Ben mi abartıyorum , lütfen yardım edin

Merhaba arkadaşlar ben 1senelik evliyim sorunum kayinvalidem ve gorumcelerim iki bekar görümcem var eşim tek erkek çocuk, ilk günden beri beni kabullenmediler ve bunu yüzüme söylüyorlar , görumcelerim bir kere üstüme yürüdü seni abimin yanında istemiyoruz o bizi çok seviyor diye , kayınvalidem de kızlarını uyaracagina onlara destek oldu , mesela biz eşimle bir konu hakkında konuşuyoruz hemen atlıyorlar konuya yorum yapıyorlar, bir yere gideceğiz ya gitmeyin ne işiniz var diyorlar eşim ağzını açmıyor bana sen sabret alttan al sen haklısın diyor , çocuğumuz olmuyor diye sürekli laf sokuyorlar bir de beni en rahatsız eden şey görumcelerim eşim üzerini degistirirken sürekli odaya gidiyorlar ve bizim aramızda özel yok o abimiz diyorlar yani bana göre bu çok yanlış sonuçta o bir erkek ve ben ne zaman eşime sarılsam abimize bir daha sarılma diyorlar ne yapayım sizce?
Ahahaha o ne beee, ben ne okudum.o_O
En başta eşinizin tepkisini koyması lazım.
Anaokulunda öğretiyoruz biz kişisel sınırları, özel bölgeleri, özel anları... Anlayamayangillerdense aile boşa kürek çekmeyin derim.

Amin cümlemizden inşallah🙏 el sizin kıymetinizi bilmez siz kendinize değer verip ezdirmeyeceksiniz, onlar nasıl kırmaktan kızcağız üzülür mü diye düşünmeden laf söyleyip üzerinize yürümekten çekinmiyorsa siz de dan dan laf söylemekten çekinmeyin, boşanıp boşanmamak sizin kararınız ama bundan sonra evlerine gitmeyin, eşiniz baskı yaparsa aile senin ailen gideceksen sen git, beni zorlayamazsın deyin, belli ki eşiniz böyle pat küt laf sokup ezen modellerden hoşlanıyor, annesi ve kardeşlerinden öyle görmüş, ailenin erkekleri pasif bakınız kayınpederiniz ve eşiniz, eşiniz gibi erkekler güzellikle konuşmaktan anlamayan ama despot anne tarafından yönetilen türden oluyor, mecazen diyorum sırtında oklava kıran kadınlardan hoşlanıyorlar, biraz oklava gösterip yine mecazen tavuk bacağı ayırdığınızı görürse pısar, devam edeceğim diyorsanız ne yapın edin dominant olun.
Haklısınız, bir de öyle deneyeyim ben çok pasif durdukça nasılsa idare ediyor diye düşünmesinler biraz da onların canı sıkılsın ben de keyfime bakayim , hem ilgilenmemek ve görüşmemek onların canını daha çok acıtır belki

Ahahaha o ne beee, ben ne okudum.o_O
En başta eşinizin tepkisini koyması lazım.
Anaokulunda öğretiyoruz biz kişisel sınırları, özel bölgeleri, özel anları... Anlayamayangillerdense aile boşa kürek çekmeyin derim.
Zaten eşimi anlamıyorum bu konuda bir insan bunu kendine neden yaptırır? Neden benim özel alanıma girme diyemez? ve neden bu sapıklığı normal bulur?

Eşiniz görümcelerin tamamı + kv'den daha suçlu. Çocuk yapalım da ağızları kapansın ne demek? Çocuk olmuyorsa sorun kendinde de olabilir ayrıca. Daha kendi aranızda ciddi sorunlarınız varken çocuk yapılır mı hele de ağız kapatmak için...Eşiniz ailesine cahil diyor ama kendi onlardan da cahil gibi. Ya da sizin üzülmeniz, laf yemeniz umrunda değil.
Sallantılı bir evlilik ortasına çocuk birakmak doğru değil dedikçe bizim evliliğimiz normal o kadar sıkıntı herkeste olur diyor ama ben sanmıyorum bunların normal olduğunu, keşke kendi kardeşleri de yaşasa bu durumu da ne tepki vereceklerini görsem

Sizin gibi düşünüyorum ben de ama o kadar korkuyorum ki ses çıkarsam eşimle kötü oluyoruz bu sefer eşim sen idare etmiyorsun diyor ben ufak bir tepki versem aglayarak beni eşime sikayet edip hastanelik oluyorlar eşim de yaptığını beğendin mi diyor bana
Yok çok beğenmedim bi dahakine daha iyisini yapıcam deyin. Beyden çekiniyosunuz bir anlasam.

