• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum sizce?

Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız ve yardımlarınız için.

dün akşam konuştum, çok yoruldum olmuyor mutsuzum bitirelim dedim. şok oldu sakindi, keşke bu kadar birikterene kadar bana açılsaydın, söyleseydin dedi. sen böyle böyle yapınca ben tutulup kalıyorum konuşamıyorum ama geldiğim nokta beni mutsuz ediyor dedim.

bu kadar bunalttığımı anlayamadım özür dilerim dedi. belli şeyler belki bir miktar daha yoluna girer ama huy değişmez, bu adamın çok da değişmeyeceğini biliyorum. şimdilik devam ettirme kararı aldık ama inşallah sonum hayırlı olur.

bak gördünmü senin bunaldığının farkında bile değil, iletişim sorununuz yüzünden
benim sana tavsiyem bi derdin sıkıntın olduğunda, mutluluğunda da sevincinde de bunu bi bebeğe anlatır gibi açık ve net konuşman, çünkü erkekler biz kadınlar gibi dolanmaçlı anlatımlardan bişey anlamıyo daha kötüsü yanlış anlayabiliyo, o yüzden duygularını anlatırken onun anlamasını bekleme net konuş
inşallah çok mutlu olursunuz canım
:13:

bence gelecekte nasıl bi evlilik yaşayacağınız belli.şimdiden adam ben ne dersem o diyor.böyle insanlarla yaşamak insanı çok yıpratır.ömür boyu hep onun isteklerine göre yaşayabilecekmisiniz kendinizi hiçe sayarak........
ben olsam ayrılırdım böyle bi insanla geçinilmez

Benim hatam kendimi yeterince ifade edemiyor olmak sanırım..
birlikte geçen 2,5 yılımız var bizim, herşey çok uyumluydu şimdiye kadar ama bu son süreçte, stresli dönemde ben kırıldığım kızdığım herşeyi içime attım, konuşmak yerine küstüm tafra yaptım...
onun beni anlamasını bekledim ama yukarıda yazdığınız gibi bu yapıdaki bir insandan bunu beklemek hata... dikleşmek inatlaşmak, ben haklıyım diye kendimi savunmak da hata...

sakin ve net bir şekilde konuşmak gerek sanırım. bunu her zaman yapmak mecburiyetinde olmak da zorlayıcı elbette, insan karşısındakinden incelik, anlayış bekliyor çünkü

bu aşamadan dönülmesi de zor, belki de iyi olur diye düşünmeden edemiyor işte insan.

Zor bir durum...
Sanıyorum Sizi yıldırmanın yolunu bulmuş işleriniz hızlı hallolsun diye..
Yerinizde olsam kesin ve net benim için çok önemli olan konularda dik bir duruş sergilerdim.
Tatlı dilden anlamıyorsa eğer sakin bir ses tonuyla ama son derece soğuk ve kararlı bir şekilde
"bu ev ikimizinse, bu eşya ikimizinse ortak karar vermeliyiz. Sen burayı tutup oturabilirsin" derdim...
Kara kara düşünemeyin,45 kaldı diye alttan almayın derim...

Eğer bir iş olacaksa ne aksilikler atlatılıyor ama yok olmayacaksa gık denmese bile bir bahane olur biter. ..Aman sorun çıkmasın diye düşünüp çok içine atanlar evlenince sıkıntı yaşayabiliyorlar....
Allah'a sığının ve ilerde sözünüzün dinlenmesi için kabalaşmadan, ama kararlı bir şekilde istemediğiniz bir eşya, ev söz konusuysa tavrınız net olsun...

bana göre nişanlınız bencil ve de sadece benim dediğim olsun diyen bir insan. tamam hadi diyelim işe maddiyat giriyor o zmaan da yine sizin hevesinizi kırmadan daha uygun eşyalara bakalım diyebilir ama bıraksın hiç olmazsa rengini siz beğenin. bir takım şeylerden madem kısacaksınız hiç değilse o da sizin zevkinize göre olsun. şimdi böylesiniz peki evlenince nasıl olacak? bilmiyorum ben olsam çok incinirdim herhalde. insan nişanlılık dönemlerinde çok hassas oluyor bunlar gerçekten çok önemli şeyler çok şükür yaşamadım ben böyle şeyler ama:2: gerçekten sizin adınıza üzüldüm. dediğim gibi olay maddiyat olsa dahi yine de sizin heveslerinizi göz önünde bulundurup kırmamaya çalışmalı...

evliliğime 45 gün kaldı.

ev tuttuk, sadece istediği semt olsun diye, mutfağına iki kişinin zor gireceği bir eve 700 tl kira 1500 depozito ödedik. sevmediğim bir semt, küçücük bakımsız bir ev, ailemden uzak... ama sebep ne? nişanlım öyle istedi...

hadi dedim belki başka yerlerden döner bana, onu bu konuda zorlamayayım mutlu olsun ki o da beni istediğim bir konuda mutlu etsin... evlilik fedakarlık işi ya güya.

gelinlik bakıyoruz, gittik en ucuz diken neresi varsa orayı bulduk... sonuç ne mi? gelinlik paçavra gibi birşey olmuş. şimdi güya düzeltecek diken kadın da bişeye benzeyecek, bekle ki yaz gelsin.

eşya bakıyoruz. ona heveslenme, ben şu renk istemem, ben bunu istemem, şöyle olsun bu olsun şu renk olsun,,, ben bunu beğendim diyorum, gösterdiğim şeye bakmadan onun dışında ne beğendin?? diye soruyor bana. onun dışında beğendiklerimi göstersemde zevklerimiz tutmuyor diye asla düşünmüyor, bakmıyor, görmüyor.

karşındaki insanın mutlu olmasıyla mutlu olmak diye birşey vardır ya, kapısından bile uğramamış.

nişandan beri ne ailem ne ben şu da şöyle olsun demedik, sonrasında da ağzımı açmaya yetkim olmadığını gördüm.

eşya meşya çok mu önemli? eşyayı geçiyor bu noktada mesele. kendimi son derece değersiz hissettiriyor bana. çok üzgünüm. kimseye anlatamıyorum, buraya yazıp rahatladım.

Üzüldüm okuyunca. Bazen karşı taraf senin isteklerini göz ardı edip kendi istedklerini yaptırmaya çalışabiliyor.
Ben asla böyle birşey yaşamam derken müstakbel kayınvalidem tarafından yaşadım.

İstemediğin, beğenmediğin şeyleri uygun bir dille anlat nişanlına.
Eşyalar önemli mi demişsin. parası, markası değil ama beğendiğin koltukta eşinle birlikte oturmak bence önemli

Senden fazla karışması saçma zaten. Dişi kuş yapar yuvayı, içini dışını sıvayı sıvayı :D:D diye komik ama gerçek bi laf vardır yani

Bu sorun hicte basite indirgencek sorun degil ne renk olmus yada kac paraymis stress olabilir ama anlatigina göre maddi yöndede büyütügü kadar yok bunlari gec Sana nasil istersin demeden herseyi kendisi asip kesip senin söz hakkin olmamasi Sana verdigi saygi ve degeri simdi ve evlendikden sonra beni bayaga düsündürdü acikcasi:26:
Gelinlikle daha neyin Fedakarligi ona hic anlam veremedim bi söz vardir
Bir insanı tanımak için ya alışveriş etmeli, ya yola gitmeli
Sussma sakin huzursuzluk cikicak diye istemediklerini dile getir uzlasin ama her dedigini yapma:20:

Back
X