstedım torunu sonucta. Arkadasının yanında cok sevındı ettı bılmem ne aksam yemekte tuttu dedıkı bebegın resmını gosterme herkese nıye gosterıyosun cok abartıyosn sen , dogunca gorucez zaten bana bıle gosterme ben hemen dua ettım nazar degmesın dıye gıbı bana bı cıkıstı. Cok moralım bozuldu. Ilk defa anne olacagım ben kucagıma alacagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum benım mutlulugumu paylasmıyor resmen benı azarlıyor cok zoruma gıttı kv ' ye bebekle ılgılı daha bırsey demeyı dusunmuyorum. Cok zoruma gıttı hos mu sızce yapdıgı ? Esımde duydu anladı moralımın bozuldugunu ama bısı demedım.
uslup kötü ise kırılmışsınızdır haklısınızSert bır uslupla konustugu ıcın üzüldüm arkadaslar normal bır uslupla soylemıs olsa hos karsılarım fakat cocuk azarlar gıbı konustu. Canımı sıkan uslubu