Ben mi abartiyorum? Site hayati

Biz de 4 daireyiz ben kapida ayakkabi bırakmam hem zaten merdiven benim tarafımda. Asagidaki komsularinkiler yolu bile kapatıyor sabahları ise giderken takılıyorum hatta biri merdivenleri ayakkabılik gibi kullanıyor ilk raf komple ayakkabı!
Bence hic bırakılmamalı
Apartman kültürü denen sey belli bir düzende kimseyi rahatsız etmeden yaşamaktır.
Elbette 1-2 gecisi engellemeyen ayakkabıya ben de bir sey demezdim ama madem bundan rahatsızsizsiniz o.zaman bırakmayın kapi önünde.

Aman bırak düzeltsinler işsizler herhalde
Sizde hiç takmayın eşiniz ve cocugunaza da hayatı böyle bişey için dert etmeyin boşverin gitsin

Demek ki ayakkabi koyamazmissiniz? Yarim
Saatte olsa alin iceri. Ben olsam duzeltmem bir tekme savururum nereye giderse gider bakalim daha koyuyor mu? Kapi onune ayaklabi konmaz

Yasak değilse ve çalınmıyorsa boşver yahu, ne güzel işte büyük şehirde çalarlar sizdekiler düzeltiyor. Hatta bilerek dağınık bırakın illallah etsin düzelmesin. Masumlar apartmanındaki kadın gibi eğer simetri hastasıysa simetrik şeylere takmamayı öğrensin. Alemsiniz valla, bir sürü koy dışarı çalınmıyorsa, düzelmede. Ben şahsen ayakkabı dolu kapı görünce çok mutlu olurum.

Binada böyle bir kural olmasına gerek yok. Bence herkes içeri alıp vestiyere koymalı ayakkabılarını. Sizin kapının önü kalabalık da olmayabilir, sorun bu değil. Madem bu kadar taktınız, içeri alın bütün ayakkabılarınızı. Böyle bir olaya mahal vermeyin. Eşiniz de rahat etsin.

Sitede kapı önüne ayakkabı konulamaz diye bir kural olmaması ilginç geldi... Kendi oturduğum sitede dahil, gittiğimiz tüm sitelerde kapı önünde ayakkabı görmüşlüğüm yok. Gerçi bizim katta 20 ye yakın daire var. Hepsi ayakkabısını kapı önüne koysa nasıl olur düşünmek istemiyorum 🤣göz zevki ve koku problemi olmaması adına herkesin ayakkabılarını içeri koyması en güzeli olur...

Back
X