Valla kanka çok acaip insanlar, Palu ailesinden bir tık alttalar ... çocuk mocuk yapma bnlar senin çocuğunud a alır beraberce yıkanırlar hatta toptan kaç en iyisi

Yok çok beğenmedim bi dahakine daha iyisini yapıcam deyin. Beyden çekiniyosunuz bir anlasam.
Kötü olan ben olmaktan çekiniyorum hiç suçum yokken suçlu damgası yiyorum bu sefer onlar kiymetli oluyorlar ben de cazgır, ailesini idare edemeyen biri oluyorum

Kötü olan ben olmaktan çekiniyorum hiç suçum yokken suçlu damgası yiyorum bu sefer onlar kiymetli oluyorlar ben de cazgır, ailesini idare edemeyen biri oluyorum
Hayatta öğrendiğim şey: ağlamayana meme yok. Ben hanımefendi olmanın, alttan almanın hiçbir faydasını görmedim bu hayatta.

Valla kanka çok acaip insanlar, Palu ailesinden bir tık alttalar ... çocuk mocuk yapma bnlar senin çocuğunud a alır beraberce yıkanırlar hatta toptan kaç en iyisi
Hahaha Palu ailesi diyince gülme geldi 😂 gerçekten uzun zaman sonra iyi hissettim kendimi aslında gülünecek bir durumumuz da yok komple klinik bir vaka çünkü bu

Hayatta öğrendiğim şey: ağlamayana meme yok. Ben hanımefendi olmanın, alttan almanın hiçbir faydasını görmedim bu hayatta.
Güçlü olan zayıf olanı ezer gibi aslında haklısınız ama ben bir şey yapayim derken olan yine bana oluyor çevremdeki insanlar sen de sinsi ol onlar gibi diyorlar ah olabilsem çok isterdim alttan alttan iş cevirip onların canını yakmayı

Haklısınız, karşıma alıp güzellikle konuşacağım son kez anlamazsa ben de sınırlarımı keskin çizeceğim, zaten anlamayacak ama direkt tepki verince inada bindiriyor

Evlilikte adaletli olmak cok önemli. Ailesi normal davranmiyor. Onlara haddinizi bilin dese durumlar böyle olmayacak. Bu konuda adaletli olmak yerine "idare et. Sorun cikarma" demek onun icin daha kolay, cünkü ailesine sınır cizecek kapasitede degil. Ailesi atamaz. Ama esini milletin ruh hastaligindan koruyabilir. Kardeslerin erkeksiz oldugu sizin sorununuz degil. Esinizi pseudo baba veya eş yapıp sizin caninizi sıkmaya hakki yok.

Ay kuzu yeri geldiginde kötü de olucaksin. Nerde görülmüs böyle delilikler. Esiniz sizin hakkiniza girdiginin farkinda bile degil

Kim istesin kzıım bu aileyle akraba olmak, piyango sana vurmuş sadece :emir_bebek: annen baban evlenme demedi mi bu manyak aileyi görünce, neden evlendin:mapus:
Annem babam yok , yetiştirme yurdunda büyüdüm ben oradan çıkınca da işe girdim akraba yok aile yok bir desteğim de yoktu sonra eşimle tanıştık, şartlarımı konuştum her şey kusursuzdu o şekilde evlendim ama umduğum gibi olmadı bir de biz nişanlıyken ailesi karışmiyordu kopuktu birbirlerinden sonra bağlandilar birbirlerine

Evlilikte adaletli olmak cok önemli. Ailesi normal davranmiyor. Onlara haddinizi bilin dese durumlar böyle olmayacak. Bu konuda adaletli olmak yerine "idare et. Sorun cikarma" demek onun icin daha kolay, cünkü ailesine sınır cizecek kapasitede degil. Ailesi atamaz. Ama esini milletin ruh hastaligindan koruyabilir. Kardeslerin erkeksiz oldugu sizin sorununuz degil. Esinizi pseudo baba veya eş yapıp sizin caninizi sıkmaya hakki yok.
Aynen öyle, zaten atsın ailesini demiyorum biraz arkadamda dursa razıyım ama yapamıyor veya istemiyor

Ay kuzu yeri geldiginde kötü de olucaksin. Nerde görülmüs böyle delilikler. Esiniz sizin hakkiniza girdiginin farkinda bile degil
Ben bunu söyledim kendisine bu kul hakkı ben size hakkımı helal etmiyorum aynısını siz de yaşayın dedim eşim de bana o beddua sana döner sen böylesin işte hep kötü düşünüyorsun dedi

Back
X